2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Çok üzüldüm canım,Rabbim yardımcın olsun.Hemen yaptırabilirsin canım testi.Biraz pahalı bir test özelde yaptırırsan.Benimde düşüklerimin sonucunda kanımda pıhtılaşma çıkmıştı
Canım ikizlerde iğne ne zamana kadar kullanmıştın?

Hayırlı olsun. Belki gec dollenmedir. Benimki öyle. Sata gore değil ultrasona gore devam edecegiz biz. Bugun 10+ 4 üm. Sata gore 13+0 olacaktı
Canım ben de pko rahatsızlığı vardı. Adetlerim 31-35 arası olurdu. Sanırım bununla alakali.

Evet canım doktor hersey normal dedi. 1 ay sonra geldi. Allah yardimcin olsun gerçekten. Bulantı çok zordur eminim.

Hiç elleme canım o tüyleri,tüy dökücüde hamilelikte zararlı.Doğumdan sonra dökülüyor o tüyler.Doğuma girerkende sezeryan olcaksa karnındaki tüyleri jiletle temizliyorlar.
zaten dökülmese de dikişler iyilestikten sonra kuaförde alcam soluğu canım hamilelikte çok bakımsız olacağım kesin bacaklar falan hep jiletle temizlicem mecbur doğumdan sonra iyi bi temizliğe ihtiyacım olcak ama göbek ben zaten alıyordum o yüzden dökülür mü bilmiyorum inşallah dökülür :)

Canım ben de pko rahatsızlığı vardı. Adetlerim 31-35 arası olurdu. Sanırım bununla alakali.

Bende de pko var. Benim de 30 35 arası olur. Hatta 40 a doğru bile olur. Senin de demek geç döllenme. Muhtemel d.tarihini doktor ultrasona göre söylemiştir. Soykedi mi?

Canım merhaba bende aynı durumdayım. Çok bişey yiyemiyorum ama hemen acıkıyorum ya...Midem de bi garip ve hep katı şeyler çorba yiyebiliyorum. Yumurtadan tiksindim. Bende de durumlar böyle, biri daha bunu yazınca sevindim.

Ya bende de şu oluyor aksam en gec 7 de yiyorum akşam yemegimi. Sonra gece meyve yersem yiyorum o kadar. Gece resmen midemin sesine uyaniyorum.sanki aylardır birsey yememis gibi acikiyorum .o saatte de birsey yemek istemiyorum. Tekrar uykuya dalmam çok güç oluyor. Bunu yaşayan var mi

@ papatyadiyari Allah sabrini versin inş tatlimcçok üzüldüm gercekten..Allah senin için en hsyirlisini nasip etsin

Masallah forum cok hareketli. :) papatyadiyari . Cnm cok uzuldum allah tez vakitte kucagini doldursun insallah tuy muhabbeti devam mı dunden beri bitmemis :)
biter mi hiç ayol tüyler çıktıkca aynı muhabbet sarcak :) başı da ben çekiyorum çok muzdaribim bu konuda jilet istemememe rağmen jiletten başka çarem yok

ayyy hele yumurta asla haşlanmış halini yiyemiyorum, düşünemiyorum bile. şimdi öğlen yemek yedim. keşke yemeseydim kötü oldum limon yedim. bir de kokulara karşı aşırı hassaslaştım.

biter mi hiç ayol tüyler çıktıkca aynı muhabbet sarcak :) başı da ben çekiyorum çok muzdaribim bu konuda jilet istemememe rağmen jiletten başka çarem yok
gobek benimde tuylendi Ağdacı ma bisi dememe kalmadi baska care bul göbeğine dedi uyuz oluyorum baktıkça napicam bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…