2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Kizlar wc yatak başkada bisey yok 1 ay nasil gecicek böyle birde doktora bagli belki de bi ay daha yat diyecek...
Canm allah sabrini versin 3 gundur bende yatiyorum insan cok sikiliyo kucagimiza saglikla alalimda unutalim bugunleri

İnş canin.OTE="Rebel92, post: 45522773, member: 702483"]Canm allah sabrini versin 3 gundur bende yatiyorum insan cok sikiliyo kucagimiza saglikla alalimda unutalim bugunleri[/QUOTE]
İns canim sendede mi kanama var içte mi? Hastanede yat tim birde ben ama şükür diorum bunada inş bebeklere bie olmaz mecbur yaticazz

canim bunu ulatsonlami bilyorlar cunki dun doktorm bir seyler soyledide ben pek anliyamadm bu ikinci hamileyim birinci ausotsda bos gebelikdi yani 6ci haftadan sonrasi hakinda pek bir bilgim yok

merve100 cnm geçmiş olsun hayırlı buymus demekki yada dahada sonra olsaydi 3 ay sonra iyi haberler tekrar gel inşallah

İnş canin.OTE="Rebel92, post: 45522773, member: 702483"]Canm allah sabrini versin 3 gundur bende yatiyorum insan cok sikiliyo kucagimiza saglikla alalimda unutalim bugunleri
İns canim sendede mi kanama var içte mi? Hastanede yat tim birde ben ama şükür diorum bunada inş bebeklere bie olmaz mecbur yaticazz[/QUOTE]
canim senin kanaman durdumu na kadar suredir devam ediyor ikimizde ayni haftalardayiz ondan soruyorm bende artik 24 gundur deva, ediyor yani 2 kere damla seklinde pembe kan geldi geride kalan gun kahveyi leke geliyor

benim de tavsiyem;

dar giyinmeyin,(sadece göbek değil, kalça ve üst bacakları sıkan kıyafet de giymemek gerekiyor)

topuklu ayakkabı giymeyin.
Ben bir topuklu ayakkabı hastası olarak hamileligimi öğrendiğim ilk gün kaldırdım topuklulari spor ayakkabı giyiyorum. ama bacakları dar olunca ne gibi sorun olur merak ettim ? soğuk havalarda altıma termal Tayt giyiyorum o da baya bi sıkı sakıncalı mı?

Kan dolasimimi etkilyebilir

canim bunu ulatsonlami bilyorlar cunki dun doktorm bir seyler soyledide ben pek anliyamadm bu ikinci hamileyim birinci ausotsda bos gebelikdi yani 6ci haftadan sonrasi hakinda pek bir bilgim yok
Canım bi tanıdığı 6-7 haftalikken serviks boyun kısa bunu takip edicem gerekirse dikiş atıcam demiş ama ben kendi doktoruma rahim ağzı yetmezliğini şu an anlamak mümkün mü dediğimde değil 16-17. haftalarda anlaşılır dedi zaten o zaman bile anlaşılsa bebek Allah ta ömür verirse kurtulur ama açılma başlarsa dikiş ise yaramıyor

Semdede mi kanama varr canimm cok geçmiş olsun hastanede yattin mi ? Tek bebeklerimize ubisey olma sin da yatalim bas agrilarim cogaldi yatmaktan sanirim
Evet canım rahim içi kanamam var. Tam kesenin üstünde. Boyutu da oldukça büyükmüş. En son düzeldi sanıp tekrardan okula gidince hastaneye zor yetiştirdiler. Bir de okulum avrupa yakasında, doktorum (eve en yakın yerden seçmiştim)anadolu yakasında, nasıl yetiştirdiler Allah biliyor

acikcay bende 5 gun yattim hastanede benimde kesenin altindaydi ve cok cok yogundu... Dr bir ay heyet taporu brrdi okul falan yalan oldu bizlere artik...bende gidemicem bir ay dr evde yatacaksan cikaricam dedi.

@leyl-i efruz ozaman 16. Haftadan önce bilinmezse sinrasindada geç mi oluoyrmus

@leyl-i efruz ozaman 16. Haftadan önce bilinmezse sinrasindada geç mi oluoyrmus
eğer sancı kasılmalar ve açılma baslamadıysa geç kalınmış olmuyo canım tabi 12-13 haftalikken dikiş atmak daha kolay çünkü bebek küçücük hafta ne kadar ilerlerse o kadar zor oluyo dikiş bi bayan İkizlere hamileyken doktora gidiyor sancıyla ve ikiz lerin birinin ayaklarının geldiğini goruyo doktor hemen ayakları itip dikiş atmış ve kadın yatarak tamamlamış hamileligini. illa olacak diye bisey yok ben sadece kimsenin bu yüzden canı yanmasın istiyorum zaten 16. haftalarda olursa öyle bişey sizde hatirlatirsaniz dikişle kurtulur bebek ama inşallah kimsede yoktur

Amann Allah korusun peki 12. 13. Haftada belli olur mu ki acaba bide tam ne diye soracaktik doktora

besyo_86 benim perşembe kontrolum var, o zaman duruma göre raporu revize edicez dedi doktor. Umarım gerek kalmaz. Okuldan arkadaşlar ziyarete geldi inan ne görmek istiyorum kimseyi ne duymak. Çok farklı bir duyguymuş Allah düşmanıma vermesin

İnş canin.OTE="Rebel92, post: 45522773, member: 702483"]Canm allah sabrini versin 3 gundur bende yatiyorum insan cok sikiliyo kucagimiza saglikla alalimda unutalim bugunleri
İns canim sendede mi kanama var içte mi? Hastanede yat tim birde ben ama şükür diorum bunada inş bebeklere bie olmaz mecbur yaticazz[/QUOTE]
Kanama alani varmis cnm pazar cok az kanamam oldu yatiyorum simdi yarin randewum var

Kizlar wc yatak başkada bisey yok 1 ay nasil gecicek böyle birde doktora bagli belki de bi ay daha yat diyecek...
Can'ım benim tehlikem olmamasına ragmen elimden geldiğince evden çıkmıyorum 3.ay bitene kadar da dikkat edecem.iş yapmıyorum yemek yapmıyorum.sadece açık havada yarın saat yürüyüş.biraz katlanacaz o yüzden şikayet etmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…