Insallah canim.Kac haftaliksin?Canim iliski sonrasi oldu ben dis gebelik diye korkuyodum kese gorunmemisti simdi acilde baktilar kese olusmus:) insallah kalbinin atisinida duyariz sagliklidir:)
Canim doktor 5 hafta dediInsallah canim.Kac haftaliksin?
KiyamamSelam arkadaşlar bugün daha iyi gibiydim bulantı koku var ya alıştım ya azalıyor yaa hepsi tamam da brn çizgi filmleri bile izlerken Ağlıyorum durduramiyorum çocuklar bana tuhaf bakıyor şimdi bide bu başladı
Şuan müstakil evdeyim bir önce 5. Kat olsun yeter üstümde kimse trpinmesin defim allah sabır versin amlayissiz komşu zor bizdede vardi ayni dert birinin 3 oğlu vardı onlar sussa baba sabaha kadar televizyon izliyor du yatak odadinda televizyon vardi taşındım onlardada yatak odası kavrami yoktu oturdukları yerde yatıyorlardi sabırYahu herkesin sabah bulantısı oluyor , ben hava karardı mi fenalaşmaya başlıyorum , mide bulamtısından uyuyamıyorum resmen
Her halimize şükür de çabuk geçsin şu 3 ay yaa.. Cızır cızır ses çıkaran üst Komşular da cabası, dostum bu saat olmuş az dikkat etmez mi insan ya? Hem herif hem Karısı bangır bangır ,2 de çocukları var, yatak odası yerini oturma odası yapmışlar 1 den önce uyumuyorlar poffff , gece gece , cuma cuma iyi dedikodu Yaptım he
Neyse hayırlı cumalar herkese, bu güzel gece hürmetine Rabbim Şafi adıyla şifa versin herkese , sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah
Yaa bir bendemi var biz eşimle kardeşe bağladık adam hiç yanasmiyor hani bende tık yok tamam bulantı felanda ee bu erkek kötü düşünmeyim diyorum ama bu adam oynasmaya merakliydi ne oldu hani çalıştığı yer ful erkek ve ev lan başka haltlarmi yiyor diyom kendime sonra yok yokk ayiyiyyyy bozdum kafayı şimdi bide buna ağlıyorum beni sevmiyor diyeee
Kiz sacmalama tamamen kuruntu yapiosun şuan bu ara hassasiz saçma şeyler dusunebilioz maalesef..Aylin91110 .!.:Yaa bir bendemi var biz eşimle kardeşe bağladık adam hiç yanasmiyor hani bende tık yok tamam bulantı felanda ee bu erkek kötü düşünmeyim diyorum ama bu adam oynasmaya merakliydi ne oldu hani çalıştığı yer ful erkek ve ev lan başka haltlarmi yiyor diyom kendime sonra yok yokk ayiyiyyyy bozdum kafayı şimdi bide buna ağlıyorum beni sevmiyor diyeee
Canım sağolasın sprduğun için. Pek giremiyorum buraya. Bebeğin kalp atışlaro duyuşmadı ve haşa bebek 6+3 gözükğyor. İyi bir dr ve iyi bir hastane araştrıyoruz cumarteai gidicem inşallah... Orda da öuayne edildikten sonra kürtaj olucam büyük ihtimallepapatyadiyari . Sen nasilsin bayadir haber alamıyoruz bir sıkıntı yok dimi
Üzüldüm tatlım allah en kısa zamanda hayırlısını versin benim ilk brbeğimde öyle oldu inşallah bu sefer yolunda gider. Pıhtılaşma testi yaptırdın mı benimki ondanmış mesela?Canım sağolasın sprduğun için. Pek giremiyorum buraya. Bebeğin kalp atışlaro duyuşmadı ve haşa bebek 6+3 gözükğyor. İyi bir dr ve iyi bir hastane araştrıyoruz cumarteai gidicem inşallah... Orda da öuayne edildikten sonra kürtaj olucam büyük ihtimalle
Canım sağolasın sprduğun için. Pek giremiyorum buraya. Bebeğin kalp atışlaro duyuşmadı ve haşa bebek 6+3 gözükğyor. İyi bir dr ve iyi bir hastane araştrıyoruz cumarteai gidicem inşallah... Orda da öuayne edildikten sonra kürtaj olucam büyük ihtimalle
Çok mu geldi canım?Benim kahverengi akintim oldu bugun kan gibi hatta koyulasti pihti gibi acile gideyim bakarlar mi orada
Yaaa çatlamal istemiyoruuummmKızlar yağ soruları gelmişBen doğuma kadar zeytinyağı sürdüm ve son 3 haftaya kadar çatlamadım ama ikiz olduğu için göbeğim çok büyüdü ve haritaya döndü karnım Birde karnınız çatlayacaksa ne kullanırsanız kullanın çatlıyor o yüzden çok pahalı ürünlere boşa para vermeye gerek yok bence.
İyi bişeye vesile olmuşum ozaman iyi bari. Ben sordum ama şuan midem alacak durumda değil. Belki ilerde yerim faydalı sonuçtayok canim olur mu cok sukur ulasilabilecek bisey hemen esime dedim aldi yedim eşimde nasıl sevindi sonunda onla bisey yiyiyorum diye :) ben normalde çok seviyorum et ciğer falan ama hamilelikte istemiyordum görmeyi dahi kaldiramiyorum ama bugun iyi yedim maşallah :)
Hımm bi dr daha dediyse ozaman yapılabilir belki.Benimkide lazer yaptırabilirsin dedi
Benimki aladağdan serin bi adam. Bi de riskli doğum doktoru demekki var bi bildiği ama ben yine de endişeleniyorum. Bi de az da olsa düşük tehlikem var. Riske atmaya değmez...Merak ettim drlarinizi enterrsan benimkide cok rahattir ama bu kadar degil bende diyorum haftanin 3 gunu cok yogun calisiyorum gunun 12 saati disardayim bana dedigi ben kizima hamileyken nobet tutuyordum kac ameliyata giriyordumbhic bise olmaz diyor progestani gecen hafta kesti bilmem nolcak sonumuz
Canım bana dr leke geldiği için 2 hafta olmasın demişti. O da psikolojik olarak etkilenirsin diye. Ben de yeni sordum eğer kanama lekelenme yoksa sakıncası yok dedi. Sen bir süre ara ver istersen tehlikeye atma. Bi de acilden gittin doktora sanırım. Eğer varsa kendi doktorun muayene ol ve mutlaka sor bu konuyu.Canim iliski sonrasi oldu ben dis gebelik diye korkuyodum kese gorunmemisti simdi acilde baktilar kese olusmus:) insallah kalbinin atisinida duyariz sagliklidir:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?