:besyo_86 ya benim göğüsler de şişti ve ağrıyor. başka da belirtim yok. 9. haftaya giriyorum ve bulantı vs yaşamadım. göğüsler de olmasa belirtisiz yaşayacağım hamileliği :)
canım doktoruna görünsen durumunu anlatsan bir ilaç takviye verirdi herhalde.bebeğinin ultrasonda durumu iyi gözüküyorsa sıkıntı yapma kendine.ama doktoruna bu konu hakkında danışmalısın.1 ayda 6 kilo canını sıkmak gibi olmasın ama çok yani.bebeğin için ye.süt yoğurt yumurta balık ceviz en azından bunları düzenli olarak tüket.herşey bebeğimiz için unutma. evet için almıyordur belkide ama annesi biz nasıl bebeğimizi düşünüyorsak iyi olsun diye kendimize de iyi bakmalıyız. çok dikkat et kendine.
ya bende de bir hareketlilik var ama gazdır heralde diyorum. sanmıyorum ya hissedebileceğimi hevesleniyorum sadece :) sen deneyimli olduğun için olabilir.Ben artik hareketleri hissediyorum 2 gündür doktorumda 2.hamilelik hissedersin dedi sanki ilk defa duyuyomus gibiyim darısı hepinizin basina
tartı yanlış olmasın? 6 kilo versen sen dahil çevrendeki herkes farkeder canım. eve bi tartı almak lazım aslında ayda 2 kez tarılıp kontrol ederiz. ben de var arada bakıyorum.Ben her doktor kontrolünde bahsediyorum bişey yiyemiyorum diye oda bana önemli olmadığını bebeğin her şekilde beslendiği söyledi özellikle ilk aylar ama 6kilo çok fazla geldi haftaya cumartesi yani 2nisan doktor randevum ama ben bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum bu durumu da kendisine danışmak istiyorum
besyo_86 ya benim göğüsler de şişti ve ağrıyor. başka da belirtim yok. 9. haftaya giriyorum ve bulantı vs yaşamadım. göğüsler de olmasa belirtisiz yaşayacağım hamileliği :)
:)besyo_86 ya benim göğüsler de şişti ve ağrıyor. başka da belirtim yok. 9. haftaya giriyorum ve bulantı vs yaşamadım. göğüsler de olmasa belirtisiz yaşayacağım hamileliği :)
öyle canım ilk sancımda karından bakmak yerine alttan muayene etseydi belki gorecekti her şeyi kurtarilcakti ama su kesem gelince beni ünv hastanesine sevk etti ben seni arıcam dedi ünv hastanesinde kan alındı idrar alındı ayaklarım yastık üstünde 1 gece beklettiler ertesi gün tahlil sonuçlarım kötü geldi sonlandirildi 1 hafta hastanede yattım ve bu 5 ay boyunca gittiğim doktor 1 defa bile aramadı. çok şükür inancım sağlam en iyi doktora da gitsem ömrü yoktu bebegimin kurtarilamayacakti bebeğim ama bu doktor beni 1 defa bile aramadı ya hakkım helal degilbir hata nelere sebebiyet veriyor.kendimizi emanet ediyoruz sözde güveniyoruz işi biliyorlar diye ama bazende bizi deney faresi gibi de kullanmıyor değiller hani.rabbim inşallah bu sefer bebeğini korur.
Bu çok önemli bir konu çokça şu içmek gerekiyor ilaç tedavisinin yanındaKızlar idrar yolu enfeksiyonum bi türlü geçmiyor ilaç kullanıyorum geçiyor ilaç bitince ertesi gün tekrar başlıyor
biraz solumda benim kuzu aksam yuzustu yatmisim baktım yatamiyorum bir kıpırdama oldu dedim pardon rahatsız ettim :)ya bende de bir hareketlilik var ama gazdır heralde diyorum. sanmıyorum ya hissedebileceğimi hevesleniyorum sadece :) sen deneyimli olduğun için olabilir.
Canım Afedersin ben gece yatarken bildiğin Ped koyuyordum adetmisim gibi sabaha kadar o bebek bezi gibi ipislak oluyordu doktora dememe rağmen bebeğin suyu iyi diyordu ihmal kesinlikle vardı sonra ben hastaneye falan şikayet ettim istifa etti dediler gerçekten hiçbir hastasına gidecegini haber vermeden istifa etmiş dava açsam açardım elbet ama her gördüğümde acım katlanacak ve kimbilir kaç sene sürecek diye vazgeçtim Allaha havale ettimcnm buyuk bi ihmal vardı o zaman nasil yani agrilarimi karistirdilar bebegin suyu akıntı gibi olmuyoki
Suan inci cavusogluna normal ve dogum kocu ile agrisiz dogum teknikleri vs oldugu icin gidiyorum. Hakkinda da guzel seyler duymustum tatli bi kadin icten davraniyor.. Eray beyin yorumlarinda insanlari tersledigini cok okudum ben gelemem pek terse ondan cekindim:) senin dr soyadi ne hangi hastanede yigit bey?Sulesusu eray hocayi onerebilirim izmit merkezde. Ben yigit hocaya gidiyorum onu da oneririm ama cok yogun.
benimde ilk hamileligim oyleydi cnm 7 kilo verdim 1 ayda doktorum serumla vitamin takviyesi yaptı her hafta 2 serum aliyodumBen her doktor kontrolünde bahsediyorum bişey yiyemiyorum diye oda bana önemli olmadığını bebeğin her şekilde beslendiği söyledi özellikle ilk aylar ama 6kilo çok fazla geldi haftaya cumartesi yani 2nisan doktor randevum ama ben bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum bu durumu da kendisine danışmak istiyorum
Ayyyhissediyor musun cnm ben hala birsey hissedemiyorum. . Gaz kipirtisi gibi oluyor acaba o mu kibiraz solumda benim kuzu aksam yuzustu yatmisim baktım yatamiyorum bir kıpırdama oldu dedim pardon rahatsız ettim :)
tartı yanlış olmasın? 6 kilo versen sen dahil çevrendeki herkes farkeder canım. eve bi tartı almak lazım aslında ayda 2 kez tarılıp kontrol ederiz. ben de var arada bakıyorum.
yazik ya bu insanlara bisi diyemiyorum rabbim sorsun hesabini rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin cnm stres yapms kendine sanada hatirlattik durumu kusura bakmaCanım Afedersin ben gece yatarken bildiğin Ped koyuyordum adetmisim gibi sabaha kadar o bebek bezi gibi ipislak oluyordu doktora dememe rağmen bebeğin suyu iyi diyordu ihmal kesinlikle vardı sonra ben hastaneye falan şikayet ettim istifa etti dediler gerçekten hiçbir hastasına gidecegini haber vermeden istifa etmiş dava açsam açardım elbet ama her gördüğümde acım katlanacak ve kimbilir kaç sene sürecek diye vazgeçtim Allaha havale ettim
Benim sgk yok ozel sigortaliyim. Inci hn muayenehanesinde de medikalde de (gokhan beye giderken) sigortam gectigi icin net diilim hic odeme yapmiyorum. ama 140tl sanirim. Eray bey de medikalle anlasmali muayene ucreti 20tl fazla sanirim ona hic gitmedimAraya giriyorum ama fiyatları hakkında bilginiz var mı?
doktorum buda oglun gibi hic yerinde durmuyo dedi neyse bebisler hareketi seviyor cok hareketliyse hissedebilirsin cnmAyyyhissediyor musun cnm ben hala birsey hissedemiyorum. . Gaz kipirtisi gibi oluyor acaba o mu ki
tek doktora bağımlı kaldım canım ne derse inandım Kum dedi tamam Kum diyip geçtim keşke gitseydim başka doktora şimdi de tek doktora gidiyorum ama herhangi ters bişey de başka bi doktora da gitcem.. inşallah hepimizin bebeği tutunmustur bize ve 37. haftadan önce geleyim demez :)nasıl bilemez doktorlar ya inanılır gibi değil. çok sağol bilgiler için canım. şimdi bebeğin sımsıkı tutmuş seninle hiç aklına bişi getirme sakın annesi
benimde ilk hamileligim oyleydi cnm 7 kilo verdim 1 ayda doktorum serumla vitamin takviyesi yaptı her hafta 2 serum aliyodum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?