2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
brvermiyor ki korkuorpost: 45566900 .!.:
cnm oturarak yikansan biri yardım etse hemen 2 dk odamı sorun olur acaba
Esim izin vermior ki korkuor hastanedeysttgdan beri iikimizde çok korktukk riske atmak istemiyor 5 gün daha sabredicem

gobek benimde tuylendi Ağdacı ma bisi dememe kalmadi baska care bul göbeğine dedi uyuz oluyorum baktıkça napicam bilmiyorum
nette dolaşırken baktım bazıları lazersiz epilasyon aletiyle hallediyorum demiş ama korktum elektrikli ya zararı olur gibi geldi doktorum da erkek giremiyorum o konulara biraz daha idare eder ama ben 13. Haftadan önce bi şekilde halletmek istiyorum sonra doğuma kadar elleyemicem en azından bi süre idare eder

epilasyon aleti banada mantıklı gelmiyo bide doktorlar lazere nasil izin vermisler ben lazere yazildim yapmadi lazer uzmani parasini bile odemistim dogumdan sonra dedi zararli hamileyken dedi kaldım baska bahara

Canım Allah sana en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah hemen atlatırsın her şey çok güzel olur senin için.. kürtaj ında da her şey güzel geçer inşallah korkulacak bişey yok 3 defa girdim hepsinden de bi zarar görmeden çıktım cok sukur senin içinde her şey daha güzel olacak inşallah

[Qİslam mendil"leyl-i efruz, post: 45567028, member: 635906"]@Papatya diyarı

:) ıslak mendil al canım yanına silin silin dur o da zor yaa ama sabır geçecek sayılı gün temizlenip mis gibi olcan biraz daha dayan bebeğin için[/QUOTE]
O islak mendillerin agzi olsa da konuşsa neler çekti neler

Ahanda kayinvalidem geldi yemek yapacak simdi her yer kkokacak of yapma desem yanlis anlar diede korkuom evde yapip gelse jeske

Ahanda kayinvalidem geldi yemek yapacak simdi her yer kkokacak of yapma desem yanlis anlar diede korkuom evde yapip gelse jeske
kapıni kapattır canım mutfağın kapısını da kapatıp cam açsın yine geliyo ama kapılar açık oldu mu her Tarafı kaplıyo yanlış anlamaz heralde sonucta o da hamile kalmış çocuk dogurmus anlar halinden

epilasyon aleti banada mantıklı gelmiyo bide doktorlar lazere nasil izin vermisler ben lazere yazildim yapmadi lazer uzmani parasini bile odemistim dogumdan sonra dedi zararli hamileyken dedi kaldım baska bahara
Canım ben bi kereye mahsus 12. Haftamda hiphızlı bi şekilde epilasyon yapmayı düşünüyorum ama lazer asla emzirirken bile tavsiye etmiyorlar epilasyon aletin den başka yapacak bişeyim yok ağda zararlı tüy Dökücü krem zararlı hadi bacak bi derece ama göbeğe de jilet sürülmez elimde baska bi seçenek yok.

Öyle yaptircam canim mecvur ay hicte alisik değilim boyle şeylere.. Bencyayiom baskasi yapiorr içimde hic rahat etmiyor cidden.. Çokta cekiniom boyle

Bana ilk uç ay be son iki ay riskli gibi gleior ama yinede risk tasiimasamda yaptırmayakorkardim gibi geliyoraağda,

ayy kızlar.. bişey olmaz Allah'ın izniyle.. yaptırın gitsin.. ben ilk doğumda da son ana kadar yaptırdım. bunda da öyle olacak. daha dün gittim hatta.. bacak kol altı epilatörle alıyorum..
ilişki konusunda da doktor bize hiç bir risk yokken 12. haftaya kadar yasak dedi ama takan kim... non-stop...
siz rahat olun, bebişler de rahat olsun...
hadi sağlıcakla kalın, temiz kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…