2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
R ruza

R ruza hastaneye yatmadan önceayni senin gibi dusumuodumm cinsellik haricc cçok da yoğun calisiodumm temizliği mide yapiordum ev vücut olsunm ama hastanedecyatip ciktigimdann beri ve evde hala yatior olduğumdan artik o korkuyu yed im bir kere oyizden artik maalesef çok korkuorum

R ruza risk yaasamadiysan rahat davranman normal tatlim ama dediğimgibide oolabilir tabi çok sakinimcada ..ama ben sakinmadim bu haldeyim ama Sukut bu halime tek bebek iyi olsun

canım lieracın kimyasal oranı çok diye okumuştum bir yerde o yüzden onu almadım ama dr a sormadım istersen sen bir sor

Yaaa çatlamal istemiyoruuummm
valla canım bende istemiyorum elimden geleni yapıyorum ama genetik tabi biraz

canım ben kürtajdan sonra tekrar bebekten korktum 3-4 ay bekledim sonra yaptırdım sonra bebek düşündük sonuçlar 15-20 günde ancak çıkıyor zaten

kilo durumlarınız nasıl kızlar ben öğrendiğim gün 59,2 dim şimdi yine aynı 59,1
47 ile başladım şuan 46yım

Yaptır için rahat eder tatlım ben yaptırdım dr 12 hafta iğne ve corasprin birlikte sonra sadece corasprin dedi

Hamileliğimiz boyunca ağda yapılmıyor mu şimdi
Valla benim dr um izin verdi bende tüy az zaten yaptırcam doğuma kadar

aynı takılıyoruz cnm allaha emanet bebisler

Öyle yaptircam canim mecvur ay hicte alisik değilim boyle şeylere.. Bencyayiom baskasi yapiorr içimde hic rahat etmiyor cidden.. Çokta cekiniom boyle
Amann keyfini çıkar canım kaç kere hamile kalıp yatcaz 2 bilemedin 3 kayinvaliden gencse yapsın boşver bizde yapcaz çocuklarımıza kayinvalide anne elden ayaktan düşünce bizde yapcaz islerini o yüzden rahatsız olma benim kayinvalide çok yaşlı ben yatınca gelip ben bakarım diyo çok istiyorsa gelsin bi yemek yapcak eşim sadece benim bulasigimla çamaşırımla ilgilencekken kayinvalidem gelince yemek yapmaz ama başka her işi 3 kişi için yapcak eşim bana dokunmasinlarda kendileri ne yaparsa yapsın :)

ayyy hele yumurta asla haşlanmış halini yiyemiyorum, düşünemiyorum bile. şimdi öğlen yemek yedim. keşke yemeseydim kötü oldum limon yedim. bir de kokulara karşı aşırı hassaslaştım.
Ay aynen sulu yemek yiyemiyorum. Sabahları limonlu su içiyorum ve arada limon yiyorum. 12 de yemek yedim şuan deli gibi bir mide kazıntısı yaşıyorum. Ama canım bişeyde istemiyor. Buzdolabı kapağını açmak istemediğim için de akşama ne yiyeceğim onun sıkıntısı bastı şimdiden

Arkadaşlar ben lazerle kıllarımı hallettiğimi düşünüyordum. Benim bitti, ama bazılarınız hamilelikte tekrar çıkıyor demişsiniz, umarım ben istisna olurum o kadar bitsin diye uğraştım çünkü....

R ruza risk yaasamadiysan rahat davranman normal tatlim ama dediğimgibide oolabilir tabi çok sakinimcada ..ama ben sakinmadim bu haldeyim ama Sukut bu halime tek bebek iyi olsun

canım bir risk yaşamadım çok şükür. ilk hamileliğimde kanamam oldu benim de. uzun sürmedi tabi ama olacağı varsa her türlü oluyor. ben ağda yaptırmaktan da düşük olacağını sanmıyorum.. o yüzden böyle esprili bir mesaj yazdım. eski insanlar her işlerini kendileri görürmüş, şimdi şükür halimize. makineler var her şey daha kolay ama yine de düşükler artıyor, bebekler sağlıksız. her şeyi çok bildiğimizden oluyor galiba. internetten araştırıyoruz sürekli, acaba böyle mi şöyle mi.. doktor sorun yok diyor biz yine de birbirimize soruyor acaba bişey var mı diye.. işi ehillerine bırakalım. biz önlemimizi alalım gerisi Allah'a emanet...

çok yaşayın emi nasıl güldürdünüz beni

Masalalhi var benimkinin canim benden saglamm:)) aslında doğru Dion herkes ole Dior banafa ne bilim içim rahat etmiyordu ...ama haklisin bencede

ben de yaptırıyorumda acaba dedim benim bilmediğim bi sıkıntı filan oluyor diye merak etim
yok canım göbek bölümüne zararlı olur ağda diye konustuk onun dışında ağda yaptırıyoruz sadece düşük tehlikesi olanlar bi süre yaptıramayacak bide erken doğum riski olanlar sonlarda yaptıramıyo o kadar bu konunun bu kadar büyümesinede sebep benim . 13-14. haftalarda rahim ağzıma dikiş atılacak sonra yatarak tamamlamak zorundayım jiletten başka yapabilecek bişeyim yok ondan dünden beri buraya dert yanıyorum :)

Masalalhi var benimkinin canim benden saglamm:)) aslında doğru Dion herkes ole Dior banafa ne bilim içim rahat etmiyordu ...ama haklisin bencede
etsin canım hiç düşünemem şu an bi bebeğim var benim için gerisi ben kucağıma alana kadar ne yapmak istiyorsa yapsın :)

Hahahay güldürdün canım beni
Inşallah çabucak giderler Şen dullar
Nasıl gidiyor minnoşlarla , senin zor Zamanların Allah yardımcın olsun
Benim Kv geldi Haftabaşından beri ekmek elden su gölden , ohhh miss
Şimdi de eski bi Arkadaşımın kınası var kızımı bıraktım gidiyorum ,hepimizin neşesi Kına gecesi
Yarın gidiyor maalesef ama Kv

Ve kiz UOTE="leyl-i efruz, post: 45568977, member: 635906"]etsin canım hiç düşünemem şu an bi bebeğim var benim için gerisi ben kucağıma alana kadar ne yapmak istiyorsa yapsın :)[/QUOTE]
He kiz calissin biraz yardimci olsun napim annem butda olsa o yaprdida uzaktayim annemden

Banada karindan dedi eczaci o yuzden devam ediyorum ama yer kalmadi artik..Koldan deneyecegim canim tesekkurler

Iyi kaynaşmıştınız kızlar ben geriden geliyorum
Ben geçen hamileliğimde 9 ay ağda Yaptım , hatta doğumundan 3 gün önce yapmıştım en son
Iliskiye de Dr yasak koymamıştı hiç ara vermedik
Hatta çok özür diliyerek yazıyorum doğum Yaptığım Gün bişiler olmuştu, onun hayrına normal doğurdum belki de.. Her gün 1 saat yürüyordum , son 2 hafta hurma yemiştim bi de..
Ben de araba kullanmanın bi zararı olur mu onu merak ediyorum geçen eşim söyledi garibime gitti , uzanmak gibi dedi bizim araba otomatik vites değil , otomatik olsa da öyleymiş gerçi gaza frene ayağı uzatmak tehlikeliymiş , Salı günü sorarım artık ..
@melegim66 72.2 ile başladım şuan 71.2 tim canım 1 kilo vermişim tek hayalim 80 i aşmamak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…