2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
50 ile başladım şuan 56 oldum, gerçi hala okulda hamile olduğum anlaşılmıyor. Kilo aldığım bile pek belli olmuyormuş, diyenlerin yalancısıyım valla
o zaman sorun yok canım bundan sonrasına dikkat etmeye bak. ben 59,5 la hamile kaldım. diyete başladığım ay yakalandım :) hiç bu kadar artmamıştı kilom. daha fazla alırsam şimdiden moralim bozulabilir :)

ben 2 nisanda gideceğim ve 1 ay önce gitmiştim. sabretmeye çalışıyorum çünkü gitsem de görünecek çok bişey yok şuanda :)

hahahah canım yaaaa çok güldüm, çok tatlısın :) sen iyi 12 ye kadar oturuyorsun daha ne olsun. ben çook erken uyuyorum. ztaen 7 gibi evdeyim yemek ye az tv izle hoopp koltukta uyuklama. haklısın ama doğumdan sonra uyuyamayacağız nasılsa :)

AYNEN CANIM SİZİN BELLİ OLDU MU :) BİR DE BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA KUAFÖRE GİTMEK ZARARLI OLUR MU HAMİLEYKEN TEMİZLİK İÇİN BANA DOKTORUM BİRŞEY DEMEDİ
benimki lazer bile yaptırabilirsin dedi. yüz bölgeme gidiyordum bitti sayılır ama yine de tek tük var. gidebilirsin tabiki dedi. ama ben gitmiyorum. kuaför için de tek kullanımlık ağda alayım diyorum. öyle yaptırayım.

benim 3 hafta oldu bebegimi görmeyeli ve daha 2 hafta var dayanamam diyordum ama dayanılıyomus devletten randevu alabilseydim gidecektim bulamadım haftaya var en erken sonra zaten 1 hafta kalacak Kendi doktoruma gitmeye diye vazgeçtim :) çok şükür lekelenmem olmadı diye rahatım birde mide bulantıları var geçmek bilmeyen midem bulandıkca hem offluyom hem sen iyisin diye anne böyle bebeğim diyip rahatlatıyorum kendimi :)

ben 2 nisanda gideceğim ve 1 ay önce gitmiştim. sabretmeye çalışıyorum çünkü gitsem de görünecek çok bişey yok şuanda :)
görüncek çok bir şey yoktur ama insan görünce de çok rahatlıyor kalp atışını duyunca oh be çok şükür diyor iyi olduğunu biliyorsun dünyalar senin oluyor. bende 6 nisan da gidicem. 13 gün var zaman geçmiyor.baska doktora da gidip kafa karıştırmak istemiyorum kendi doktorumdan çok memnunum. bebeğimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm

cimeka ben 5. ve 7. haftada gittim. doktor 2-3 hafta sonra gelirsin demişti, bu cumartesi 9 hafta oluyor, herhalde ondan sonra ayda bire döneriz biz de.
bursa3394 kalp atışını duymayıp görsem de yeter. etraftan kalbi duranları duyunca panikliyorum ben de. bilmemek en iyisi olacak galiba ya. :/

Sağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alalım, veririz sonra kiloları boşverrrr.. Baksana resmen rekor bende 6 kilo :)))
fotodaki sensen gayet zayıfsın bence,o yüzden çok ziyanı yok,eksiklerini kapatmışsındır canım

Bende çalışıyo olsam hayatta duramam canım çalıştığım zamanlar hamile olmamama rağmen bende tv izlerken saat 10 gibi uyuyup kalırdım hamile olsaymışım yolda gelirken uyurmusum :) sabah 9 buçuk 10 civari uyanıyorum gün içindede en az 1 saat uyuyorum 1 günün yarısı uykuda geçiyo :) uyuyalımda bebeğimiz olduğunda uyudun yeterince birazda uykusuz kal diyip gaz veririz kendimize :)

ya ne kadar zor bir şey ya rabbim hepimize biraz sabır versin.gerçekten annelik ne kadar kutsal ne kadar hassas bir durum.gözünü açıyorsun ilk aklında o gözünü kapatıyorsun yine aklında o nefes alıyorsun aklında yine bebeğin.kendimizden geçip sadece onu düşünüyoruz.allahım bu kadar hassaslığımıza karşılık bizlere doktora her gittiğimizde güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. çok istiyorum ilk bebeğim olucak tabi öncesinde bir kayıp ve kimyasal var ama yine aynısımı olucak gibi düşünmek insanı yıpratıyor.allahım bizleri karnımızdaki mucizemizle evlatlarımızla sınamasın. duygusallığımın tavan yaptığı durum ve konu bebeğim yürek sızım arkadaşlar bol bol birbirimize dua edelim biz rabbimize duayla yönelelim oda bize mucizelerimizi bağışlasın.

Ne güzel yazmışsınn Amin,inşallah canım sağlıkla kucaklarımıza alalım,büyütelim bebeklerimizi

benimki de öyle dedi. 3 ay sonra başlcaz dedi. bi bildikleri var demekki. bir de verdiğimiz testlerde belki değerler düşük olunca veriyolardır. beki bizimki fena değildir gerek görmemiştir bilmem ki tahmin sadece.
Ewet cnm sizin degerler iyidir benmki asiri dusukmus doktor hamile olmasan bile ilac kullanman gerekiyomus asiri dusuk dedi hemen basladik

Benimde bu kez 3 hafta sonra dedi 1.5 hafta gecti cok sukur kaldi 1.5.hafta insan cok merak ediyor. Insallah iyidirler. Bende bulandikca bebeklerim iyi biz buradayiz diyorlar diyorum. Esimde orada canlari sıkılıyor halay cekiyorlar ondan miden bulaniyor diyo

:) hic gulecegim yoktu halay cekmeye baslayinca sen gor hareket edebiliyormusun kaburgalarini kiriyorlar bulantidan bende muzdaribim umarım bu hafta sondur

allah korusun aklıma bı suru sey geliyo ıste. gıdıp ıyı oldugunu gorunce, kalbının attıgını fln duyunca rahatlıyorum. boyle zor gecer farkındayım herseyın ama. kendımı dusunmekten alamıyorum. sureklı aklıma geldıkce dua okuyorum vesvese yapmayım dıye. ıns hepimiz bebıslerımıze kavusuruz saglıkla.

Bende 1 aydır kullanıyorum daha kullanacam bu ay fitil olarak ama ben kilo almak yerine 4 kilo verdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…