- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
bende de oluyor canım ya batıyor sızlıyor gibi. bazen baya acı çekiyorum.kizlar nasilsiniz ya benim dunden beri sol Göğüsumun ucu sizliyor normalde zaten yatagimda kalkdigimda flan 2 Göğüsdede agri var amma bu tam ucu sizliyor ya
Kızlar günaydın
kendimden haber vereyım dedim persembe gunu hastaneye yatıs yaptım sabah, vajınal yoldan bır kac kere hap koydular 3-4 saat sonra baya bı kanama basladı agrıyla 7 ye kadar zor durdum sonra kurtaj oldum. alınan kese patolojiye gitti, cumartesı kontrolum var . Bır kere adet olduktan sonra korunma vermeyecegım dedı Allahım ınsallah bu kez saglıkla nasıp eder dıyorum kızlar.
Hepınıze hayırlı saglıklı bır donem ve dogumlar dılıyorum dılerım hepınız cok rahat gecırırsınız bu donemı
N Niloya07 korkma ondan bazen opmaydabilur... Gecen benimde bulantilar gecti gibi olmustu bende ayni sen gibi tedirgimolmustumm..sinra fazlasiyla geldi bulanti...okual gidebiliomusun sen ben bir ay rapirluyummKizlar gunaydin benimde bir problemim var dunden beri midem bulanmiyor ki bigun once 7 8 defa istifra etmistim karnim ve kasiklarim agrimiyor yarabbim korkuyorum artik bende sinirlerim bozuldu napsamki kizlar size bir sorayim dedim
canim kahveyi lekemiAynı durumdayım 10 gündür. Allahım bize yardım et..
canim ya biz ikimiz en zor gecirenlerdenik kaliba gebeliyi kanama gogus agrsi bulanti allah hepimizn yardimcsi olsun senin lekeler durdumu?bende de oluyor canım ya batıyor sızlıyor gibi. bazen baya acı çekiyorum.
na kadar zor bir surecdir ya 7 ay daha var irelide sabrli olmamz gerekiyorCanım bi tanıdığı 6-7 haftalikken serviks boyun kısa bunu takip edicem gerekirse dikiş atıcam demiş ama ben kendi doktoruma rahim ağzı yetmezliğini şu an anlamak mümkün mü dediğimde değil 16-17. haftalarda anlaşılır dedi zaten o zaman bile anlaşılsa bebek Allah ta ömür verirse kurtulur ama açılma başlarsa dikiş ise yaramıyor
Kızlar kaç gündür canım nar istiyordu. Bugün büyük bir tane nar yedim. Sonra internetten baktım. Korkutucu şeyler yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Gerçekten korktum bayağı.
Gebelikte nar yemek zararlı mı ?
Gebelikte nar düşüğe neden olur mu ? Anne adaylarının sıklıkla sorduğu sorulardan biridir.Gebelikte nar yemenin zararları olduğuna dair bilimsel bir veri yoktur.Uzmanlar narın gebelik döneminde ,diğer meyveler gibi abartılı olmamak şartıyla uygun miktarlarda
tüketildiğinde faydaları olduğunu belirtiyor.
Nar lekesi bebeğe geçer mi ?
Nar lekesinin anne karnındaki bebeğe geçmesi tıbben mümkün değil .
Gebelikte nar suyu içmek zararlı mı ? Gebelikte nar tüketiminin zararlı olmadığı gibi nar suyu içilmesi zararlı değildir.
Gebelikte günlük nar tüketimi nasıl olmalı:
Gebelik döneminde günlük 1 bardak nar suyu veya 1 adet nar tüketilebilir.
Nar hangi vitaminleri içerir : Nar içeriğinde C vitamini, B vitamini, Demir ve Potasyumdan açısından zengin bir besindir.
Narın faydaları nelerdir :
- Kuvvetli bir antioksidandır
- Kalp ve damar sağlığını korur
- Bağışıklık sistemini güçlendirir
- Kansere karşı koruyucu bileşikler içermektedir
- Nezle ve soğuk algınlığına karşı
Teşekkür ederim canım
Benim dersim 2.5 gun 10 gun rapor aldim yattim sonra 2. Haftadir gidiyorum nobetimide sagolsun idarre ediyorlar aralarinda arkadaslar canim idarecim her turlu kolayligi sagliyor cocuklar sinava gircek diye ..tabi rahatsiz olursam tekrar alacagim rapor sen nasil oldun
Kızlar kaç gündür canım nar istiyordu. Bugün büyük bir tane nar yedim. Sonra internetten baktım. Korkutucu şeyler yazıyor. Bilgisi olan var mı?
Gerçekten korktum bayağı. [/QU
Ay nie ki tuz dokup cok yiyordum ben hastaneden ciktiktancosnta ywmedim ama hic
Ben bi ay yaticamckanamam olmuştu iste hastanede yattim cikyim beklemedeyuz canimmBenim dersim 2.5 gun 10 gun rapor aldim yattim sonra 2. Haftadir gidiyorum nobetien nasil oldun
Birsey olmaz insallah canim ilk gebeligimde oyle olmustum bende saglicakla kucagima aldim sukur insallah sendee alirsinBen bi ay yaticamckanamam olmuştu iste hastanede yattim cikyim beklemedeyuz canimm
öyle canım yaa annlik rahmine dustugünü öğrendiğin anda başlıyor her dakika korku nasıl geçecek 9 ay diyoruz bi doğsa sağ salim kurtulsa rahatlicam diyoruz ama zannetmiyorum o zaman daha çok korkucaz bişey olmasından en ufak bi rahatsizliginda biz daha fazla acı cekicez ama inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı sonrasında da her şeyin güzel olmasını nasip etsinna kadar zor bir surecdir ya 7 ay daha var irelide sabrli olmamz gerekiyor
G gunesjuly1234 kotu düşünme hem öyle bi dusumcem varsa bence tam tersi hemen gitmelisin...aksi bi durum varsa da doktor kontrolünde olmalisinbenım bugun doktor kontrolüm vardı. gıtmedım. cok korkuyorum bebegıme bırsey oldu diye. olduysa haberi almak istemedim. 2gundur kasık agrım cok artmıstı. mıde bulantılarım da gıttı.
öyle canım yaa annlik rahmine dustugünü öğrendiğin anda başlıyor her dakika korku nasıl geçecek 9 ay diyoruz bi doğsa sağ salim kurtulsa rahatlicam diyoruz ama zannetmiyorum o zaman daha çok korkucaz bişey olmasından en ufak bi rahatsizliginda biz daha fazla acı cekicez ama inşallah Rabbim sağ salim kucağımıza almayı sonrasında da her şeyin güzel olmasını nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?