- 25 Ocak 2016
- 229
- 386
- 18
- 38
Evet cnm hayırlısı belki 12. Haftada ense kalınlığını ölçerken bir şey der doktor. İkiz benim 2 kat merak var :)
Doğum tarihlerimiz de yakın :) 29 Ekim gibi görünüyor bizde de :) güzel haberlerini bekliyoruz :)Canım bende yarın kalp atışı için gidecem çok heycanliyim ve gergin dediğin gibi inşallah hayırlı güzel haberler alırız
çoook geçmiş olsun...Kızlar uzun zamandır giremedim mide bulantısı da iki kere hastanede yattım geçtiğimiz cuma da kalbi durmuş bebeğin pazartesi kürtaj oldum allah bana nasip etmedi hayirlisiyla siz kucağınıza alın inşaallah
Doğum tarihlerimiz de yakın :) 29 Ekim gibi görünüyor bizde de :) güzel haberlerini bekliyoruz :)
Her şey benim bugün cinsiyet öğrenmemle başladı.biraz erken öğrendim.haklı olarak herkes merak ediyor o yüzden ortalık mahşer yeri canım.kozlar şunu da söyliim doktorların hepsi görüyor ancak emin olmak istiyorlarKizlarr noluyo burdaanub ne ay açıklayın yaaa bende merak ediyorum..
ben de grip atlattım.iaç içmedim ama bol bol ayva yedim.kemik suyuna çorba içtim.ve bol su..maalesef bitki çayı yasak yeşil çay bile. düşüğe neden oluyormuş bu çaylar ve bol bol yat. geçmiş olsun ikinize de:))merhaba kızlar,
ben de birkaç giremedim ama maşallah 100 sayfa yazmışsınızhepsini okuyamadım..umarım herkes iyidir..
ben de pzt günü gittiğim kontrolde kalp atışlarını duydum çok şükür 7+6 da..usg de 2 gün önde çıktı ama düzelir sonra...
siz hep usg görüntüsüne göre cinsiyet tahmini yapıyorsunuz ya,hiç kalp atışından yapan var mı? benim dr yapar genelde ama çok güvenli olmadığını biliyorum bizimki 154 çıktı kız gibi dedi..çok kaptırmak istemiyorum kendimi içimden de çok kız geçiyor ama çok istediğimden de olabilir tabi,hayırlısı ve sağlıklısı en önce
çok fena da grip ve nezleyim,ilaç alamayınca süründürüyor maalesef,önerisi olan varsa sevinirim...
Cnm ikiz olduğunu ne zaman öğrendinBenim ikiz canım normalde doktor tüm belirtileri 2 kat yaşarsın dedi. midemin bulandığı göğüs uçlarımın sızım sızım sızladığı zamanlarda oldu ama geçti. çok nadir midem bulanıyor. daha önce bebeğimi 10. haftada kaybettim o yüzden bu 10. hafta korkutuyor beni. o zamanda belirtiler bittiğinde bebeğimin kalbi durmuştu ama her zaman öyle olacak diye bir şey yok tabiki de..2 haftada bir gidiyorum kontrole kalbim ağzımda kalp atışlarını dinleyene kadar.
Rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inş bebeklerimizi.
Rennie icebilitsinkarapapatya. post: 45539995 .!.:Kızlar felaket mide gazım var nolcak bu gazla imtihan beraberinde mide yanmasıda oluyo varmı bunun bi çözümü
prense de maşallah doktora da maşallah gerçekten çok çabuk söylemiş canım :) benim 13. Haftada erkeğe benziyo ama kordon da orda bidaha geldiğinde kesinlestirelim demişti 16. Haftada kesin erkek demişti oğlum benim şimdi melek inşallah cennette görcem.. Bu arada cinsiyet söyledin diye mi öyle oldu burasi önceden 1-2 saat girmezdim en fazla 10 mesaj olurdu şimdi 50 küsur mesaj olmuş :) prensin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsinHer şey benim bugün cinsiyet öğrenmemle başladı.biraz erken öğrendim.haklı olarak herkes merak ediyor o yüzden ortalık mahşer yeri canım.kozlar şunu da söyliim doktorların hepsi görüyor ancak emin olmak istiyorlar
İlk aylarda verildiğinden emin değildim inş işe yarar çok rahatsız ediyoRennie icebilitsin
Sağol Can'ım darısı başına inşallah.zamanı gelmemiş demek meleğin.haliyle herkes merak içinde ben de her günümü sayıyorum inan.allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallahprense de maşallah doktora da maşallah gerçekten çok çabuk söylemiş canım :) benim 13. Haftada erkeğe benziyo ama kordon da orda bidaha geldiğinde kesinlestirelim demişti 16. Haftada kesin erkek demişti oğlum benim şimdi melek inşallah cennette görcem.. Bu arada cinsiyet söyledin diye mi öyle oldu burasi önceden 1-2 saat girmezdim en fazla 10 mesaj olurdu şimdi 50 küsur mesaj olmuş :) prensin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Sayfanin yogunlugu ile ilgili tespit cuk olmusprense de maşallah doktora da maşallah gerçekten çok çabuk söylemiş canım :) benim 13. Haftada erkeğe benziyo ama kordon da orda bidaha geldiğinde kesinlestirelim demişti 16. Haftada kesin erkek demişti oğlum benim şimdi melek inşallah cennette görcem.. Bu arada cinsiyet söyledin diye mi öyle oldu burasi önceden 1-2 saat girmezdim en fazla 10 mesaj olurdu şimdi 50 küsur mesaj olmuş :) prensin hayırlı olsun canım Allah kucağına almayı nasip etsin
Merhaba canim benim ilk gebeligim maalesef olumsuz sonuçlandi o donem doktorum her hafta cagirdi simdi hamile oldugum anlasilinca ilk zamanlar 2 3 gunde bir çağırdı keseyi gordukten sonra 2 hafta sonra kalp atisini duyunca 1 ay sonra gel dedi uzun lafi kisasi hersey yolunda demek ki gayet normal bende ilk duydugumda cok sasirdim ve hem netten arastirdim hemde cevremdeki taze annelere sordum. Hamileliginin tadini cikarselam kızlar,
uzun zamandır mide bulantım dolayı giremedim. Ayrıca inanılmaz derecede halsizdim. Şimdi biraz biraz düzelmeye başladım yazdıklarınızı okumaya çalıştım ama oldukça fazlalarben 11. haftadayım şuan. Doktorum aydı bir kontrol dedi artık sizce normal mi ayda bir kontrol?
Birde sizlere doktorunuz tarama testine ne zaman başlayacağını söyledi. Benim doktorum hiç söylemiyor en son gittiğimde de sormayı unuttum
Amin canım gelsinlerde sağ salim cinsiyet hikaye 9 ay öğrenmesem olur yeterki kucağıma alayım. zaten hep dualarımızda hayırlı sağlıklı olsun diye Allah bizim için hangisi hayırlısı olacaksa onla neselendirsin bereketlendirsin yuvalarımızıSağol Can'ım darısı başına inşallah.zamanı gelmemiş demek meleğin.haliyle herkes merak içinde ben de her günümü sayıyorum inan.allah kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Aynen canım ikili taramalar cinsiyetler sonra inşallah hareketler kıyafetler ayrıntılı ultrasonlar doğum derken daha çok civil civil olur ve artık kimse kaybetmez inşallah bebeginiSayfanin yogunlugu ile ilgili tespit cuk olmus
Farkedlmeyecek gibi degil
K karapapatya rennie duo kullaniorum dpktorum verdi yemeklerden sonra iciorunİlk aylarda verildiğinden emin değildim inş işe yarar çok rahatsız ediyoTeşekkürler
Ilgincmis:)Tatlım cinsel organın ilk oluşumu gibi bişey :) genelde 9. Ve 8. Haftalarda görünüyor :) paralel olunca prenses ve daha acili olunca prens oluyormuş :)
Nekadar çabuk maşallah :) ne peki cinsiyeti tatlimHer şey benim bugün cinsiyet öğrenmemle başladı.biraz erken öğrendim.haklı olarak herkes merak ediyor o yüzden ortalık mahşer yeri canım.kozlar şunu da söyliim doktorların hepsi görüyor ancak emin olmak istiyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?