Saglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?
Ben 61dim. Şuan 61-62 arası gidip geliyorum. Su tüketimi de etkiliyo. Kilo çok almamama rağmen göbek oldu. Göbek deliğimin artık içi görünüyo :) sizin de öyle oldu mu.
Dün gelinliğimi giyindim. Arkası korseli Allahtan. Daha dış çekimimiz olmadı. İç fermuar yarıya kadar kapandı malesef :)) havalar düzelse de daha fazla şişmeden bitse şu çekimler :))) hamileyken gelinlik giyinmek çok tuhaf bi duyguymuş :)
kıyamam üzülmee bizi düşündüğüm için söylüyorum. 6 ay dolduktan sonra zaten çok kilo alabilirmişiz şimdi azcık tutmamız lazım. çok yemiyorsa ödem olmuştur, bağırsak hareketlerimiz yavaş sonuçta. kaç kilosun gerçi o da var eğer çok zayıfsan almanın sakıncası yok tabiki :)
geçti canım belirtiler.haftaya doktor randevum var sorarım. ya ben çok erken kalkıyorum çok da erken yatıyorum. hiç özel hayatım kalmadı garibim eşim de tek başına oturuyor çok rahatsız oluyorum. ama sabah 5:40 da uyanıyorum napim
Canım benim hiç kafanı takma sağ salim alalım kucağımıza sonra zaten bebeğimiz için kaçta yatıp kaçta kalkacağımız gece kaç defa uyanacağımız belli olmayacak :) ben gece 12 gibi yatıyorum diyorum eşim bazen geliyo bazen spor haberleri bitsin geliyorum diyo yattigim gibi uyuduğum için duymuyorum bile geldiğini. zaten mide bulantılarım dan dolayı ne sarılmak geliyo içimden ne öpmek anliyo halimden çok şükür kardes gibi geçinip gidiyoruz :)
kıyamam üzülmee bizi düşündüğüm için söylüyorum. 6 ay dolduktan sonra zaten çok kilo alabilirmişiz şimdi azcık tutmamız lazım. çok yemiyorsa ödem olmuştur, bağırsak hareketlerimiz yavaş sonuçta. kaç kilosun gerçi o da var eğer çok zayıfsan almanın sakıncası yok tabiki :)
Saglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?
Canim hareketli, zipir zipirken birden yatisa gectik 2 aydir. Haliyle aldigimiz kaloriler degismezken harcanan enerji azalip kilo olarak donuyor olabilir. Birde hormonlarla ilgili olarak odem gibi tutulumlar da olabilir vucutta.
Merhaba bende cuna gidiyorum doktora ilk aylar dtresle bende 3 kg aldım şimdi diyetisyenle kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa kilolar alıp başını gidecek
ben doktor ne zaman gel derse gitmeyi tercih ediyorum artık, fazla ultrasonun dooplerinde zararı var sonuçta. 3-4 haftada bir çağırıyo genelde doktorlar zaten
Dün gelinliğimi giyindim. Arkası korseli Allahtan. Daha dış çekimimiz olmadı. İç fermuar yarıya kadar kapandı malesef :)) havalar düzelse de daha fazla şişmeden bitse şu çekimler :))) hamileyken gelinlik giyinmek çok tuhaf bi duyguymuş :)
bende eylülde 5yıllık olucaz diye planlar yapıyodum gelinliğimi giyerim falan diye ama 8 aylık hamileyken zor olucak sanırım :) eşime süpriz planlarım var, hala var plan daha komik bi hal alıcak sanırım :)
Progestaninda etkisi var malesef ve hareketlerimiz kisitli artik,bagirsak hareketlerimizdede tembellik oluyor ve odem...sonuc malesef bize kilo olarak donuyor.bende 52 kilo ile hamile kaldim.bebislerimiz saglikli olsunlar yeter ki