2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Canım herşeyi takıyoruz kafaya bence rahatla. Erkekler tedirgin olurmuş bu dönemde. Ben de eşime dr yapabilirsiniz dedi dememe rağmen yok biraz daha bekleyelim dedi. Biz kendimizi biliyoruz da onlar korkabiliyorlar :)

Canım nerdeydin sen yurtdışımıydı? İnsan kendine olmuş gibi üzülüyor böyle duyunca. Umarım iyi bi dr bulursunuz ve sorun yok der. Sen moralini yüksek tut canım.

@ nesli60 ne kullanmistin peki?
ben bebe yağı kullandım hamileliligim boyunca 11 kilo aldım ama sonuç çatlamış göbek ayrıca bebeğin bir tehlikesi yoksa doktorlar ilişkiyi yasaklanıyor hatta son ay normal doğum için destekliyorlar biz son haftaya kadar yapmıştık eski tadı olmuyor ama olsun

Sen de erken uyananlardansın :) günaydın

Benim de cildim çok kuru olmasına ve ilk gebeliğin de 14 Kilo almama rağmen çatlama olmadı ve lierac almıştım kokusundan dolayiyla suremedim sonra aktardan bir yağ aldım ve de vazelinin sıvı kakao yağı var onları kullandım. Bir ten yapısıyla alakali derim ikincisi de bol bol yüzdugum için etkisi vardır belki esneklikte.

Günaydın arkadaşlar, bugün de nöbet günü, bakalim hayirlisi. Sunun şurasında ne kaldı ki haziranà ... yogunbtempo sonucu sanırım tatil istiyorum.
Ayyy canim benim tek sansim esimle ayni okuldayim o tutuyor nobetlerimi sagolsun... Bende hep kendimi hazirana ne kaldi diyerek teselli ediyorum ama daha 3 ay var eskiden sevienrek giderdim ama simdi cok zor oluyor. Yogun bir tempodayiz insallah rabbim.verir sabrini. Ama ben giderek daha da mi zorlanicaz diye dusunmuyor degilim.

umuttttt ben okula aşık bir insanım evden çıkınca sorun yok benim akşamları çok zor geçiyor. Bir de öğleye kadar bir okuldaki. 3-5 arası da diğer okuldayım, bitiyor. İşte bu arada kalan 3-4 saatlik dilimde bazı günler uyuyorum bazen temizlik yemek bazen havuza gidiyorum. Oğlum Aksam 17.30 à kadar kreşten işte okuldan çıkınca onu alıyorum hava iyiyse parka gidiyoruz. Fazlaca dışarda kalıyorum fiziksel olarak yoruluyorum. Neyse güzel şeyler.

Gunaydinm kizlar Esim kahvaltimi yaptirdi cikti bem yine yatis pozisyonunda yi mm okula gidenler ayrıca calisanlar şimdidenkolay gelsin... Ben bi ay yyatis halinde olucam okul falan yalan oldu artikk... Sonraki içinde hayirlisi diorumm..sanirimmprogestan beni çok sersemlestirior ozaman hadi bana iyi uykularr

Ozaman vucuda göre degisior demekki ya bu çatlama olayi

Valla suan sen anlatinca ben yoruldum canim ya masallah senin bu tempoda yorulman normal.bende 8 de cikip 6 da donuyorum kurs falan var ikiz gebelik olunca cok yorucu oluyor 8 9 gibide uyuyup kaliyorum zaten

Yerinde olmak isterdim canim suan cunku cok yoruluyorum okulda allahtan 4 gun

Günaydın arkadaşlar. Yine bulantili bir sabaha uyandım. Benim ilki de böyleydi 9 ay küstüm inş bu böyle olmaz yoksa çok zor olacak. Daha öbürü 2 yasında. Bide bizim bilmeden oldu ben daha kızımı emziriyordum bir ay hiç bilmedim normal günüm geçiyor sandım. Bulantılar başlayınca şüphelendim. Yaptım evde çıktı. Şimdi kızımı da memeden kesiyorum hem o hemde bulantı beni mahfediyor

ay iyi bak kayinvalidenin gelmesi en azi yemeyni filan yapar ben calismaya baslycaktm canim tam isde buldum derken bu kanama devam etdyi surece imkansz malesef ya olsun yeter ki bebisler saglam olsunlar istahin nasil canim ya benim hic yok bir tek meyveyi guzelce yiyorm

Kızlar günaydın. Ben de köyde çalışan bir öğretmenim. hamileliğimde bulantılı ve yorgun geçiyo :) Allahtan öğrenci sayım nedense azaldı. Dün üç öğrencim vardı bugün iki öğrenci. Buna sevinmiyorum ama şu zor zamanlarda ilaç gibi geliyo. İnanın 13:30 da dersim bitiyo eve gidip uyuyorum ve akşam da 23 de yatış :) Allahtan kilo almadım henüz. Üç gündür Akşamları yürüyüşe çıkıyoruz eşimle 1 saat kadar. Ona bile zorla :))

Canim ne sanslisin benimkinin eli pek agir gorumceme yaptiriyorum kollari hic denemedim karından etkiliymis diye kol daha cok acimazmi

canım bazen koldan bazen göbekten daha çok ağrıyor. ben de anlamadım. ama evet eşimin yapıyor olması çok rahatlatıyor beni.

Merhaba arkadaşlar lütfen cvp verirmisiniz biraz tedirgin im hiç doktora gitmedim daha hic mide bulantim yok sizce normal mi böyle ggeçiren oldumu
daha cok erken canim bulant icin bende de rken basladm ama arkadasmda 9cu haftada basladi ben hamile oldgmu buzdolabi kokuyordu baya ondan anladm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…