2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yahu herkesin sabah bulantısı oluyor , ben hava karardı mi fenalaşmaya başlıyorum , mide bulamtısından uyuyamıyorum resmen
Her halimize şükür de çabuk geçsin şu 3 ay yaa.. Cızır cızır ses çıkaran üst Komşular da cabası, dostum bu saat olmuş az dikkat etmez mi insan ya? Hem herif hem Karısı bangır bangır ,2 de çocukları var, yatak odası yerini oturma odası yapmışlar 1 den önce uyumuyorlar poffff , gece gece , cuma cuma iyi dedikodu Yaptım he
Neyse hayırlı cumalar herkese, bu güzel gece hürmetine Rabbim Şafi adıyla şifa versin herkese , sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah

Selam arkadaşlar bugün daha iyi gibiydim bulantı koku var ya alıştım ya azalıyor yaa hepsi tamam da brn çizgi filmleri bile izlerken Ağlıyorum durduramiyorum çocuklar bana tuhaf bakıyor şimdi bide bu başladı

Şuan müstakil evdeyim bir önce 5. Kat olsun yeter üstümde kimse trpinmesin defim allah sabır versin amlayissiz komşu zor bizdede vardi ayni dert birinin 3 oğlu vardı onlar sussa baba sabaha kadar televizyon izliyor du yatak odadinda televizyon vardi taşındım onlardada yatak odası kavrami yoktu oturdukları yerde yatıyorlardi sabır

N Nurcefa gozun aydin ins duyarsin canim dikkatli olmakta fayda var cinselliktede
Yaa bir bendemi var biz eşimle kardeşe bağladık adam hiç yanasmiyor hani bende tık yok tamam bulantı felanda ee bu erkek kötü düşünmeyim diyorum ama bu adam oynasmaya merakliydi ne oldu hani çalıştığı yer ful erkek ve ev lan başka haltlarmi yiyor diyom kendime sonra yok yokk ayiyiyyyy bozdum kafayı şimdi bide buna ağlıyorum beni sevmiyor diyeee

Kiz sacmalama tamamen kuruntu yapiosun şuan bu ara hassasiz saçma şeyler dusunebilioz maalesef..

Slm hanımlar benim 3 - 5 gün öncesine kadar şiddetli bulantı ve kusmalar oluyordu . 8 haftalık olduk ama bi kaç gündür bulantım çok azaldı ve kusma hiç yok paniklemeye başladım doktora gitsem mi normal mi böyle olması

papatyadiyari . Sen nasilsin bayadir haber alamıyoruz bir sıkıntı yok dimi
Canım sağolasın sprduğun için. Pek giremiyorum buraya. Bebeğin kalp atışlaro duyuşmadı ve haşa bebek 6+3 gözükğyor. İyi bir dr ve iyi bir hastane araştrıyoruz cumarteai gidicem inşallah... Orda da öuayne edildikten sonra kürtaj olucam büyük ihtimalle

Üzüldüm tatlım allah en kısa zamanda hayırlısını versin benim ilk brbeğimde öyle oldu inşallah bu sefer yolunda gider. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı benimki ondanmış mesela?

Güzelim üzüldüm bu duruma. Insallah saglikla atlatirsin, en kisa surede de saglikla bebegini alirsin kucagina. Peki kürtaj için Turkiye'ye mi geleceksin saha önceden öyle demiştin.

eylemahu onları hiç duymamıştım canım araştırayım bakalım. Lierac çok ünlü, bikaç sitede indirimli ama güvenemedim. Eczaneden alınabilir. Seninkilere de bakayım bi. Çok sağol canım :)

Yaaa çatlamal istemiyoruuummm

İyi bişeye vesile olmuşum ozaman iyi bari. Ben sordum ama şuan midem alacak durumda değil. Belki ilerde yerim faydalı sonuçta

Benimki aladağdan serin bi adam. Bi de riskli doğum doktoru demekki var bi bildiği ama ben yine de endişeleniyorum. Bi de az da olsa düşük tehlikem var. Riske atmaya değmez...

Canim iliski sonrasi oldu ben dis gebelik diye korkuyodum kese gorunmemisti simdi acilde baktilar kese olusmus:) insallah kalbinin atisinida duyariz sagliklidir:)
Canım bana dr leke geldiği için 2 hafta olmasın demişti. O da psikolojik olarak etkilenirsin diye. Ben de yeni sordum eğer kanama lekelenme yoksa sakıncası yok dedi. Sen bir süre ara ver istersen tehlikeye atma. Bi de acilden gittin doktora sanırım. Eğer varsa kendi doktorun muayene ol ve mutlaka sor bu konuyu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…