2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Ben de gittim bugün tam gunuyle uyumlu 12+0 ,54 mm olmuş eller ayaklar hareketli ziplamalari unutmuşum ben aradan 5 yıl geçti hamilelikte tabi :) ölçümlerde iyi çıktı, asıl doktorum lada haftaya 13+0 da muayenem var bakalım o zaman da eşimle gideceğiz yine. Bu arada 2 gündür aşırı gaz ve şansım var, folik asiti birak dedi ve bir vitamin verdi ama elevit decavit değil başka bir şey. İçeriğine bakmadım, kendi doktoruma da görüşelim onlara o zaman başlayacağım.

mide bulantim bi an hafiflesin korkuyorum bulanınca insan bu kadar sevinir mi diyorum aslında çok kötü bişey bazen öyle bulaniyo ki öğürmekten tıkanıyorum yinede iyi bebeğim diyip dayanıyorum. mide bulantıları beta hcg kaynaklı sanırım senin daha yüksek tabi ben tekte böyle oluyorum.. 5. ayımız bitsin de hareketi görcez canım bizle bir uyusalar bari deriz :)

:) ben de yazdıktan sonra kendimi kötü hissettim görecek bişi yok diye :) ya mde bulantısı var, göğüs ağrısı var hamilelik devam ediyordur deyip şükür ediyorum. zor oluyor tabi ama ben de başka dr a gidip karıştırmaktan korkuyorum. iyi birine denk gelmem ters bişi der diye korkuyorum.

Canım insan kaybı olunca daha çok korkuyo mesela öncesinde düşük yapanlar ya da Kalbi durduysa o haftalar geçmek bilmiyo yine aynı şey başıma gelirse diye ben 20 haftalık kaybettim şu an rahatım ama o haftalarda nasıl olacağımı şimdiden tahmin edebiliyorum Rabbim bebeklerimizi korusun sağ salim kavuşmayı nasip etsin

Ewet cnm sizin degerler iyidir benmki asiri dusukmus doktor hamile olmasan bile ilac kullanman gerekiyomus asiri dusuk dedi hemen basladik
olabilir canım ben de normalde kansızım ama sanırım son zamanlarda artmış. çok uzun yıllar ilaç içmiştim.

canım 20. haftaya kadar herhangi bir belirti var mıydı, kaybolunca şüphelendin mi? sormak hoş değil biliyorum ama bilelim biz de Allah korusun ben şimdi hamilelik belirtileri olduğu için biraz daha rahatım.

iyi bir şey demez aklımız karışır bebek iyiyken bide kötü der bizim dünya başımıza yıkılır ne yapacağımızı bilemeyiz.en güzeli işinin ehlini bilen birine devam etmek.ya benimde göğüslerim arada dokununca sızladığını hissediyorum arada kontrolediyorum damarlar hala koyu mu diye onun dışında anlayabileceğim hiçbirşey yok. çok şükür kanama yok kendimi anca bunlarla avutabiliyorum.eğer kötü bir şey olsaydı kanama gelirdi herhalde değilmi? kasık ağrım da yok acaba kese büyümüyor mu neden kasık ağrısı yapmıyor diyorum of kafa bir dünya yemin ederim ya.ama iyi düşünüyorum iyi olucak inşallah bi doğsun rabbim o günleri bi göstersin totosunu totosunu ısırıcam fındık faremin

canımmmm kaygılar peşimizi hiç bırakmicaaaak. iyiolsak sorun olmasak sorun. bence rahat rahat hamileliğinin tadını çıkar. benim arada ağrıyor ama riskli olduğumdan galiba, ne güzel işte senin bişeyin yok sevin annesiiii:) bi doğsunlar burdan anlatmaya devam ederiz yine minnoşlarımızı

canım 20. haftaya kadar herhangi bir belirti var mıydı, kaybolunca şüphelendin mi? sormak hoş değil biliyorum ama bilelim biz de Allah korusun ben şimdi hamilelik belirtileri olduğu için biraz daha rahatım.
19. haftaya kadar mide bulantısı dışında hiçbir sikayetim yoktu canım 19. haftada aşırı karın ağrım vardı ama sürekli değil hani derler ya doğum sancısı 5 dakikada bi yokluyo falan diye aynen öyle doktora gittim iğne serum ilaç Kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta bittim o ağrı lardan doğum sancisiymis meğerse suyum sızıyomus doktor normal akıntı dedi 1 haftanın sonunda su kesemin aşağıya sarkmasiyla bitti her şey

bir hata nelere sebebiyet veriyor.kendimizi emanet ediyoruz sözde güveniyoruz işi biliyorlar diye ama bazende bizi deney faresi gibi de kullanmıyor değiller hani.rabbim inşallah bu sefer bebeğini korur.

Ben sabah sağlık ocağına gittim 1ayda 6kilo vermişim zaten hissediyordum ama bu kadar beklemiyordum doktor da hiç iyi bişey değil dedi ama okadar iştahsızlık varki bende kendi mi çok zorlaSam da yiyemiyorum bebeğime zararı varmıdır acaba

kızlar bu arada ben bundan önceki hamileliğimde yani kimyasal gebeliğimde gebeliğin sonlanacağını öğrendiğimiz zaman cami hocasından sübyan duası yazdırıp taşımaya başladım.belki bilen duyan arkadaşlar vardır.bu dua gebeliğiniz boyunca sizi ve bebeğinizi koruyor duayı hiç üzerinizden çıkartmamanız gerekiyor..doğum yaptıktan sonra da bu duayı bebeğinizin üzerinde bir müddet taşımanız gerekiyormuş. size de tavsiyem olabilir bu duayı iyi yazabilen bir tanıdığınız var ise bu duayı üzerinizde taşıyabilirsiniz. bunu sakın muska kötü şey olarak algılamayın bu rabbimin bir duası iyilik için koruyucu bir dua unutmayın ki dua dan hiçbir zaman zarar gelmez.allah rızası için taşınan bir dua.bu duayı gebeliği boyunca taşıyıp bebeğini sağsalim kucağına almış bir sürü tanıdığım var.

canım doktoruna görünsen durumunu anlatsan bir ilaç takviye verirdi herhalde.bebeğinin ultrasonda durumu iyi gözüküyorsa sıkıntı yapma kendine.ama doktoruna bu konu hakkında danışmalısın.1 ayda 6 kilo canını sıkmak gibi olmasın ama çok yani.bebeğin için ye.süt yoğurt yumurta balık ceviz en azından bunları düzenli olarak tüket.herşey bebeğimiz için unutma. evet için almıyordur belkide ama annesi biz nasıl bebeğimizi düşünüyorsak iyi olsun diye kendimize de iyi bakmalıyız. çok dikkat et kendine.

cnm buyuk bi ihmal vardı o zaman nasil yani agrilarimi karistirdilar bebegin suyu akıntı gibi olmuyoki

ARKADAŞLAR MERHABA :) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLI SİHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK NASİP OLUR.

BEN 2016 KASIM ANNE ADAYLARINDANIM. :)

BİZİM SAYFADA BİR ÇOK KİŞİ HENÜZ KALP ATISLARINI BİLE DUYAMADI .
SİZLER BAYA İLERLEMİŞSİNİZ. :)

ŞUANDA BİZİM ENDİŞEMİZ KALP ATISLARI.. SIRAYLA GİDİYOR ENDİŞELERDE..

SIRADA NE VARSA ONUN İÇİN ENDİŞELENİYORUZ.. ONU ANLATTIKTAN SONRA BİR SONRAKİ AŞAMAYI BU SEFER :)
TA Kİ KONTROL ZAMANI GELİPTE ODADAN MUTLU ŞEKİLDE AYRILANA KADAR.

SANIRIM BUNUN SONU ARTIK YOK.. DOĞANA KDAR BU TARZ ENDİŞELER VAR DOĞDUKTAN SONRAKİ HALİMİZ ZATEN MALUM..

ANNE OLMADAN ANLAMAZSIN DERDİ ANNEM...

HENÜZ KUCAĞIMA ALMADIM AMA SÜREKLİ HER KONUDA ENDİŞELİ OLMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR VE YORUCUYMUŞ..

ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH :)

nasıl bilemez doktorlar ya inanılır gibi değil. çok sağol bilgiler için canım. şimdi bebeğin sımsıkı tutmuş seninle hiç aklına bişi getirme sakın annesi

[QUOTEDinleniyorumayni bik, post: 45748320, member: 732141"]Ya bilmiyorum canım ben ilçede oturuyorum belki yolculuk etkiledi doktor yatarak git bişey olmaz demişti bende anlamadım ama bu seferki kanamam kahverengi öncekiler kıpkırmızı olurdu şuan endişe etmiyorum doktoruda aramadim geçer insallah sen nasıl oldun canim[/QUOTE]
Bende dinleniorum ayni canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…