Aynen bende öyleyim. Yatmaktan sirtlarim agridi. Tüm gün bulanti hali. Yatiyom bulaniyo gezinmeye calisiyorum bulanti hic durmuyo. Ilacda kar etmiyo. Ki kizimda bu kadar olmamistim. Insallah tez zamanda biter lakin hakikaten cok sıkıldım aglayasim geliyo bu bitkinlik halimden dolayiKızlar benim kadar halsizlik yaşayan varmı yaa bitirdi beni bu yorgunluk hissi yemek yemeye tuvalete gitmeye üşenir haldeyim yattığım yerden doğrulmak bile ölüm gelio yokmu bunun bi çaresi
baş ağrıları belli haftalarda normalmiş canım. rahme daha fazla kan pompalanıyor ya onun etkisi galiba. benim migrenim var. iki hafta önce tutmuştu. karanlık odada uyumakla geçiyor sadece. çok zorlanırsan parol içebilirsin. geçmiş olsun.günaydın arkadaşlar merve100 cnm çok geçmiş olsun kolay değil allah yar ve yardımcın olsun
yaa arkadaşlar benim feci halde başım ağrımay başladı bunun sonunda akşamları özellikle kusuyorum yemekten sonra baş ağrım hafifliyor tehlikeli bi durum var mı acaba milletin bulantısı sabah olur benimki akşam ne alakadır anlamdım yaa
canım hayırlı haberlerle gel inşallah.. bize de yaz muhakkak.. bebişine selam söyle :) ruza teyzen öpücük yolladı sana de.. :)Kızlar stresden gözüme uyku ggirmedi bugün randevum ne olur dua edin gidiyorum dr doktora..inşallah icerdeki kanamam durmuştur artik kalp atislarini duyabilirim yine..
ayy ne güzel canım.. gözünüz aydın.. hala olmak çok güzel bir duygu. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..2016 bize ugurlu geldi mutlu bir haber aldim hem anne hemde hala olucakmisim:)
Rabbim sana ve esine sabır ve dayanma gücü versin.cok üzüldüm başına gelenlere elbet bunda da bi Hayır vardir ve rabbim sana tez zamanda hayirlisiyla sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin insallah.Kızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
Cnm allah hakkinda hayirlisini versin diyecek hicbirsey yokHanımlar çok teşekkürler Allah hepinizden razı olsun en hayırlısını nasip etsin ama ben lavabodan kalktım şimdi pıhtı pıhtı şryler düşmüş peçete de aynı şekilde ... Sanırkm artık dönüş yok
7 ekim ama daha hiç bir şey demedi doktor6 ekim doğum tarihi olan hamisler ikili te St için randevunuz ne zaman
Canım çok geçmiş olsun. Rabbim tekrarından korusun. İnsallah tez vakitte sağlıklı hamilelik nasip etsin.Allah razı olsun hepinizden , kendi isteğimle kürtaj istemedim kendiliğinden düşer büyük ihtimal Dedi kanamam çok olursa o Zaman yaptırırım dedim , solda olan kistim artık sağda çıkıyor baya da büyümüş bir günde , düşen bebeği ya da cenini de genetiğe gönderdim
bana 12+1 de gel dedi doktor gittiğimde 7+1 di daha 4 hafta var gitmeme geçer mi zaman bilmiyorum6 ekim doğum tarihi olan hamisler ikili te St için randevunuz ne zaman
Ben de 17 şubatta gitmiştim en son.21 martta randevu verdi testler için.fakat ben bebeğimi görmek istiyorum o yüzden yarın başka bir doktora gidicez yoksa 2 hafta daha beklemek istemiyorum onu merak ediyoruz babasıylaNe kadar aralıklarla gidiyorsunuz kontrole ben esn son 15 şubatta gittim herşey iyidi 23 martta gel ikili test yy alalım dedi de
Ayy ne kadar güzel benim eşime doktor doğuma gel dese bekler yani o dereceBen de 17 şubatta gitmiştim en son.21 martta randevu verdi testler için.fakat ben bebeğimi görmek istiyorum o yüzden yarın başka bir doktora gidicez yoksa 2 hafta daha beklemek istemiyorum onu merak ediyoruz babasıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?