2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor
nasıl oluyr bıde yaparsa uzun mu sürüyor kızlar ya

kızlar merhaba
benımde kontrolum yarın . nasipse yarın 11+0 olucaz. acaba 2 li tarama testi yapar mı dersiniz doktor

ikili taramayı bilmiyorum ben yaptırmamıştım ama 3lüyü yaptırmıştım 3lüde kan alınıyor kan sonucuna göre söylüyor doktor. büyük ihtimal ikili de böyledir

Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu

çok şanslısın canım ne güzel, ilk hamileliğimde 4 ay bulantı kusma yaşadım. şimdi de 2 haftadır yine yaşıyorum

Canım merhaba ben henüz 10.haftadayım sen yarın 11 olacağından emin misin?aramızda bir hafta var.acaba ben mi yanılıyorum??
kızlar merhaba

canim benim agrm yok sabah bulantm felaketdr ama be rengli akintm var artk hic kalkmamaya karar verdm yemek yapib hemen uzanyormm senin bulantlaarn nasil
iyi yapıyosun. leke filan yok ama dr risk devam ediyor dedi sinir oldum!
bulantı olarak da hiç istifra etmedim ama sürekli bir boşluk ve yanma hissi var. kuru şeyler yiyorum geçiyor. ne güzel senin yatma imkanın var ben çalışşıyorum habire koşturmaca. sabah çok erken kalkıyorum akşam da erkenden uyuyorum. neyseki kayınvalidem geldi dün o bakacak artık bize

Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
merhaba, illa her hamilelikte bulantı olacak diye bişey yok o açıdan içini ferah tut..benim de hiç yok,olmadı da..
ama asıl önemli olan normal bir gebelik mi bunu öğrenmek,kese var mı içinde embriyo var mı buna bakmalı haftan uygun bunları öğrenmek için ama biraz daha beklersen kalp atışını da duyabilirsin..

canım normaldir tabiki, keşke kimsede olmasa. ben de istifra filan yok sadece huzursuzluk var mide de boşluk hissi gibi bişi. takma kafana.

ay karnım davul gibi oluyor akşamları, dün kıvrandırdı beni. sizde de oluyor mu??

Merhabalar bende 9 haftalık hamileyim, hiç bulantım olmadı şimdiye kadar hatta 2 kg aldım bile şimdiden, ama eşim askerde, o gitmeden 2 gün önce hamile olduğumu öğrendim duygusal açıdan gerçekten çok zorlanıyorum

ay canım ya kıyamam. biz sana burdan destek oluruz. benim de kocam pek farkında değil hala hamileliğimin zaten

Canım merhaba ben henüz 10.haftadayım sen yarın 11 olacağından emin misin?aramızda bir hafta var.acaba ben mi yanılıyorum??
emınım canım, doktor 5 ekım dogum tarihi hesaplıyor. her kontrolde de soyluyor kaç gunluk dıye. sen yanılıyor olabılırsın son adet tarıhın kaç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…