cnm oturarak yikansan biri yardım etse hemen 2 dk odamı sorun olur acabaKixlar Dr yasak dedi banyoya kokucam belediye gelip alicak DİE korkuyommmm
Esim izin vermior ki korkuorbrvermiyor ki korkuorpost: 45566900 .!.:cnm oturarak yikansan biri yardım etse hemen 2 dk odamı sorun olur acaba
:) ıslak mendil al canım yanına silin silin dur o da zor yaa ama sabır geçecek sayılı gün temizlenip mis gibi olcan biraz daha dayan bebeğin içinKixlar Dr yasak dedi banyoya kokucam belediye gelip alicak DİE korkuyommmm
Evet bir arkadaşım çok fena çatlamış, ödüm kopuyor benim deİnşaAllah çatlamazsın canım görüntü çirkin oluyo
nette dolaşırken baktım bazıları lazersiz epilasyon aletiyle hallediyorum demiş ama korktum elektrikli ya zararı olur gibi geldi doktorum da erkek giremiyorum o konulara biraz daha idare eder ama ben 13. Haftadan önce bi şekilde halletmek istiyorum sonra doğuma kadar elleyemicem en azından bi süre idare edergobek benimde tuylendi Ağdacı ma bisi dememe kalmadi baska care bul göbeğine dedi uyuz oluyorum baktıkça napicam bilmiyorum
bekle cnm o zaman az kalmış sabretEsim izin vermior ki korkuorhastanedeysttgdan beri iikimizde çok korktukk riske atmak istemiyor 5 gün daha sabredicem
benim annem çatlamış,ben de çatlarım herhaldeYaaa çatlamal istemiyoruuummm
epilasyon aleti banada mantıklı gelmiyo bide doktorlar lazere nasil izin vermisler ben lazere yazildim yapmadi lazer uzmani parasini bile odemistim dogumdan sonra dedi zararli hamileyken dedi kaldım baska baharanette dolaşırken baktım bazıları lazersiz epilasyon aletiyle hallediyorum demiş ama korktum elektrikli ya zararı olur gibi geldi doktorum da erkek giremiyorum o konulara biraz daha idare eder ama ben 13. Haftadan önce bi şekilde halletmek istiyorum sonra doğuma kadar elleyemicem en azından bi süre idare eder
Canım Allah sana en kisa zamanda hayırlı sağlıklı bir hamilelik nasip etsin inşallah hemen atlatırsın her şey çok güzel olur senin için.. kürtaj ında da her şey güzel geçer inşallah korkulacak bişey yok 3 defa girdim hepsinden de bi zarar görmeden çıktım cok sukur senin içinde her şey daha güzel olacak inşallahTeşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...
benim annemde tek cizgi yok teyzeme cektim heralde :)benim annem çatlamış,ben de çatlarım herhalde
kapıni kapattır canım mutfağın kapısını da kapatıp cam açsın yine geliyo ama kapılar açık oldu mu her Tarafı kaplıyo yanlış anlamaz heralde sonucta o da hamile kalmış çocuk dogurmus anlar halindenAhanda kayinvalidem geldi yemek yapacak simdi her yer kkokacakof yapma desem yanlis anlar diede korkuom evde yapip gelse jeske
Canım ben bi kereye mahsus 12. Haftamda hiphızlı bi şekilde epilasyon yapmayı düşünüyorum ama lazer asla emzirirken bile tavsiye etmiyorlar epilasyon aletin den başka yapacak bişeyim yok ağda zararlı tüy Dökücü krem zararlı hadi bacak bi derece ama göbeğe de jilet sürülmez elimde baska bi seçenek yok.epilasyon aleti banada mantıklı gelmiyo bide doktorlar lazere nasil izin vermisler ben lazere yazildim yapmadi lazer uzmani parasini bile odemistim dogumdan sonra dedi zararli hamileyken dedi kaldım baska bahara
Öyle yaptircam canim mecvur ay hicte alisik değilim boyle şeylere.. Bencyayiom baskasi yapiorr içimde hic rahat etmiyor cidden.. Çokta cekiniom boylekapıni kapattır canım mutfağın kapısını da kapatıp cam açsın yine geliyo ama kapılar açık oldu mu her Tarafı kaplıyo yanlış anlamaz heralde sonucta o da hamile kalmış çocuk dogurmus anlar halinden
ben yaptiriyorumHamileliğimiz boyunca ağda yapılmıyor mu şimdi
Sormadım canım.Bende de pko var. Benim de 30 35 arası olur. Hatta 40 a doğru bile olur. Senin de demek geç döllenme. Muhtemel d.tarihini doktor ultrasona göre söylemiştir. Soykedi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?