Progestaninda etkisi var malesef ve hareketlerimiz kisitli artik,bagirsak hareketlerimizdede tembellik oluyor ve odem...sonuc malesef bize kilo olarak donuyor.bende 52 kilo ile hamile kaldim.bebislerimiz saglikli olsunlar yeter ki
Amin canım en önemlisi o tabiki, bebişlerimiz sağlıklı olsun, kucağımıza hayırlısıyla alalım
Acaba diyorum ben bu progestanı 9 ay boyunca kullanacak mıyım ki? Benim gibi 2 aydır kullanan var mı? Ağızdan hayatta alamıyorum çok yan etki yapıyor. zaten dr da kesinlikle fitil olarak al demişti. Ama hala çok sersemletiyor ve uyku yapıyor.
Merhaba bende cuna gidiyorum doktora ilk aylar dtresle bende 3 kg aldım şimdi diyetisyenle kendimi frenlemeye çalışıyorum yoksa kilolar alıp başını gidecek
Ayyy maşallah ikiz mi yani ben tek olarak 80 filanla bitirirsem sen ikiz kontenjanından bilemiyorum canım nolur :)) şaka bi yana, en olmadı biz de diyetisyene gideriz ilerleyen aylarda ,, bilemedim ki
Amin canım en önemlisi o tabiki, bebişlerimiz sağlıklı olsun, kucağımıza hayırlısıyla alalım
Acaba diyorum ben bu progestanı 9 ay boyunca kullanacak mıyım ki? Benim gibi 2 aydır kullanan var mı? Ağızdan hayatta alamıyorum çok yan etki yapıyor. zaten dr da kesinlikle fitil olarak al demişti. Ama hala çok sersemletiyor ve uyku yapıyor.
Hmmm tamam , ben de diyetisyeni düşünmeyi başladım bak. Fazla kilo almayı geçtim şişlik bile mahvediyor.Sabah daha normal geliyorum akşama resmen 6 aylık dönüyorum. zeynepzumra
duydun mu canım, bence biz de diyetisyenle bi görüşelim.
bende eylülde 5yıllık olucaz diye planlar yapıyodum gelinliğimi giyerim falan diye ama 8 aylık hamileyken zor olucak sanırım :) eşime süpriz planlarım var, hala var plan daha komik bi hal alıcak sanırım :)
Maşallah ya biz de görürüz o günleri umarım. Bizim daha 5. Ayımız. Ekimde evlendim tam dış çekim günü hava berbattı. Erteledik :) bence denemelisin. Of ne güzel gelinlik giymek o güne dönüyo insan :))))
Hmmm tamam , ben de diyetisyeni düşünmeyi başladım bak. Fazla kilo almayı geçtim şişlik bile mahvediyor.Sabah daha normal geliyorum akşama resmen 6 aylık dönüyorum. zeynepzumra
duydun mu canım, bence biz de diyetisyenle bi görüşelim.
benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var. nasıl geçicek bilmiyorum. ılk defa 2 hafta beklemiş olacagım. kendımı sakinlesştırmeye calısıyıorum ama olmuyor. dayanan arkadaslar nasıl sabredıyorsunuz. sonrakı haftada ıkılı test ıcın randevu aldım. en azından pes pese ıkı hafta gorurum dıye
Ayda bir gidiyorum ben. İlk 7. Haftada gittim. Sonra kalp atışı için 8. Haftada sonra da 12. Haftada gittim. 16da cinsiyet ogreniriz. 20 de ayrintili ultrason oluyor. 24 te şeker yuklemesi. Sonra sadece bebisi izlemeye gideceğiz