Inşallah her şey yoluna girmiş olur da bebeğimle normal yaşantımıza dönebiliriz. Doktor yatmaya devam derse tabiki yatıcam da, inşallah düzelmiş olur kanama filan kalmamış olur. Kaç doz progestan kullanıyorsun?
Yine bir kontrol oncesi ve yine heyecan dorukta. Bayanlar yarin icin dualarinizi bekliyorum. Insallah guzel haberler aliriz.
Suan 100 aksam 200 günde 300 sen yinede riske atma bana banyo bile yasak en az 10 gün.. Okulda boş dutmucaz ayakta duricazz hep yorucaz kendimizi yine...nr gerek var ayni şeyleri ya sayabiliriz tekrar Allah korusun[/QUOTE]Şuan sabah TE="acikcay, post: 45523943, member: 734507"]besyo_86
Ya evet , ne kadar nöbet tutmasan da(arkadaşlar yerime tutuyordu)her sabah çık o kadar yol çek e bir de çocuklarla uğraş. Yüksek sesle konuşmak bile tetikliyebiliyormuş kanamayı.. E ders anlatıyorsun benim çocuklarım küçük bir de, mümkün değil yani... Akşam da saatlerce yol sonrasında eve dön.. Evde de iş yapıyorsun ister istemez. Ne kadar dikkat etsek de, gerçekten çalışan annenin zorlukları daha hamilelikte başlıyorSuan 100 aksam 200 günde 300 sen yinede riske atma bana banyo bile yasak en az 10 gün.. Okulda boş dutmucaz ayakta duricazz hep yorucaz kendimizi yine...nr gerek var ayni şeyleri ya sayabiliriz tekrar Allah korusun
Ya evet , ne kadar nöbet tutmasan da(arkadaşlar yerime tutuyordu)her sabah çık o kadar yol çek e bir de çocuklarla uğraş. Yüksek sesle konuşmak bile tetikliyebiliyormuş kanamayı.. E ders anlatıyorsun benim çocuklarım küçük bir de, mümkün değil yani... Akşam da saatlerce yol sonrasında eve dön.. Evde de iş yapıyorsun ister istemez. Ne kadar dikkat etsek de, gerçekten çalışan annenin zorlukları daha hamilelikte başlıyor
Kizlar wc yatak başkada bisey yok 1 ay nasil gecicek böyle birde doktora bagli belki de bi ay daha yat diyecek...
Kızlar benim arkadaşım 9 ay yattı kanama nedeniyle ama sapa sağlam evladı oldu çok şükür sayılı gün biter içinizi ferah tuttuAynı durumdayım 10 gündür. Allahım bize yardım et..
Kızlar benim arkadaşım 9 ay yattı kanama nedeniyle ama sapa sağlam evladı oldu çok şükür sayılı gün biter içinizi ferah tuttu
eylemahu ins canim hayirlisi olsun bakalim hepimiz icin
Kızlar benim arkadaşım 9 ay yattı kanama nedeniyle ama sapa sağlam evladı oldu çok şükür sayılı gün biter içinizi ferah tuttu
rahim ağzı yetmezliği olabilir mi serviks boyum şu an iyi mi gibi sorular sorulabilir canım benim doktorum 16. Haftaya kadar belli olmaz dedi ama başka bi doktor daha 7 haftalikken suphelenmis Bi tanıdığım dan ama tabi illa olacak diye bisey yok çok nadir görülen bişey bensadece kimse bu yüzden bebeğini kaybetmesin istiyorum o yüzden söyledim .Amann Allah korusun peki 12. 13. Haftada belli olur mu ki acaba bide tam ne diye soracaktik doktora
@leyl-i efruz anladim canim bilgilendirdi gün içinde teşekkürler sende var dikiş atilcak oylemi çok geçmiş olsunrahim ağzı yetmezliği olabilir mi serviks boyum şu an iyi mi gibi sorular sorulabilir canım benim doktorum 16. Haftaya kadar belli olmaz dedi ama başka bi doktor daha 7 haftalikken suphelenmis Bi tanıdığım dan ama tabi illa olacak diye bisey yok çok nadir görülen bişey bensadece kimse bu yüzden bebeğini kaybetmesin istiyorum o yüzden söyledim .
Evet canim cok sagol benimki bebegimi kaybettikten sonra buji testi yle belli oldu doktor hamile değilken Rahime kalem gibi bişey gönderiyo en büyükten basliyo eğer rahim ağzı gevşer alırsa varmış benimki de aldı o yüzden bana takip edilmeksizin 13-14. haftalarda dikiş atılacak sonra doğuma kadar yatış gelsin sağ salim de yatarım diyorum inşallah dayanır bebeğim dikişle Durabilir@leyl-i efruz anladim canim bilgilendirdi gün içinde teşekkürler sende var dikiş atilcak oylemi çok geçmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?