mide bulantim bi an hafiflesin korkuyorum bulanınca insan bu kadar sevinir mi diyorum aslında çok kötü bişey bazen öyle bulaniyo ki öğürmekten tıkanıyorum yinede iyi bebeğim diyip dayanıyorum. mide bulantıları beta hcg kaynaklı sanırım senin daha yüksek tabi ben tekte böyle oluyorum.. 5. ayımız bitsin de hareketi görcez canım bizle bir uyusalar bari deriz :)Benimde bu kez 3 hafta sonra dedi 1.5 hafta gecti cok sukur kaldi 1.5.hafta insan cok merak ediyor. Insallah iyidirler. Bende bulandikca bebeklerim iyi biz buradayiz diyorlar diyorum. Esimde orada canlari sıkılıyor halay cekiyorlar ondan miden bulaniyor diyo
:) ben de yazdıktan sonra kendimi kötü hissettim görecek bişi yok diye :) ya mde bulantısı var, göğüs ağrısı var hamilelik devam ediyordur deyip şükür ediyorum. zor oluyor tabi ama ben de başka dr a gidip karıştırmaktan korkuyorum. iyi birine denk gelmem ters bişi der diye korkuyorum.görüncek çok bir şey yoktur ama insan görünce de çok rahatlıyor kalp atışını duyunca oh be çok şükür diyor iyi olduğunu biliyorsun dünyalar senin oluyor. bende 6 nisan da gidicem. 13 gün varzaman geçmiyor.baska doktora da gidip kafa karıştırmak istemiyorum kendi doktorumdan çok memnunum. bebeğimi özlediiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
Canım insan kaybı olunca daha çok korkuyo mesela öncesinde düşük yapanlar ya da Kalbi durduysa o haftalar geçmek bilmiyo yine aynı şey başıma gelirse diye ben 20 haftalık kaybettim şu an rahatım ama o haftalarda nasıl olacağımı şimdiden tahmin edebiliyorum Rabbim bebeklerimizi korusun sağ salim kavuşmayı nasip etsinallah korusun aklıma bı suru sey geliyo ıste. gıdıp ıyı oldugunu gorunce, kalbının attıgını fln duyunca rahatlıyorum. boyle zor gecer farkındayım herseyın ama. kendımı dusunmekten alamıyorum. sureklı aklıma geldıkce dua okuyorum vesvese yapmayım dıye. ıns hepimiz bebıslerımıze kavusuruz saglıkla.
olabilir canım ben de normalde kansızım ama sanırım son zamanlarda artmış. çok uzun yıllar ilaç içmiştim.Ewet cnm sizin degerler iyidir benmki asiri dusukmus doktor hamile olmasan bile ilac kullanman gerekiyomus asiri dusuk dedi hemen basladik
canım 20. haftaya kadar herhangi bir belirti var mıydı, kaybolunca şüphelendin mi? sormak hoş değil biliyorum ama bilelim biz de Allah korusunCanım insan kaybı olunca daha çok korkuyo mesela öncesinde düşük yapanlar ya da Kalbi durduysa o haftalar geçmek bilmiyo yine aynı şey başıma gelirse diye ben 20 haftalık kaybettim şu an rahatım ama o haftalarda nasıl olacağımı şimdiden tahmin edebiliyorum Rabbim bebeklerimizi korusun sağ salim kavuşmayı nasip etsin
iyi bir şey demez aklımız karışır bebek iyiyken bide kötü der bizim dünya başımıza yıkılır ne yapacağımızı bilemeyiz.en güzeli işinin ehlini bilen birine devam etmek.ya benimde göğüslerim arada dokununca sızladığını hissediyorum arada kontrolediyorum damarlar hala koyu mu diye onun dışında anlayabileceğim hiçbirşey yok. çok şükür kanama yok kendimi anca bunlarla avutabiliyorum.eğer kötü bir şey olsaydı kanama gelirdi herhalde değilmi? kasık ağrım da yok acaba kese büyümüyor mu neden kasık ağrısı yapmıyor diyorum of kafa bir dünya yemin ederim ya.ama iyi düşünüyorum iyi olucak inşallah:) ben de yazdıktan sonra kendimi kötü hissettim görecek bişi yok diye :) ya mde bulantısı var, göğüs ağrısı var hamilelik devam ediyordur deyip şükür ediyorum. zor oluyor tabi ama ben de başka dr a gidip karıştırmaktan korkuyorum. iyi birine denk gelmem ters bişi der diye korkuyorum.
canımmmm kaygılar peşimizi hiç bırakmicaaaak. iyiolsak sorun olmasak sorun. bence rahat rahat hamileliğinin tadını çıkar. benim arada ağrıyor ama riskli olduğumdan galiba, ne güzel işte senin bişeyin yok sevin annesiiii:) bi doğsunlar burdan anlatmaya devam ederiz yine minnoşlarımızıiyi bir şey demez aklımız karışır bebek iyiyken bide kötü der bizim dünya başımıza yıkılır ne yapacağımızı bilemeyiz.en güzeli işinin ehlini bilen birine devam etmek.ya benimde göğüslerim arada dokununca sızladığını hissediyorum arada kontrolediyorum damarlar hala koyu mu diye onun dışında anlayabileceğim hiçbirşey yok. çok şükür kanama yok kendimi anca bunlarla avutabiliyorum.eğer kötü bir şey olsaydı kanama gelirdi herhalde değilmi? kasık ağrım da yok acaba kese büyümüyor mu neden kasık ağrısı yapmıyor diyorum of kafa bir dünya yemin ederim ya.ama iyi düşünüyorum iyi olucak inşallahbi doğsun rabbim o günleri bi göstersin totosunu totosunu ısırıcam fındık faremin
Hayirlisi olsun cnm insallah.benimde oglusum olacak insallahKesin olmamakla birlikte kıza benziyor dedi doktor
19. haftaya kadar mide bulantısı dışında hiçbir sikayetim yoktu canım 19. haftada aşırı karın ağrım vardı ama sürekli değil hani derler ya doğum sancısı 5 dakikada bi yokluyo falan diye aynen öyle doktora gittim iğne serum ilaç Kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta bittim o ağrı lardan doğum sancisiymis meğerse suyum sızıyomus doktor normal akıntı dedi 1 haftanın sonunda su kesemin aşağıya sarkmasiyla bitti her şeycanım 20. haftaya kadar herhangi bir belirti var mıydı, kaybolunca şüphelendin mi? sormak hoş değil biliyorum ama bilelim biz de Allah korusunben şimdi hamilelik belirtileri olduğu için biraz daha rahatım.
bir hata nelere sebebiyet veriyor.kendimizi emanet ediyoruz sözde güveniyoruz işi biliyorlar diye ama bazende bizi deney faresi gibi de kullanmıyor değiller hani.rabbim inşallah bu sefer bebeğini korur.19. haftaya kadar mide bulantısı dışında hiçbir sikayetim yoktu canım 19. haftada aşırı karın ağrım vardı ama sürekli değil hani derler ya doğum sancısı 5 dakikada bi yokluyo falan diye aynen öyle doktora gittim iğne serum ilaç Kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta bittim o ağrı lardan doğum sancisiymis meğerse suyum sızıyomus doktor normal akıntı dedi 1 haftanın sonunda su kesemin aşağıya sarkmasiyla bitti her şey
canım doktoruna görünsen durumunu anlatsan bir ilaç takviye verirdi herhalde.bebeğinin ultrasonda durumu iyi gözüküyorsa sıkıntı yapma kendine.ama doktoruna bu konu hakkında danışmalısın.1 ayda 6 kilo canını sıkmak gibi olmasın ama çok yani.bebeğin için ye.süt yoğurt yumurta balık ceviz en azından bunları düzenli olarak tüket.herşey bebeğimiz için unutma. evet için almıyordur belkide ama annesi biz nasıl bebeğimizi düşünüyorsak iyi olsun diye kendimize de iyi bakmalıyız. çok dikkat et kendine.Ben sabah sağlık ocağına gittim 1ayda 6kilo vermişim zaten hissediyordum ama bu kadar beklemiyordum doktor da hiç iyi bişey değil dedi ama okadar iştahsızlık varki bende kendi mi çok zorlaSam da yiyemiyorum bebeğime zararı varmıdır acaba
cnm buyuk bi ihmal vardı o zaman nasil yani agrilarimi karistirdilar bebegin suyu akıntı gibi olmuyoki19. haftaya kadar mide bulantısı dışında hiçbir sikayetim yoktu canım 19. haftada aşırı karın ağrım vardı ama sürekli değil hani derler ya doğum sancısı 5 dakikada bi yokluyo falan diye aynen öyle doktora gittim iğne serum ilaç Kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta bittim o ağrı lardan doğum sancisiymis meğerse suyum sızıyomus doktor normal akıntı dedi 1 haftanın sonunda su kesemin aşağıya sarkmasiyla bitti her şey
nasıl bilemez doktorlar ya inanılır gibi değil. çok sağol bilgiler için canım. şimdi bebeğin sımsıkı tutmuş seninle hiç aklına bişi getirme sakın annesi19. haftaya kadar mide bulantısı dışında hiçbir sikayetim yoktu canım 19. haftada aşırı karın ağrım vardı ama sürekli değil hani derler ya doğum sancısı 5 dakikada bi yokluyo falan diye aynen öyle doktora gittim iğne serum ilaç Kum döküyorsun diyip gönderdi 1 hafta bittim o ağrı lardan doğum sancisiymis meğerse suyum sızıyomus doktor normal akıntı dedi 1 haftanın sonunda su kesemin aşağıya sarkmasiyla bitti her şey
Yarin kontrol belli olur inş :) aminn Rabbim cümlemizin yardımcısı olsun insÖ
cinsiywtleri belli mi . Allah yardmcnz olsn ikiz çok güzel ya maşşllh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?