- 1 Ocak 2016
- 27
- 24
- 18
- 37
Teşekkürler arkadaşım ...M Meryem asiye hg hayirli olsum
Ne kadar aralıklarla gidiyorsunuz kontrole ben esn son 15 şubatta gittim herşey iyidi 23 martta gel ikili test yy alalım dedi de
canim ben dun doktorda oldum 9+2 gunlukdur bende doktor 3 hafta sonra gel dedi 2li tetst icin insallah her sey guzel olur ya6 ekim doğum tarihi olan hamisler ikili te St için randevunuz ne zaman
Can'ım benim de 5 hafta sonraya randevu verdiği için merak içindeyiz kuzumuzu.bebişimiz bizi biraz bekletti de geldiği için belki de ikimiz de çok sabırsız ve heyecanlıyız canımAyy ne kadar güzel benim eşime doktor doğuma gel dese bekler yani o derece2 hafta ne ki canım bende 1 hafta önce gittim doktora 12+1 de gel dedi 5 hafta sonra yani 1 haftası bitti kaldı 4 hafta en azından devlete gitmeye ikna etmeye çalışcam bende 1-2 hafta sonra ama umutsuzum 4 hafta beklicem gibi geliyo
insan bekleyince birde kaybedince daha çok merak ediyor dimi ben ilkinde çok rahattım doktor gel derse öyle giderdim çok rahatsız edici problemim olmadıkça kendiliğinden gitmezdim düşeceği kaybedecegim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şimdi öyle değil eve ultrason aleti alsam diyorum o kadar merak ediyorum her sabah Bulantım oluyo ve ben buna seviniyorum sen iyisin diye ben kusuyorum bebeğim diyip gülüyorum halimize çok şükür inşallah gelir bebeklerimiz evimizeCan'ım benim de 5 hafta sonraya randevu verdiği için merak içindeyiz kuzumuzu.bebişimiz bizi biraz bekletti de geldiği için belki de ikimiz de çok sabırsız ve heyecanlıyız canım
Canım ilk bebegine noldu?insan bekleyince birde kaybedince daha çok merak ediyor dimi ben ilkinde çok rahattım doktor gel derse öyle giderdim çok rahatsız edici problemim olmadıkça kendiliğinden gitmezdim düşeceği kaybedecegim aklımın ucundan bile geçmezdi ama şimdi öyle değil eve ultrason aleti alsam diyorum o kadar merak ediyorum her sabah Bulantım oluyo ve ben buna seviniyorum sen iyisin diye ben kusuyorum bebeğim diyip gülüyorum halimize çok şükür inşallah gelir bebeklerimiz evimize
erken doğum yaptım canım daha 20 haftalikti 500 gram bile değildi küçücük bedeni 10 dakika dayanabildi sebebi rahim ağzı yetmezliği şimdi 13. Haftamda dikis atılacak rahim ağzına yatarak tamamlamaya çalışcam hamileligimi inşallah vaktine kadar tutabilir dikiş bebegimi. dikiş atılacagı zaman haber verip hepinizden dua isticemCanım ilk bebegine noldu?
canım çok üzüldüm allah sabır versinKızlar ben büyük bi sancı ile banyoya koştum ve elime düştü bebeğim şuan hastaneye yatırdılar gece operasyona alınıcam
hayırlısı canım inşallah herşey yoluna girerSlm kızlar bnm piskolojimde çok bozuldu bugün kız kardeşim de 5 haftalik düşük yaptı kendimde belirti arayip duruyorum fazla bulantı yok bnde baştan beri öyleydi göğüs ağrısına takıldım kaldım sanki bir azalıyor bir çoğalıyor eşim yarın Dr a gidelim diyor bn gitmemek için elimden geleni yapıyorum iki hafta sonra gel demişti haftaya salı gitmem gerekiyor zaten o zamn bile gitmek içimden gelmiyor geçen yıl kontrole gittiğimde 10 haftalik olmasi gereken yavrum 8 haftada kalmıştı yine öyle olacak gibi geliyor çok korkuyorum ama Rabbim in takdiri korkunun ecele faydası yok tabi kii
bende de alerji var parol dışunda herşey yasak yapacak birşey yokBas agrikarim benimde cok fena migren sinizutte var.dun dDrhastaneden cikattmadan sabah aksamm parol aalabilirsiniz dedi hastanede de verriilardi zstenn.. Kullaniorum ben sabah aksamm
canım çok geçmiş olsun@ruza Canim sıcacık mesajın için cok teşekkür ederim..Çok şükür duydum atışlarını dunya benim oldu sanki rabbim isteyen herkese nasip etsin..
Bu arada kanamam biraz kurumus ilaçlara devam edicem hala.mide bulantim birden kesilmişti bunun bebekle bi ilgisi yokmuş dr.gün günü tutmaz dedi..
Tüm güzel anne adaylarina ve annelere sevgiler..Kadınlar günümüz kutlu olsun..
Canım benim 8 ekim 26 sına randevu verdi ikili test için6 ekim doğum tarihi olan hamisler ikili te St için randevunuz ne zaman
Canım bunun onceden alınabilecek bir önlemi yok muerken doğum yaptım canım daha 20 haftalikti 500 gram bile değildi küçücük bedeni 10 dakika dayanabildi sebebi rahim ağzı yetmezliği şimdi 13. Haftamda dikis atılacak rahim ağzına yatarak tamamlamaya çalışcam hamileligimi inşallah vaktine kadar tutabilir dikiş bebegimi. dikiş atılacagı zaman haber verip hepinizden dua isticem
burda yardımcı olmussun.cok tesekkurlerkızlar daha ilk hamileligi olanlara küçük ama önemli bir tavsiyem var 16. Haftadan sonra doktorunuza bende rahim ağzı yetmezliği olabilir mi serviks boyum Haftama göre uygun mu diye sorun keşke bende bilseymisimde sorsaymisim diyordum doktorlar bunu anlayabiliyo ama bazılarının bakmak aklına bile gelmiyo 20. haftalarda açılma basliyo ve ellerinden hiçbir şey gelmiyo sadece anne acisiyla devam etmeye çalışıyo hayatına. o yüzden doktorunuza mutlaka sorun 12. Haftada dusuk tehlikesi bitiyo ama sadece düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi suyun birden gelme tehlikesi bitmiyo enfeksiyona da çok dikkat edin
6+4'teyim, 1-2 gündür göğüs ağrıları bende de yok, bulantım zaten hiç olmadı. İyi düşünelim iyi olsun, getirmeyelim aklımıza kötü şeyler :)kızlar mrb netteki hesaplayıcılara göre 6+3üm iki gündür göğüs ağrılarım gitti hiç yok bulantıda yok çok korkuyorum kontrol cuma dr telde gününü beklesin demiş eşime bi hafta öncede bir hafta süren lekelenmelerim olmuştu 2 de kaybım var 4.buçuk yıl oldu evlenelide okadar çok korkuyorumki normalmi acaba bunlar yaaaaaa
allahım sana emanetiz
kızlar daha ilk hamileligi olanlara küçük ama önemli bir tavsiyem var 16. Haftadan sonra doktorunuza bende rahim ağzı yetmezliği olabilir mi serviks boyum Haftama göre uygun mu diye sorun keşke bende bilseymisimde sorsaymisim diyordum doktorlar bunu anlayabiliyo ama bazılarının bakmak aklına bile gelmiyo 20. haftalarda açılma basliyo ve ellerinden hiçbir şey gelmiyo sadece anne acisiyla devam etmeye çalışıyo hayatına. o yüzden doktorunuza mutlaka sorun 12. Haftada dusuk tehlikesi bitiyo ama sadece düşük tehlikesi erken doğum tehlikesi suyun birden gelme tehlikesi bitmiyo enfeksiyona da çok dikkat edin
sadece bilgilenme amacli soruyorum topuklu niye giymeyelim dusuk ya da erken dogumla ilgisi var mi?benim de tavsiyem;
dar giyinmeyin,(sadece göbek değil, kalça ve üst bacakları sıkan kıyafet de giymemek gerekiyor)
topuklu ayakkabı giymeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?