- 25 Ocak 2016
- 229
- 386
- 18
- 38
Gunaydin ekim anneleri hayirli gün olur insalhhh hepikiz için.
Burda bu arkadaşımız yulaf ezmesi ile süt kullanmıştı nasıl kullandığı soyleyebilir mi ben yiyemiyorum bu sekil midem bulaniyo bendede asiri gaz ve kabizlik bar kizlar sanci yapiyo bana yani baya rahatsizim sanki 4 aylik hamile gibi karnim cikti
6. Haftada cnmCnm ikiz olduğunu ne zaman öğrendin
Evet cnm ilk ins Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder. İkili test 12. Haftada ama ikizlerde yaniltiyormus sadece enseye bakacaklarmis.Ilk çocukların mı , Rabbim gönlüne göre versin inşallah , benim de hep hayalimdir ikizim olsun, doktora 9. Haftada gittim daha ben sormadan o söyledi , rahim içinde tek dedi
12. Haftada mı ense kalınlığı ölçülüyordu
Senin doktorun mu verdi cnm kadın doğumlu olmazsa bende sorayım söyleyim bunu doktoruma inşallah ise yarar çok fenayımgrpaysgl dr bana şurup verdi ise yaramadi kabizdim fenaa simdi bi yoz verdi o muhteşemcçok isime yariir. Sabah aksam sudaeerutip iciorum ..beni acayip rahatlatti
Ay sagol cnm öyle denetim olmazsa bal ile çünkü dayanacak gibi bu sanci olmuyo cnmGünaydınlarr
Perşembe günü oldu ya bu hafta da bitti sayılır , yarın sohbet derken akşam olur haftasonu nasıl geçiyor anlamıyorum zaten ... Bi de şu Kabızlık sıkıntısı olmasa
O yulaf ezmesini P pinas arkadaşımıZ söylemişti saolsun, haftada 1 yiyorum mutlaka, aslında yiyip bağırsakları da alıştırmak istemiyorum ama napim alışacaklarsa buna alışsınlar en azından doğal, Tadı bana göre çok güzel olmasada..
Tarife gelince 1 Ölçü yulaf ezmesi 1 Ölçü süt ( Ölçü olarak Çay bardağı yeterli oluyor ) mikrodalgada 5 dk da yapıyormuş, benim mikrodalga yok , şöyle yapıyorum ; 1 Ölçü yulaf ezmesi ile 1 ,5 Ölçü suyu tavada 10 dk bekletiyorum baya yumuşuyor, 1 Ölçü de süt ekleyip pişiriyorum , üzerine bal pekmez tarçın kuru Kayısı ne istersen dök , az da olsa tat geliyor, afiyet şifa olsun
canım ben de kullanıyorum evet benim de çok yanıyor ve göbeğimde morluklar oluştu. ama şöyle yapıyoruz biz (eşim yaptığında morarma olmuyor ama o sağlıkçı) koldan da yapılıyormuş. şkş kol göbek iki taraf derken iyileşiyor o arada. bazen hiç acı olmuyor ben de onu anlamıyorum.Kızlar burada claxane iğne kullanan var mi ? Karnim çok morardi bezeler oluştu birde acayip yanıyor normalmi acaba ? Siz ne durumdasiniz kullanan varsa merak ediyorum ben mi yanlış birşey yapıyorum acaba ..
Âmin âmin inşallah , Rabbim herkesin yüzünü güldürsün isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah , ay yerim ben onlarıEvet cnm ilk ins Rabbim sağlıkla kucagimiza almayı nasip eder. İkili test 12. Haftada ama ikizlerde yaniltiyormus sadece enseye bakacaklarmis.
Herkese günaydın bu arada :)
Çok sağol canım :) duydum rahatladım valla oh!Gunaydin cnm ay inslahhh duyar gelirsin hayırlısı ile
Iyi gözün aydın cnm bnmÇok sağol canım :) duydum rahatladım valla oh!
Amin cnm ins.Âmin âmin inşallah , Rabbim herkesin yüzünü güldürsün isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah , ay yerim ben onlarıiki tane olduğu için net göremiyorlar demek , ne zaman gideceksin doktora ben Salı Gününe aldım randevumu
beta hcg ile alakası olduğunu sanmıyorum. geç döllenme olduğu için ultrasona göre devam edecek. 7.8.haftada duyabilir.
bu sefer duyarsın inşallah. ben kızımı 6+4 te duymustum bunu 7+ larda duydum.
ben de grip atlattım.iaç içmedim ama bol bol ayva yedim.kemik suyuna çorba içtim.ve bol su..maalesef bitki çayı yasak yeşil çay bile. düşüğe neden oluyormuş bu çaylar ve bol bol yat. geçmiş olsun ikinize de:))
ben İzmirde değilim Bodrumdayım ama burdan giden arkadaşlarımdan biliyorum Kent hastesindeki dr. a gidiyorlardı burdan oraya çok memnunlardı..ama doğum ücretleri baya varmış galiba...Canım bende izmirdeyim de hangi hastane ve doktora görünüyorsun memnun kaldığın bir yer var mı veya önereceğin. Ben ilk doğumumu özel hayat hastanesinde yapmıştım ipek hanımdı doktorum çok memnun kaldım ama şimdi bu hastanede değil doktorum sgk ile anlaşmalı olmayan bir hastaneye gitmiş ona görünemeyecem.
Canım ben ilk hamileligimde poğaça içindeki maydanozu ayıklıyodum düşüge sebep oluyo diye doktor bana o kadarcık maydanoz bişey yapmaz oturup 1 demet maydanoz yersen zararı olur demişti mesela nar da kanı çok sulandirir o da düşüge sebep olur ama onda da oturup 1 koca nar yersen olur demişti. bence olmaz bişey olsaydı şu saate kadar olurdu ama aklında bulunsun bidaha çok yemezsin
Bizde calismalara devam
teşekkür ederim canım... ilk bebeğini kaybetmene çok üzüldüm ama allah sana ikinciyi nasip etmiş hayırlısı ile kucağına almayıda nasip etsin... benimde ilk başlarda dış gebelikten şüphelendi doktorum ve zorlu iki hafta geçirdim sanırım ondan dolayı bende psikolojik olarak takıntı kaldı...Merhaba canim benim ilk gebeligim maalesef olumsuz sonuçlandi o donem doktorum her hafta cagirdi simdi hamile oldugum anlasilinca ilk zamanlar 2 3 gunde bir çağırdı keseyi gordukten sonra 2 hafta sonra kalp atisini duyunca 1 ay sonra gel dedi uzun lafi kisasi hersey yolunda demek ki gayet normal bende ilk duydugumda cok sasirdim ve hem netten arastirdim hemde cevremdeki taze annelere sordum. Hamileliginin tadini cikar
Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?