2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
pekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bakim?
yok canım ben ilkinde 12. Haftamda baslamistim zeytinyağı sürüyordum hatta bushra_84 daha iyi anlatır yağ muhabbetini kendini baya gures yapacak gibi yagliyormus :) çatlak kremi kullanmayı düşünmüyorum ben canım ya yine zeytinyağı ya da kakao yağı kullancam. Bu arada nerden ciğer dedin canım istedi valla ki et balık sebze hiç bir şey görmek istemiyorken ciğer istedi canım tuhaf :)

Merhaba Kızlar, biz de varız Ekim için inşAllah ciğer A vitamini ile zengin, A vitamini bebeye zararlı, o yüzden yenmemesi gerekiyor. Hatta benim arkdaşımın cild sorunları vardı A vitamin takviyesi aldı. Doktor ona 6 ay hamile kalmağı yasaklamışdı. Bir iki kere yemekden bi şey olmaz da, ama yememek lazım

biyolojik takvim hesaplama aracı diye googlede bi arayın isterseniz.
yada bioritim ile cinsiyet tahmini diye aratın
link vermek yanlıs olabilir simdi.o yuzden yazmiyim

biyolojik takvim hesaplama aracı diye googlede bi arayın isterseniz.
yada bioritim ile cinsiyet tahmini diye aratın
link vermek yanlıs olabilir simdi.o yuzden yazmiyim
valla oglumda tarihi tuttu erkek zamaniymis bundada kız donemindeymis bakalım tutucak mı​

pekiiii şimdi ki sorummm geliyor??
çatlak kremi kullanmaya başladınız mı bakim?
kızıma hamileyken 2. Aydan itibaren z.yagi lierac bio oil kullandım 9.aya geldigimde karnimda catlak olmayan biryer kalmayinca bıraktım :) demem o ki catlak olacaksa oluyor. Siz yine de kullanın en azindan cilt bakımı olur.yumusacik olursunuz :)

bence beğenmiyorsan doktorunu değiştir.

kimi doktor daha serbest bırakıyor, kimi içeceği suya kadar yazıp veriyor.

ben rahat doktor arayıp bulanlardanım, çünkü öbür türlü ben kendim stres oluyorum, e bebek de hissediyor.

mesela kimi doktor çok ayrıntı anlatır anneye, kimisi de tamam her şey normal deyip gönderir. benim doktorum gene ikinci kısımdan. ben hiç rahatsız olmuyorum, aksine yine stres yaşatmadığı için memnunum.

ama senin beklentin daha ayrıntılı seninle konuşması ise doktor değiştirsen daha iyi hissedersin bence.

Arkadaslar, iştahım olduğu sürece her seyi yiyorum, özellikle yeşillik mesela, roka, tere, marul çiğ ıspanak, salata ve yemeklerine de maydonoz nane kullanıyorum. İlk gebeliğin de öyle oldu ki onda bulantı sürekli vardı bu sefer öyle değil. Ayrıca yüzmeye başladım, 2 okulda çalışıyorum sabahtan öğle 12 ye kadar birinde 2-5 birinde ve cumartesi de tüm gün. Sürekli aktif haldeyim yoruluyorum da lakin iyiyim. Abartilmadigi sürece her yiyecekler yiyebilirsiniz. Bu kadar tedirgin olmayın. Maydonoz kokunun kaynatilarak içilmesi regl sokturucuydu
Evetttt yarın dra sorucam cnm 5 aylık hamile gibi şiştim.
Ben de aynı durumdayım ben bir de normalde zayıf ve geçen hafta olan pantolonlarım in düğmeleri bu hafta kapanmıyor ama aşırı gaz ve kabizlik var.

besyo_86 yazdım canım aynı ilacı verdı dün sabah. ama ben daha kullanmaya başlamadım. Sen kaç ölçek günde kaç defa kullanıyorsun.

Son düzenleme:
Magnezi kalsıne canim
Tamam canım şimdi gördüm, ben yanlış bakmisim beb de aldim dun doktor yazdi,aynı ilaç, nasıl içiyorsun, günde kaç defa, kaç ölçek? ben içmeye korktum daha kayısı ılık su falan yapıyorum ama bugün başlamayı düşünüyorum bu ilaca, çünkü artık sancı yapmaya başladı.

Benim doktorum da hamileliği normalde olay sayıyor aynı benim gibi ve ben canım ne isterse yiyorum. Bu arada doktorum unda onayıyla bugün havuza başladım sonunda şükür. Yasak yok benim doktora da.

Kızlar sinüzit oldum ateş baş ağrısı hastanede serum taktılar antibiyotik, ağrı kesici ve burun sipreyi kullanıyorum inşallah bebegime bişey olmaz benim gibi antibiyotik kullanan oldumu için içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…