Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
herkesin degisiyor canim ben 6+3 de duydum kalp atislarini sen doktorunu dinle insallah duyarsin bebisiniSelam kızlar hamileliğiniz nasıl gidiyor inşallah herşey yolundadır benim de iyi gidiyor şükür :) pazartesi günü kalp atışları için gidicem kaçıncı haftada tam olarak duyuluyor kalp atışları? İki hafta önce gittiğimde 6+4 teydim doktor daha erken iki hafta sonra gel kalp atışları için dedi bu sefer duyulur mu acep.
Bu arada Çin takvimindeki de bakmıştım.doğru çıktı
Kızlar merhaba kendi doktoruma en son 17 şubatta gitmiştim.diğer randevumu kendisi 21 marta atınca yani biz de 5 hafta bebeğimizi görmek için bekleyemeyince bugün başka bir dr a gitmeye karar verdik.bebeğimizi gördük be hatta doktor amcası cinsiyetini de söyledi bizeçiğnediğine ve iyi olmasına çok Mutlu olduk
Hayırlı olsun canım :) bizde haftaya cuma gidicez belli olurmu acaba diyordum iyi örnek oldun vallaha :) belki bizede gösterir ufaklık :)Kızlar merhaba kendi doktoruma en son 17 şubatta gitmiştim.diğer randevumu kendisi 21 marta atınca yani biz de 5 hafta bebeğimizi görmek için bekleyemeyince bugün başka bir dr a gitmeye karar verdik.bebeğimizi gördük be hatta doktor amcası cinsiyetini de söyledi bizeçiğnediğine ve iyi olmasına çok Mutlu olduk
Erken oldu Can'ım ben hatta sormadan bana cinsiyeti öğrenmek istermisiniz diye sordu.yoksa benim aklıma sormak gelmemişti:)) erkek olacakmış Can'ım bebeğim.%90 erkek dedi.erkek kendini belli ediyormuşcanım süper ya erken belli olmuş sanki değil mi? neymiş peki cinsiyeti en çatlayacam meraktan :)
Erkekmiş canım bizim sıpahayırlı olsun canım cinsiyeti ne :)))
Hayırlı olsun canım :) topiğimize ilk bi prens geliyor demek :)Erken oldu Can'ım ben hatta sormadan bana cinsiyeti öğrenmek istermisiniz diye sordu.yoksa benim aklıma sormak gelmemişti:)) erkek olacakmış Can'ım bebeğim.%90 erkek dedi.erkek kendini belli ediyormuş
Erken oldu Can'ım ben hatta sormadan bana cinsiyeti öğrenmek istermisiniz diye sordu.yoksa benim aklıma sormak gelmemişti:)) erkek olacakmış Can'ım bebeğim.%90 erkek dedi.erkek kendini belli ediyormuş
Evet galiba:)ben kendi kucağımda hep Bi kız çocuğu hayal etmiştim de neyse inşallah ikinciyeHayırlı olsun canım :) topiğimize ilk bi prens geliyor demek :)
Erkekmiş canım bizim sıpa![]()
Amin Can'ım darısı başınıza gönlünüzden geçen haberleri alırsınız inşallahhayırlı olsun canım sağlıkla inşallah gelsin bakalım :)
Kızlar merhaba kendi doktoruma en son 17 şubatta gitmiştim.diğer randevumu kendisi 21 marta atınca yani biz de 5 hafta bebeğimizi görmek için bekleyemeyince bugün başka bir dr a gitmeye karar verdik.bebeğimizi gördük be hatta doktor amcası cinsiyetini de söyledi bizeçiğnediğine ve iyi olmasına çok Mutlu olduk
Amin Can'ım seninkini de sana bağışlasın yüce rabbim.hikmeti mucizesi büyük.çok şükürrrrcanım Allah bağışlasın inşallahhhhhhhhhhhh