- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Canım herşeyi takıyoruz kafaya bence rahatla. Erkekler tedirgin olurmuş bu dönemde. Ben de eşime dr yapabilirsiniz dedi dememe rağmen yok biraz daha bekleyelim dedi. Biz kendimizi biliyoruz da onlar korkabiliyorlar :)Yaa bir bendemi var biz eşimle kardeşe bağladık adam hiç yanasmiyor hani bende tık yok tamam bulantı felanda ee bu erkek kötü düşünmeyim diyorum ama bu adam oynasmaya merakliydi ne oldu hani çalıştığı yer ful erkek ve ev lan başka haltlarmi yiyor diyom kendime sonra yok yokk ayiyiyyyy bozdum kafayı şimdi bide buna ağlıyorum beni sevmiyor diyeee
Canım nerdeydin sen yurtdışımıydı? İnsan kendine olmuş gibi üzülüyor böyle duyunca. Umarım iyi bi dr bulursunuz ve sorun yok der. Sen moralini yüksek tut canım.Canım sağolasın sprduğun için. Pek giremiyorum buraya. Bebeğin kalp atışlaro duyuşmadı ve haşa bebek 6+3 gözükğyor. İyi bir dr ve iyi bir hastane araştrıyoruz cumarteai gidicem inşallah... Orda da öuayne edildikten sonra kürtaj olucam büyük ihtimalle
ben bebe yağı kullandım hamileliligim boyunca 11 kilo aldım ama sonuç çatlamış göbek ayrıca bebeğin bir tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklanıyor hatta son ay normal doğum için destekliyorlar biz son haftaya kadar yapmıştık eski tadı olmuyor ama olsun@ nesli60 ne kullanmistin peki?
Sen de erken uyananlardansın :) günaydınben bebe yağı kullandım hamileliligim boyunca 11 kilo aldım ama sonuç çatlamış göbek ayrıca bebeğin bir tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklanıyor hatta son ay normal doğum için destekliyorlar biz son haftaya kadar yapmıştık eski tadı olmuyor ama olsun
Evet gün boyu okul ev yorulunca kızımı uyuyup yatıyorum direk sabahta hemen ayaktaSen de erken uyananlardansın :) günaydın
Ben de çoğu zaman erken yatıyorum. Tüm gün işte çok yoruluyorum. Sızıyorum resmenEvet gün boyu okul ev yorulunca kızımı uyuyup yatıyorum direk sabahta hemen ayakta
ben bebe yağı kullandım hamileliligim boyunca 11 kilo aldım ama sonuç çatlamış göbek ayrıca bebeğin bir tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklanıyor hatta son ay normal doğum için destekliyorlar biz son haftaya kadar yapmıştık eski tadı olmuyor ama olsun
Ayyy canim benim tek sansim esimle ayni okuldayim o tutuyor nobetlerimi sagolsun... Bende hep kendimi hazirana ne kaldi diyerek teselli ediyorum ama daha 3 ay var eskiden sevienrek giderdim ama simdi cok zor oluyor. Yogun bir tempodayiz insallah rabbim.verir sabrini. Ama ben giderek daha da mi zorlanicaz diye dusunmuyor degilim.Günaydın arkadaşlar, bugün de nöbet günü, bakalim hayirlisi. Sunun şurasında ne kaldı ki haziranà ... yogunbtempo sonucu sanırım tatil istiyorum.
Ozaman vucuda göre degisior demekki ya bu çatlama olayiben bebe yağı kullandım hamileliligim boyunca 11 kilo aldım ama sonuç çatlamış göbek ayrıca bebeğin bir tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklanıyor hatta son ay normal doğum için destekliyorlar biz son haftaya kadar yapmıştık eski tadı olmuyor ama olsun
Valla suan sen anlatinca ben yoruldum canim ya masallah senin bu tempoda yorulman normal.bende 8 de cikip 6 da donuyorum kurs falan var ikiz gebelik olunca cok yorucu oluyor 8 9 gibide uyuyup kaliyorum zatenumuttttt ben okula aşık bir insanım evden çıkınca sorun yok benim akşamları çok zor geçiyor. Bir de öğleye kadar bir okuldaki. 3-5 arası da diğer okuldayım, bitiyor. İşte bu arada kalan 3-4 saatlik dilimde bazı günler uyuyorum bazen temizlik yemek bazen havuza gidiyorum. Oğlum Aksam 17.30 à kadar kreşten işte okuldan çıkınca onu alıyorum hava iyiyse parka gidiyoruz. Fazlaca dışarda kalıyorum fiziksel olarak yoruluyorum. Neyse güzel şeyler.
Yerinde olmak isterdim canim suan cunku cok yoruluyorum okulda allahtan 4 gunGunaydinm kizlar Esim kahvaltimi yaptirdi cikti bem yine yatis pozisyonunda yi mm okula gidenler ayrıca calisanlar şimdidenkolay gelsin... Ben bi ay yyatis halinde olucam okul falan yalan oldu artikk... Sonraki içinde hayirlisi diorumm..sanirimmprogestan beni çok sersemlestirior ozaman hadi bana iyi uykularr
ay iyi bak kayinvalidenin gelmesi en azi yemeyni filan yapar ben calismaya baslycaktm canim tam isde buldum derken bu kanama devam etdyi surece imkansz malesef ya olsun yeter ki bebisler saglam olsunlar istahin nasil canim ya benim hic yok bir tek meyveyi guzelce yiyormiyi yapıyosun. leke filan yok ama dr risk devam ediyor dedi sinir oldum!
bulantı olarak da hiç istifra etmedim ama sürekli bir boşluk ve yanma hissi var. kuru şeyler yiyorum geçiyor. ne güzel senin yatma imkanın var ben çalışşıyorum habire koşturmaca. sabah çok erken kalkıyorum akşam da erkenden uyuyorum. neyseki kayınvalidem geldi dün o bakacak artık bize
Canim ne sanslisin benimkinin eli pek agir gorumceme yaptiriyorum kollari hic denemedim karından etkiliymis diye kol daha cok acimazmi
daha cok erken canim bulant icin bende de rken basladm ama arkadasmda 9cu haftada basladi ben hamile oldgmu buzdolabi kokuyordu baya ondan anladmMerhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?