2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Inşallah her şey yoluna girmiş olur da bebeğimle normal yaşantımıza dönebiliriz. Doktor yatmaya devam derse tabiki yatıcam da, inşallah düzelmiş olur kanama filan kalmamış olur. Kaç doz progestan kullanıyorsun?

Öyle valla TE="zeran, post: 45523896, member: 675841"]Can'ım benim tehlikem olmamasına ragmen elimden geldiğince evden çıkmıyorum 3.ay bitene kadar da dikkat edecem.iş yapmıyorum yemek yapmıyorum.sadece açık havada y
Oyle valla özellikle risk tasiyanlar daha çok etmeli

Şuan sabah TE="acikcay, post: 45523943, member: 734507"] besyo_86 [/QUOTE]
Suan 100 aksam 200 günde 300 sen yinede riske atma bana banyo bile yasak en az 10 gün.. Okulda boş dutmucaz ayakta duricazz hep yorucaz kendimizi yine...nr gerek var ayni şeyleri ya sayabiliriz tekrar Allah korusun

Şuan sabah TE="acikcay, post: 45523943, member: 734507"] besyo_86
Suan 100 aksam 200 günde 300 sen yinede riske atma bana banyo bile yasak en az 10 gün.. Okulda boş dutmucaz ayakta duricazz hep yorucaz kendimizi yine...nr gerek var ayni şeyleri ya sayabiliriz tekrar Allah korusun[/QUOTE]
Ya evet , ne kadar nöbet tutmasan da(arkadaşlar yerime tutuyordu)her sabah çık o kadar yol çek e bir de çocuklarla uğraş. Yüksek sesle konuşmak bile tetikliyebiliyormuş kanamayı.. E ders anlatıyorsun benim çocuklarım küçük bir de, mümkün değil yani... Akşam da saatlerce yol sonrasında eve dön.. Evde de iş yapıyorsun ister istemez. Ne kadar dikkat etsek de, gerçekten çalışan annenin zorlukları daha hamilelikte başlıyor

Suan 100 aksam 200 günde 300 sen yinede riske atma bana banyo bile yasak en az 10 gün.. Okulda boş dutmucaz ayakta duricazz hep yorucaz kendimizi yine...nr gerek var ayni şeyleri ya sayabiliriz tekrar Allah korusun
Ya evet , ne kadar nöbet tutmasan da(arkadaşlar yerime tutuyordu)her sabah çık o kadar yol çek e bir de çocuklarla uğraş. Yüksek sesle konuşmak bile tetikliyebiliyormuş kanamayı.. E ders anlatıyorsun benim çocuklarım küçük bir de, mümkün değil yani... Akşam da saatlerce yol sonrasında eve dön.. Evde de iş yapıyorsun ister istemez. Ne kadar dikkat etsek de, gerçekten çalışan annenin zorlukları daha hamilelikte başlıyor [/QUOTE]
acikcay iste bu dedikelrini yaptik ve bu haldeyuz... Allahtan doktorum bana direk verdi rapor ben hicbisey demeden riske atamazsin dedi ki sanirim senden bi hafta fazlayimm su uc ayi en aizndan atltis oluriz sakin bi sekilde... Valla rsim belki bi ay da ben alitim rapot sana dior cok kotktuk bizz ya

acikcay iste bu dedikelrini yaptik ve bu haldeyuz... Allahtan doktorum bana direk verdi rapor ben hicbisey demeden riske atamazsin dedi ki sanirim senden bi hafta fazlayimm su uc ayi en aizndan atltis oluriz sakin bi sekilde... Valla rsim belki bi ay da ben alitim rapot sana dior cok kotktuk bizz ya[/QUOTE]
Ya korkulmayacak gibi değil ki , dua et canım bizim için... perşembe netleşcek benim durum. Ona göre 1 ay hiiç kalkmadan yatacaksın dedi dr. Çok korkuyorum

Amann Allah korusun peki 12. 13. Haftada belli olur mu ki acaba bide tam ne diye soracaktik doktora
rahim ağzı yetmezliği olabilir mi serviks boyum şu an iyi mi gibi sorular sorulabilir canım benim doktorum 16. Haftaya kadar belli olmaz dedi ama başka bi doktor daha 7 haftalikken suphelenmis Bi tanıdığım dan ama tabi illa olacak diye bisey yok çok nadir görülen bişey bensadece kimse bu yüzden bebeğini kaybetmesin istiyorum o yüzden söyledim .

@leyl-i efruz anladim canim bilgilendirdi gün içinde teşekkürler sende var dikiş atilcak oylemi çok geçmiş olsun

@leyl-i efruz anladim canim bilgilendirdi gün içinde teşekkürler sende var dikiş atilcak oylemi çok geçmiş olsun
Evet canim cok sagol benimki bebegimi kaybettikten sonra buji testi yle belli oldu doktor hamile değilken Rahime kalem gibi bişey gönderiyo en büyükten basliyo eğer rahim ağzı gevşer alırsa varmış benimki de aldı o yüzden bana takip edilmeksizin 13-14. haftalarda dikiş atılacak sonra doğuma kadar yatış gelsin sağ salim de yatarım diyorum inşallah dayanır bebeğim dikişle Durabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…