2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kizlar nasilisiniz ya bu gun doktora gitdm sukur arada 1 hafta fark vardi o kapanmis amma suyum bir az fazla imis boyle durumda olan varmi 9 hafta 2 gunluk hamileym

canim o farklari takma kafana bende de geriden gliyordu bugun gitdm kapanmis ara

Ruyamda düşük yapıyordum gerçek gibiydi
Allah yaşatmasın inşallah o günleri tekrar
canımm bende cumartesi akşama ayıptır söylemesi canım çiğ köfte istemişti doktorum çiğ köfte ve baharatlı yiyecekler yasak dediği için eşim almak istemedi ama kaynanamla eşimi sıkıştırıp sadece nefis söndürmek amaçlı tadımlık almasını istedik.oda endişelendiği için kızdı birşey olursa ben size sorarım dedi tabikide çiğ köftenin parasında değil ama sağlık ve bebeğimiz için olunca doktor bana ne yasakladıysa oda alıp yemiyor benim canım çekmesin diye.bende o akşam çiğköfteden 2 parça yedim ve o akşam rüyamda bebeğimin gelişimin durduğunu öğrendim eşime nasıl söylücem diye korkuyordum.böyle seyler düşünmeyelim düşündüğümüz için rüyamıza giriyor. ve ben hamile kaldıktan sonra hıc rüya görmemeye başladım.bu istisna idi.

teşekkür ederim canım artık dikkat edicem ve çoğunlukta sıvı ve meyve sebze tüketmeye calışıcam.

Evet canım benim,çok haklısın artık önümüze bakmalıyız

Hisgeldiniz hayirli olsun. Benim SAT 28 aralik tahmini dogum 3ekim ayniyiz o zaman

Ruyamda düşük yapıyordum gerçek gibiydi
Allah yaşatmasın inşallah o günleri tekrar

Allah korusun canim aslinda aklimiza hic getirmesek sorun olmayacak belki. Dun bisey yiyordum dedim ki bebege zarari olur mu ki lavaboya gittim kanama olmus..dusundugum icin mi oldu,olacagi icin mi dusundum bilmiyorum.

kızlar kanamam devam etmiyor,
progestan vermişti doktor hap olarak.
ne kadar daha içmem gerekiyor bilen var mı?
Tam olarak ne dedi sana canim?benim de kanamam oldugunda bebek saglikli normal deyip verdi.eve geldm kanama gecmisti ama yine de aksam ictim.yarin kontrolum var soracagim.hayirli haberlerle insallah

merhaba arkadaşlar başlangıçtan itibaren 1,2 kilo almışım ilk dönemde ne kadar almak gerek..

merhaba arkadaşlar başlangıçtan itibaren 1,2 kilo almışım ilk dönemde ne kadar almak gerek..
ilk üç ay 3-4 kilo diye duydum ama sanki fazla bu da. açken 61 gün içinde hep 62*63 kg oluyorum.. hamilelikten önce 62ydim. almadım kilo ama bu hafta iştahım çok açık bundan sonra belli olcak kilo alıp almamak sanırım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…