2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Saglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?
Ben 61dim. Şuan 61-62 arası gidip geliyorum. Su tüketimi de etkiliyo. Kilo çok almamama rağmen göbek oldu. Göbek deliğimin artık içi görünüyo :) sizin de öyle oldu mu.

2 kilo vermiştim geri aldım. Sürekli progestan içiyorum hamile kalmadan başlamıştım bunun etkisi var bence kiloda. Bu gidişle çok kilo alıcam gibi..

Dün gelinliğimi giyindim. Arkası korseli Allahtan. Daha dış çekimimiz olmadı. İç fermuar yarıya kadar kapandı malesef :)) havalar düzelse de daha fazla şişmeden bitse şu çekimler :))) hamileyken gelinlik giyinmek çok tuhaf bi duyguymuş :)

Ya anlamadım gitti, öyle deliler gibi de yemiyorum kiii.
Ne diyim, ne desen haklısın
kıyamam üzülmee bizi düşündüğüm için söylüyorum. 6 ay dolduktan sonra zaten çok kilo alabilirmişiz şimdi azcık tutmamız lazım. çok yemiyorsa ödem olmuştur, bağırsak hareketlerimiz yavaş sonuçta. kaç kilosun gerçi o da var eğer çok zayıfsan almanın sakıncası yok tabiki :)

Canım benim hiç kafanı takma sağ salim alalım kucağımıza sonra zaten bebeğimiz için kaçta yatıp kaçta kalkacağımız gece kaç defa uyanacağımız belli olmayacak :) ben gece 12 gibi yatıyorum diyorum eşim bazen geliyo bazen spor haberleri bitsin geliyorum diyo yattigim gibi uyuduğum için duymuyorum bile geldiğini. zaten mide bulantılarım dan dolayı ne sarılmak geliyo içimden ne öpmek anliyo halimden çok şükür kardes gibi geçinip gidiyoruz :)

50 ile başladım şuan 56 oldum, gerçi hala okulda hamile olduğum anlaşılmıyor. Kilo aldığım bile pek belli olmuyormuş, diyenlerin yalancısıyım valla

Saglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?
50 ile başladım 56 oldum canım, ben progestanın da etkilediğini düşünüyorum açıkçası. Hala kullanıyorum. Nerdeyse 2 ay olacak başlayalı

Canim hareketli, zipir zipirken birden yatisa gectik 2 aydir. Haliyle aldigimiz kaloriler degismezken harcanan enerji azalip kilo olarak donuyor olabilir. Birde hormonlarla ilgili olarak odem gibi tutulumlar da olabilir vucutta.
Haklısın canım ben de toplamda 3 hafta raporluydum , sürekli yatış/istirahat ve hormon ilaçları verdi dr. Sonra bir anda 6 kilo aldığımı gördüm

Merhaba bende cuna gidiyorum doktora ilk aylar dtresle bende 3 kg aldım şimdi diyetisyenle kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa kilolar alıp başını gidecek

Hanımlar siz ne sıklıkta gidiyorsunuz doktora? 2 haftada bir ayarlamaya çalışıyorum ben, aklım kalıyor diğer türlü.
ben doktor ne zaman gel derse gitmeyi tercih ediyorum artık, fazla ultrasonun dooplerinde zararı var sonuçta. 3-4 haftada bir çağırıyo genelde doktorlar zaten

bende eylülde 5yıllık olucaz diye planlar yapıyodum gelinliğimi giyerim falan diye ama 8 aylık hamileyken zor olucak sanırım :) eşime süpriz planlarım var, hala var plan daha komik bi hal alıcak sanırım :)

50 ile başladım 56 oldum canım, ben progestanın da etkilediğini düşünüyorum açıkçası. Hala kullanıyorum. Nerdeyse 2 ay olacak başlayalı
Progestaninda etkisi var malesef ve hareketlerimiz kisitli artik,bagirsak hareketlerimizdede tembellik oluyor ve odem...sonuc malesef bize kilo olarak donuyor.bende 52 kilo ile hamile kaldim.bebislerimiz saglikli olsunlar yeter ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…