Oy maşaAllah fındıklara :) Benimde biri hep uyurdu,biri kıpır kıpırdı :) Oy çok güzel ya maşaAllah :)Merhaba arkadaşlar ikizlerim 10+6 olmuşlar bugün. Bir tanesi el salladı resmen :) kalplerini dinledik masallah.. insallah hep böyle atarlar.
Canım ikizlerde iğne ne zamana kadar kullanmıştın?Çok üzüldüm canım,Rabbim yardımcın olsun.Hemen yaptırabilirsin canım testi.Biraz pahalı bir test özelde yaptırırsan.Benimde düşüklerimin sonucunda kanımda pıhtılaşma çıkmıştı
Kalp kalbe karşı canım aynı anda mesajlarımızı alıntı yapmışız :) Teşekkür ederiz biri daha sakin olacak sanırım.Oy maşaAllah fındıklara :) Benimde biri hep uyurdu,biri kıpır kıpırdı :) Oy çok güzel ya maşaAllah :)
Doğuma kadar kullandım canım,doğumdan bir gün önce kestik.Canım ikizlerde iğne ne zamana kadar kullanmıştın?
Bende kendim yapamıyordumİğnesi kalın,ilaçta yakıyor ya.İnsülinlerimi kendim yapabiliyordum ama clexane fena
Doğuma kadar kullandım canım,doğumdan bir gün önce kestik.
Benim testim olmadığı için son aylarda bırakıcaz dedi ama ben korkuyorum bırakmaktan. hamileyken pıhtılaşma testi yapılır mı acaba?Doğuma kadar kullandım canım,doğumdan bir gün önce kestik.
Canım ben de pko rahatsızlığı vardı. Adetlerim 31-35 arası olurdu. Sanırım bununla alakali.Hayırlı olsun. Belki gec dollenmedir. Benimki öyle. Sata gore değil ultrasona gore devam edecegiz biz. Bugun 10+ 4 üm. Sata gore 13+0 olacaktı
Evet canım doktor hersey normal dedi. 1 ay sonra geldi. Allah yardimcin olsun gerçekten. Bulantı çok zordur eminim.Canim benimkide sata gore 8+1 ama makineye gore 7+5 doktor her sey yolunda dedi bunun icin kafaya takmiyorum insallah arayi kapatirlar miniklerimiz bulantin olmadiqi icin cok sanslisin ben yatakdan kafami kaldiramiyorum yediyim yemek zehir oluyor hemen bulanti yapiyor
zaten dökülmese de dikişler iyilestikten sonra kuaförde alcam soluğu canım hamilelikte çok bakımsız olacağım kesin bacaklar falan hep jiletle temizlicem mecbur doğumdan sonra iyi bi temizliğe ihtiyacım olcak ama göbek ben zaten alıyordum o yüzden dökülür mü bilmiyorum inşallah dökülür :)Hiç elleme canım o tüyleri,tüy dökücüde hamilelikte zararlı.Doğumdan sonra dökülüyor o tüyler.Doğuma girerkende sezeryan olcaksa karnındaki tüyleri jiletle temizliyorlar.
Canım ben de pko rahatsızlığı vardı. Adetlerim 31-35 arası olurdu. Sanırım bununla alakali.
Canım merhaba bende aynı durumdayım. Çok bişey yiyemiyorum ama hemen acıkıyorum ya...Midem de bi garip ve hep katı şeyler çorba yiyebiliyorum. Yumurtadan tiksindim. Bende de durumlar böyle, biri daha bunu yazınca sevindim.benim de iştahım pek yok sadece kuru şeyler yiyorum ya da çorba içebiliyorum. ne yersem bi tuhaf yapıyor midemi. ama birden de açlık duygusu geliyor, çubuk kraker, leblebi filan yiyorum. evet gelmesi iyi oldu, gerçi sürekli torunuma iyi bak demesi biraz sinirimi bozuyor ama olsun
biter mi hiç ayol tüyler çıktıkca aynı muhabbet sarcak :) başı da ben çekiyorum çok muzdaribim bu konuda jilet istemememe rağmen jiletten başka çarem yokMasallah forum cok hareketli. :)papatyadiyari . Cnm cok uzuldum allah tez vakitte kucagini doldursun insallah tuy muhabbeti devam mı dunden beri bitmemis :)
ayyy hele yumurta asla haşlanmış halini yiyemiyorum, düşünemiyorum bile. şimdi öğlen yemek yedim. keşke yemeseydim kötü oldum limon yedim. bir de kokulara karşı aşırı hassaslaştım.Canım merhaba bende aynı durumdayım. Çok bişey yiyemiyorum ama hemen acıkıyorum ya...Midem de bi garip ve hep katı şeyler çorba yiyebiliyorum. Yumurtadan tiksindim. Bende de durumlar böyle, biri daha bunu yazınca sevindim.
gobek benimde tuylendi Ağdacı ma bisi dememe kalmadi baska care bul göbeğine dedi uyuz oluyorum baktıkça napicam bilmiyorumbiter mi hiç ayol tüyler çıktıkca aynı muhabbet sarcak :) başı da ben çekiyorum çok muzdaribim bu konuda jilet istemememe rağmen jiletten başka çarem yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?