- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
o zaman sorun yok canım bundan sonrasına dikkat etmeye bak. ben 59,5 la hamile kaldım. diyete başladığım ay yakalandım :) hiç bu kadar artmamıştı kilom. daha fazla alırsam şimdiden moralim bozulabilir :)50 ile başladım şuan 56 oldum, gerçi hala okulda hamile olduğum anlaşılmıyor. Kilo aldığım bile pek belli olmuyormuş, diyenlerin yalancısıyım valla
ben 2 nisanda gideceğim ve 1 ay önce gitmiştim. sabretmeye çalışıyorum çünkü gitsem de görünecek çok bişey yok şuanda :)benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var. nasıl geçicek bilmiyorum. ılk defa 2 hafta beklemiş olacagım. kendımı sakinlesştırmeye calısıyıorum ama olmuyor. dayanan arkadaslar nasıl sabredıyorsunuz. sonrakı haftada ıkılı test ıcın randevu aldım. en azından pes pese ıkı hafta gorurum dıye
hahahah canım yaaaa çok güldüm, çok tatlısın :) sen iyi 12 ye kadar oturuyorsun daha ne olsun. ben çook erken uyuyorum. ztaen 7 gibi evdeyim yemek ye az tv izle hoopp koltukta uyuklama. haklısın ama doğumdan sonra uyuyamayacağız nasılsa :)Canım benim hiç kafanı takma sağ salim alalım kucağımıza sonra zaten bebeğimiz için kaçta yatıp kaçta kalkacağımız gece kaç defa uyanacağımız belli olmayacak :) ben gece 12 gibi yatıyorum diyorum eşim bazen geliyo bazen spor haberleri bitsin geliyorum diyo yattigim gibi uyuduğum için duymuyorum bile geldiğini. zaten mide bulantılarım dan dolayı ne sarılmak geliyo içimden ne öpmek anliyo halimden çok şükür kardes gibi geçinip gidiyoruz :)
geçen hafta gittiğimde 9 haftalık iken tartılmıştım 1 kilo almışım ama belki şimdi 2 kilo da almış olabilirim çok şişim.10 Haftalık arkadaşlar kilo alan var mı? ben 2 kilo almışım yaa nasıl başa çıkarım bilmiyorum
benimki lazer bile yaptırabilirsin dedi. yüz bölgeme gidiyordum bitti sayılır ama yine de tek tük var. gidebilirsin tabiki dedi. ama ben gitmiyorum. kuaför için de tek kullanımlık ağda alayım diyorum. öyle yaptırayım.AYNEN CANIM SİZİN BELLİ OLDU MU :) BİR DE BİRAZ ÖZEL OLACAK AMA KUAFÖRE GİTMEK ZARARLI OLUR MU HAMİLEYKEN TEMİZLİK İÇİN BANA DOKTORUM BİRŞEY DEMEDİ
Amin cnm insallah en kisa zamanda tehliken biter sende birakirsin insallahBenim tehlikem hala devam ediyormuş, inşallah en kısa zamanda tehlikem biter ve ben de bırakırım ilacı. Aminnn
benim 3 hafta oldu bebegimi görmeyeli ve daha 2 hafta var dayanamam diyordum ama dayanılıyomus devletten randevu alabilseydim gidecektim bulamadım haftaya var en erken sonra zaten 1 hafta kalacak Kendi doktoruma gitmeye diye vazgeçtim :) çok şükür lekelenmem olmadı diye rahatım birde mide bulantıları var geçmek bilmeyen midem bulandıkca hem offluyom hem sen iyisin diye anne böyle bebeğim diyip rahatlatıyorum kendimi :)benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var. nasıl geçicek bilmiyorum. ılk defa 2 hafta beklemiş olacagım. kendımı sakinlesştırmeye calısıyıorum ama olmuyor. dayanan arkadaslar nasıl sabredıyorsunuz. sonrakı haftada ıkılı test ıcın randevu aldım. en azından pes pese ıkı hafta gorurum dıye
görüncek çok bir şey yoktur ama insan görünce de çok rahatlıyor kalp atışını duyunca oh be çok şükür diyor iyi olduğunu biliyorsun dünyalar senin oluyor. bende 6 nisan da gidicem. 13 gün varben 2 nisanda gideceğim ve 1 ay önce gitmiştim. sabretmeye çalışıyorum çünkü gitsem de görünecek çok bişey yok şuanda :)
Cnm doktordan geliyorum rahim buyudugu icin artik normal dedi tehlikem yokmus cok sukurbenim vardı canım, ama hafif de olsa düşük tehliken var dmeişti. fakat rahim büyüdüğü için normal diyorlardı. dinlenebiliyorsan dinlen, o zaman geçiyor.
fotodaki sensen gayet zayıfsın bence,o yüzden çok ziyanı yok,eksiklerini kapatmışsındır canımSağlıklıca bebişlerimizi kucağımıza alalım, veririz sonra kiloları boşverrrr.. Baksana resmen rekor bende 6 kilo :)))
Bende çalışıyo olsam hayatta duramam canım çalıştığım zamanlar hamile olmamama rağmen bende tv izlerken saat 10 gibi uyuyup kalırdım hamile olsaymışım yolda gelirken uyurmusum :) sabah 9 buçuk 10 civari uyanıyorum gün içindede en az 1 saat uyuyorum 1 günün yarısı uykuda geçiyo :) uyuyalımda bebeğimiz olduğunda uyudun yeterince birazda uykusuz kal diyip gaz veririz kendimize :)hahahah canım yaaaa çok güldüm, çok tatlısın :) sen iyi 12 ye kadar oturuyorsun daha ne olsun. ben çook erken uyuyorum. ztaen 7 gibi evdeyim yemek ye az tv izle hoopp koltukta uyuklama. haklısın ama doğumdan sonra uyuyamayacağız nasılsa :)
ya ne kadar zor bir şey ya rabbim hepimize biraz sabır versin.gerçekten annelik ne kadar kutsal ne kadar hassas bir durum.gözünü açıyorsun ilk aklında o gözünü kapatıyorsun yine aklında o nefes alıyorsun aklında yine bebeğin.kendimizden geçip sadece onu düşünüyoruz.allahım bu kadar hassaslığımıza karşılık bizlere doktora her gittiğimizde güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. çok istiyorum ilk bebeğim olucak tabi öncesinde bir kayıp ve kimyasal var ama yine aynısımı olucak gibi düşünmek insanı yıpratıyor.allahım bizleri karnımızdaki mucizemizle evlatlarımızla sınamasın. duygusallığımın tavan yaptığı durum ve konu bebeğim yürek sızım
Ne güzel yazmışsınnya ne kadar zor bir şey ya rabbim hepimize biraz sabır versin.gerçekten annelik ne kadar kutsal ne kadar hassas bir durum.gözünü açıyorsun ilk aklında o gözünü kapatıyorsun yine aklında o nefes alıyorsun aklında yine bebeğin.kendimizden geçip sadece onu düşünüyoruz.allahım bu kadar hassaslığımıza karşılık bizlere doktora her gittiğimizde güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin. çok istiyorum ilk bebeğim olucak tabi öncesinde bir kayıp ve kimyasal var ama yine aynısımı olucak gibi düşünmek insanı yıpratıyor.allahım bizleri karnımızdaki mucizemizle evlatlarımızla sınamasın. duygusallığımın tavan yaptığı durum ve konu bebeğim yürek sızımarkadaşlar bol bol birbirimize dua edelim biz rabbimize duayla yönelelim oda bize mucizelerimizi bağışlasın.
Ewet cnm sizin degerler iyidir benmki asiri dusukmus doktor hamile olmasan bile ilac kullanman gerekiyomus asiri dusuk dedi hemen basladikbenimki de öyle dedi. 3 ay sonra başlcaz dedi. bi bildikleri var demekki. bir de verdiğimiz testlerde belki değerler düşük olunca veriyolardır. beki bizimki fena değildir gerek görmemiştir bilmem ki tahmin sadece.
benim 3 hafta oldu bebegimi görmeyeli ve daha 2 hafta var dayanamam diyordum ama dayanılıyomus devletten randevu alabilseydim gidecektim bulamadım haftaya var en erken sonra zaten 1 hafta kalacak Kendi doktoruma gitmeye diye vazgeçtim :) çok şükür lekelenmem olmadı diye rahatım birde mide bulantıları var geçmek bilmeyen midem bulandıkca hem offluyom hem sen iyisin diye anne böyle bebeğim diyip rahatlatıyorum kendimi :)
Benimde bu kez 3 hafta sonra dedi 1.5 hafta gecti cok sukur kaldi 1.5.hafta insan cok merak ediyor. Insallah iyidirler. Bende bulandikca bebeklerim iyi biz buradayiz diyorlar diyorum. Esimde orada canlari sıkılıyor halay cekiyorlar ondan miden bulaniyor diyobenim 3 hafta oldu bebegimi görmeyeli ve daha 2 hafta var dayanamam diyordum ama dayanılıyomus devletten randevu alabilseydim gidecektim bulamadım haftaya var en erken sonra zaten 1 hafta kalacak Kendi doktoruma gitmeye diye vazgeçtim :) çok şükür lekelenmem olmadı diye rahatım birde mide bulantıları var geçmek bilmeyen midem bulandıkca hem offluyom hem sen iyisin diye anne böyle bebeğim diyip rahatlatıyorum kendimi :)
:) hic gulecegim yoktu halay cekmeye baslayinca sen gor hareket edebiliyormusun kaburgalarini kiriyorlar bulantidan bende muzdaribim umarım bu hafta sondurBenimde bu kez 3 hafta sonra dedi 1.5 hafta gecti cok sukur kaldi 1.5.hafta insan cok merak ediyor. Insallah iyidirler. Bende bulandikca bebeklerim iyi biz buradayiz diyorlar diyorum. Esimde orada canlari sıkılıyor halay cekiyorlar ondan miden bulaniyor diyo
allah korusun aklıma bı suru sey geliyo ıste. gıdıp ıyı oldugunu gorunce, kalbının attıgını fln duyunca rahatlıyorum. boyle zor gecer farkındayım herseyın ama. kendımı dusunmekten alamıyorum. sureklı aklıma geldıkce dua okuyorum vesvese yapmayım dıye. ıns hepimiz bebıslerımıze kavusuruz saglıkla.benim 3 hafta oldu bebegimi görmeyeli ve daha 2 hafta var dayanamam diyordum ama dayanılıyomus devletten randevu alabilseydim gidecektim bulamadım haftaya var en erken sonra zaten 1 hafta kalacak Kendi doktoruma gitmeye diye vazgeçtim :) çok şükür lekelenmem olmadı diye rahatım birde mide bulantıları var geçmek bilmeyen midem bulandıkca hem offluyom hem sen iyisin diye anne böyle bebeğim diyip rahatlatıyorum kendimi :)
Bende 1 aydır kullanıyorum daha kullanacam bu ay fitil olarak ama ben kilo almak yerine 4 kilo verdimAmin canım en önemlisi o tabiki, bebişlerimiz sağlıklı olsun, kucağımıza hayırlısıyla alalım
Acaba diyorum ben bu progestanı 9 ay boyunca kullanacak mıyım ki? Benim gibi 2 aydır kullanan var mı? Ağızdan hayatta alamıyorum çok yan etki yapıyor. zaten dr da kesinlikle fitil olarak al demişti. Ama hala çok sersemletiyor ve uyku yapıyor.
Kesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi doktorKizlar cinsiyetini ogrenen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?