R ruzaayy kızlar.. bişey olmaz Allah'ın izniyle.. yaptırın gitsin..ben ilk doğumda da son ana kadar yaptırdım. bunda da öyle olacak. daha dün gittim hatta.. bacak kol altı epilatörle alıyorum..
ilişki konusunda da doktor bize hiç bir risk yokken 12. haftaya kadar yasak dedi ama takan kim... non-stop...
siz rahat olun, bebişler de rahat olsun...
hadi sağlıcakla kalın, temiz kalın...
canım lieracın kimyasal oranı çok diye okumuştum bir yerde o yüzden onu almadım ama dr a sormadım istersen sen bir soreylemahu onları hiç duymamıştım canım araştırayım bakalım. Lierac çok ünlü, bikaç sitede indirimli ama güvenemedim. Eczaneden alınabilir. Seninkilere de bakayım bi. Çok sağol canım :)
valla canım bende istemiyorum elimden geleni yapıyorum ama genetik tabi birazYaaa çatlamal istemiyoruuummm
canım ben kürtajdan sonra tekrar bebekten korktum 3-4 ay bekledim sonra yaptırdım sonra bebek düşündük sonuçlar 15-20 günde ancak çıkıyor zatenTeşekkürler kızlar. Evet hala burdayım. Yol çok uzun olduğu için burda kürtaj olmaya karar verdim. Dr gidicem yarın... Ama kürtajdan çok korkuyprum... Korkum tarif edilemez... Ayrıca pıhtılaşma testini bende yaptırmak istiyorum ama ne zmn yapıyorlar bu testi bilmiyorum. Sen ne zmn yaptırdın cnm...
47 ile başladım şuan 46yımkilo durumlarınız nasıl kızlar ben öğrendiğim gün 59,2 dim şimdi yine aynı 59,1
Yaptır için rahat eder tatlım ben yaptırdım dr 12 hafta iğne ve corasprin birlikte sonra sadece corasprin dediBende tam senden haber almaya gelmıstım .
Cok uzuldum be canım sımdı ben bu mesajı yazana kadar sen cok tan atlatmıs olacaksın kurtajı hıc korkma
Allahım ınsallah bundan sonrası cok guzel olacak bunu dusunç.
Bende pıhtılasma testlerını yaptırmak ıstıyorum oglum tup bebek onda 22 haftaya kadar coraspın ıcmıstım ondan sonrada saglıklı bır gebelıgım olmadı . artık rıske atmak ıstemıyorum dogrusu yarın doktora gıdecegım bakalım neler olacak patolojı sonuclarımda cıktı buarada oda benı bı raz tedırgın ettı hayırlısı artık
Valla benim dr um izin verdi bende tüy az zaten yaptırcam doğuma kadarHamileliğimiz boyunca ağda yapılmıyor mu şimdi
aynı takılıyoruz cnm allaha emanet bebislerayy kızlar.. bişey olmaz Allah'ın izniyle.. yaptırın gitsin..ben ilk doğumda da son ana kadar yaptırdım. bunda da öyle olacak. daha dün gittim hatta.. bacak kol altı epilatörle alıyorum..
ilişki konusunda da doktor bize hiç bir risk yokken 12. haftaya kadar yasak dedi ama takan kim... non-stop...
Amann keyfini çıkar canım kaç kere hamile kalıp yatcaz 2 bilemedin 3 kayinvaliden gencse yapsın boşver bizde yapcaz çocuklarımıza kayinvalide anne elden ayaktan düşünce bizde yapcaz islerini o yüzden rahatsız olma benim kayinvalide çok yaşlı ben yatınca gelip ben bakarım diyo çok istiyorsa gelsin bi yemek yapcak eşim sadece benim bulasigimla çamaşırımla ilgilencekken kayinvalidem gelince yemek yapmaz ama başka her işi 3 kişi için yapcak eşim bana dokunmasinlarda kendileri ne yaparsa yapsın :)Öyle yaptircam canim mecvur ay hicte alisik değilim boyle şeylere.. Bencyayiom baskasi yapiorr içimde hic rahat etmiyor cidden.. Çokta cekiniom boyle
Ay aynen sulu yemek yiyemiyorum. Sabahları limonlu su içiyorum ve arada limon yiyorum. 12 de yemek yedim şuan deli gibi bir mide kazıntısı yaşıyorum. Ama canım bişeyde istemiyor. Buzdolabı kapağını açmak istemediğim için de akşama ne yiyeceğim onun sıkıntısı bastı şimdidenayyy hele yumurta asla haşlanmış halini yiyemiyorum, düşünemiyorum bile. şimdi öğlen yemek yedim. keşke yemeseydim kötü oldum limon yedim. bir de kokulara karşı aşırı hassaslaştım.
ben yaptiriyorum
ayy kızlar.. bişey olmaz Allah'ın izniyle.. yaptırın gitsin..ben ilk doğumda da son ana kadar yaptırdım. bunda da öyle olacak. daha dün gittim hatta.. bacak kol altı epilatörle alıyorum..
Masalalhi var benimkinin canim benden saglamm:)) aslında doğru Dion herkes ole Dior banafa ne bilim içim rahat etmiyordu ...ama haklisin bencedeAmann keyfini çıkar canım kaç kere hamile kalıp yatcaz 2 bilemedin 3 kayinvaliden gencse yapsın boşver bizde yapcaz çocuklarımıza kayinvalide anne elden ayaktan düşünce bizde yapcaz islerini o yüzden rahatsız olma benim kayinvalide çok yaşlı ben yatınca gelip ben bakarım diyo çok istiyorsa gelsin bi yemek yapcak eşim sadece benim bulasigimla çamaşırımla ilgilencekken kayinvalidem gelince yemek yapmaz ama başka her işi 3 kişi için yapcak eşim bana dokunmasinlarda kendileri ne yaparsa yapsın :)
yok canım göbek bölümüne zararlı olur ağda diye konustuk onun dışında ağda yaptırıyoruz sadece düşük tehlikesi olanlar bi süre yaptıramayacak bide erken doğum riski olanlar sonlarda yaptıramıyo o kadar bu konunun bu kadar büyümesinede sebep benim . 13-14. haftalarda rahim ağzıma dikiş atılacak sonra yatarak tamamlamak zorundayım jiletten başka yapabilecek bişeyim yok ondan dünden beri buraya dert yanıyorum :)ben de yaptırıyorumda acaba dedim benim bilmediğim bi sıkıntı filan oluyor diye merak etim
etsin canım hiç düşünemem şu an bi bebeğim var benim için gerisi ben kucağıma alana kadar ne yapmak istiyorsa yapsın :)Masalalhi var benimkinin canim benden saglamm:)) aslında doğru Dion herkes ole Dior banafa ne bilim içim rahat etmiyordu ...ama haklisin bencede
Hayirli cumlar canim,amin cumlemize.
Benimde ustumde dul bir teyze annesi ve kiziyla birlikte yasiyor.Her gun birbirlerini yiyorlar,bagris cigris ciyak ciyak.Oturma odalarida cocuk odamizin ustu pof. Neyseki evleri kentlesmeyle yapiliyor,gecici oturuyorlar sabirla cikmalarini bekliyorum sen dullarin :)
Clexane mi kullanıyorsun canımÖnceki gebeliğimde bende kullandım.Karnım büyüyene kadar karnımdan sonra kollara geçtim.Karından etkili diye bir şey yok,bebek karnında diye insan psikolojik olarak öyle düşünüyor :) Kan sulandırıcı olduğu için kol,bacak,karın farketmez önemli olan kanın sulanması.Kol karından daha az acıyor.
merhaba kizlar ben 7 kasim annesiyim ama seezaryan oldugum icin ekim annesi olacagim 27 ekimde dogacak allahim nasip ederse rabbim meleginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?