2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Rebel92 evet çok fazlaydi ama hastanede azaltyilar öyle ciktimm...evde yatcaksan cikaricam dedi... Bende WC ve yemek yemeğe kalkiorumm bazense oturuom çok bunaldim çünkü

Merak dolu geçiyor Günlerim bebek iyi mi kalbi atıyor mu durdumu bu gibi kotu vesveselerle doluyum kontrol 23 mart ama yarin bi devlete gidip bakmayı düşünüyorum :)

herkesin degisiyor canim ben 6+3 de duydum kalp atislarini sen doktorunu dinle insallah duyarsin bebisini

T tugbavebebik 19 martta ikili test var ben ondan çok cinsiyet merakı içindeyim. Bulantılar devam iştahım normale döndü. Bu bulantıya hiç bi çare yok sanırım. Ne zaman geleceği de belli olmuyo artık akşamları başlıyor :)

Kızlar merhaba kendi doktoruma en son 17 şubatta gitmiştim.diğer randevumu kendisi 21 marta atınca yani biz de 5 hafta bebeğimizi görmek için bekleyemeyince bugün başka bir dr a gitmeye karar verdik.bebeğimizi gördük be hatta doktor amcası cinsiyetini de söyledi bize çiğnediğine ve iyi olmasına çok Mutlu olduk

Bu arada Çin takvimindeki de bakmıştım.doğru çıktı

canım süper ya erken belli olmuş sanki değil mi? neymiş peki cinsiyeti en çatlayacam meraktan :)

Hayırlı olsun canım :) bizde haftaya cuma gidicez belli olurmu acaba diyordum iyi örnek oldun vallaha :) belki bizede gösterir ufaklık :)

canım süper ya erken belli olmuş sanki değil mi? neymiş peki cinsiyeti en çatlayacam meraktan :)
Erken oldu Can'ım ben hatta sormadan bana cinsiyeti öğrenmek istermisiniz diye sordu.yoksa benim aklıma sormak gelmemişti:)) erkek olacakmış Can'ım bebeğim.%90 erkek dedi.erkek kendini belli ediyormuş

Erken oldu Can'ım ben hatta sormadan bana cinsiyeti öğrenmek istermisiniz diye sordu.yoksa benim aklıma sormak gelmemişti:)) erkek olacakmış Can'ım bebeğim.%90 erkek dedi.erkek kendini belli ediyormuş

hayırlı olsun canım sağlıkla inşallah gelsin bakalım :)

Aaa maşallah çok sevindim iyi olduğunuza , ne çabuk belli olmuş ben 30 martta gidecektim ama senin Yazıyı okuyunca fikrim Değişti enn kısa zamanda giderim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…