yok canım zaten aklımdan çıkmıyor ki benim su kesem Afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti balon gibi ben geri ittim patlatmadan itebilmisim doktorlar şok oldu zaten ama onun su kesesi olduğunu bilsem dokunamazdım bile şu an her tuvalete gittiğimde ödüm patlıyor bişey gelecek diye sürekli aklımda yani kucağıma almadan da geçmeyecek o korku. Rabbim kimseye yasatmasin hepimizi önce insanlığı sonra mesleği gelen doktorlarla karşılaştırsın.yazik ya bu insanlara bisi diyemiyorum rabbim sorsun hesabini rabbim yavrunu kucagina almayi nasip etsin cnm stres yapms kendine sanada hatirlattik durumu kusura bakma
gelisimini etkiler demisti cunku vucud depolari yetersiz kaliyormus bu kadar kilo verince vitaminli serumla destekledi iste o zamanPeki doktorun bu durum için ne dedi sana normal bir durum olduğunu söyledi mi
insallah o yavrun sefaatcin olucak orda cnm dikis atilicak dimi 17.haftada senin simdiyok canım zaten aklımdan çıkmıyor ki benim su kesem Afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti balon gibi ben geri ittim patlatmadan itebilmisim doktorlar şok oldu zaten ama onun su kesesi olduğunu bilsem dokunamazdım bile şu an her tuvalete gittiğimde ödüm patlıyor bişey gelecek diye sürekli aklımda yani kucağıma almadan da geçmeyecek o korku. Rabbim kimseye yasatmasin hepimizi önce insanlığı sonra mesleği gelen doktorlarla karşılaştırsın.
Amin canım en önemlisi o tabiki, bebişlerimiz sağlıklı olsun, kucağımıza hayırlısıyla alalım
Acaba diyorum ben bu progestanı 9 ay boyunca kullanacak mıyım ki? Benim gibi 2 aydır kullanan var mı? Ağızdan hayatta alamıyorum çok yan etki yapıyor. zaten dr da kesinlikle fitil olarak al demişti. Ama hala çok sersemletiyor ve uyku yapıyor.
Ikizlerde alan dar olunca harekette a oluyormus diye okudum ama bilmiyorum ne kadar dogruhissedelim de napalim 3 4 ay kirsinlar kaburgalari:) hic gulecegim yoktu halay cekmeye baslayinca sen gor hareket edebiliyormusun kaburgalarini kiriyorlar bulantidan bende muzdaribim umarım bu hafta sondur
Mutlaka canim da iste hepsinin sonu harika olunca insan herseye dayaniyor. Surekli bulaniyor canim ya doktor bir hap verdi artik kusmuyorum ama surekli bulantim var. Ama kusmayacagimi bildigimden daha rahatim okulda falan o kadar zoe oluyor ki yoksa insan hic dayanamayacak gibi geliyor.Rabbim yardim etsin hepimize. Onlarin guzel yuzlerini gorelim buyuduklerini kostuklarimide bulantim bi an hafiflesin korkuyorum bulanınca insan bu kadar sevinir mi diyorum aslında çok kötü bişey bazen öyle bulaniyo ki öğürmekten tıkanıyorum yinede iyi bebeğim diyip dayanıyorum. mide bulantıları beta hcg kaynaklı sanırım senin daha yüksek tabi ben tekte böyle oluyorum.. 5. ayımız bitsin de hareketi görcez canım bizle bir uyusalar bari deriz :)
Bence herseyden onemlisi pozitifi dusunun ben bunu bilir bunu soylerim kotuye care yok olacak olan zaten oluyor rabbim kimseye yasatmasin ama negatif dusunup kotuyu de cagirmayalimARKADAŞLAR MERHABA :) ALLAH HEPİMİZİN YARDIMCISI OLSUN HAYIRLISI İLE İNŞALLAH BEBİŞLERİMİZİ SAĞLIKLI SİHHATLİ KUCAGIMIZA ALMAK NASİP OLUR.
BEN 2016 KASIM ANNE ADAYLARINDANIM. :)
BİZİM SAYFADA BİR ÇOK KİŞİ HENÜZ KALP ATISLARINI BİLE DUYAMADI .
SİZLER BAYA İLERLEMİŞSİNİZ. :)
ŞUANDA BİZİM ENDİŞEMİZ KALP ATISLARI.. SIRAYLA GİDİYOR ENDİŞELERDE..
SIRADA NE VARSA ONUN İÇİN ENDİŞELENİYORUZ.. ONU ANLATTIKTAN SONRA BİR SONRAKİ AŞAMAYI BU SEFER :)
TA Kİ KONTROL ZAMANI GELİPTE ODADAN MUTLU ŞEKİLDE AYRILANA KADAR.
SANIRIM BUNUN SONU ARTIK YOK.. DOĞANA KDAR BU TARZ ENDİŞELER VAR DOĞDUKTAN SONRAKİ HALİMİZ ZATEN MALUM..
ANNE OLMADAN ANLAMAZSIN DERDİ ANNEM...
HENÜZ KUCAĞIMA ALMADIM AMA SÜREKLİ HER KONUDA ENDİŞELİ OLMAK GERÇEKTEN ÇOK ZOR VE YORUCUYMUŞ..
ALLAH İSTEYEN HERKESE HAYIRLISI İLE EVLAT NASİP ETSİN İNŞALLAH :)
Ayyy gercketne miiiii? Coo guzel olmali ya rabbim bizede nasip etsin insallah.... Saha cok kucukler buyusunlerde biraz bizimkilerde biz buradayız der sanirimBen artik hareketleri hissediyorum 2 gündür doktorumda 2.hamilelik hissedersin dedi sanki ilk defa duyuyomus gibiyim darısı hepinizin basina
inşallah canım duam hep oyle cennette annelik yapabilmek oğluma. 17. haftayı beklemeyecek sanırım 12+1 de gitcem ya haftaya atalım der 13+1 gibi ya da 14+1 daha fazla geciktirmez gibime geliyo çünkü konuşurken 13-14 haftalikken atcam dikişini demişti zaten tarih belli olsun buraya yazarım duanizi isterim :)insallah o yavrun sefaatcin olucak orda cnm dikis atilicak dimi 17.haftada senin simdi
karnım burnumda tam süpriz olur eşime bakalım eğer iyi hissedersem ve bir aksilik olmaza rivada yapmayı planlıyorum süprizi arkadaşlarla falan kısmet :) sende halledebilirsin inşallah istediğin gibi :)Maşallah ya biz de görürüz o günleri umarım. Bizim daha 5. Ayımız. Ekimde evlendim tam dış çekim günü hava berbattı. Erteledik :) bence denemelisin. Of ne güzel gelinlik giymek o güne dönüyo insan :))))
benim esimin dpgum gununde allah kismet ederse bebegimiz 10 gunluk olucak en guzel hediye o heralde bu sene baska surpriz yok :)karnım burnumda tam süpriz olur eşime bakalım eğer iyi hissedersem ve bir aksilik olmaza rivada yapmayı planlıyorum süprizi arkadaşlarla falan kısmet :) sende halledebilirsin inşallah istediğin gibi :)
Canım maşallah :) allah tamamına erdirsin hepimizinkileri korusun inş. Benim daha çook var resmen geçmiyor zman siz resmen baya ilerlediniz canım :) buarada senin bebişin doğum tarihi eşimin doğum tarihi :)Ben de gittim bugün tam gunuyle uyumlu 12+0 ,54 mm olmuş eller ayaklar hareketli ziplamalari unutmuşum ben aradan 5 yıl geçti hamilelikte tabi :) ölçümlerde iyi çıktı, asıl doktorum lada haftaya 13+0 da muayenem var bakalım o zaman da eşimle gideceğiz yine. Bu arada 2 gündür aşırı gaz ve şansım var, folik asiti birak dedi ve bir vitamin verdi ama elevit decavit değil başka bir şey. İçeriğine bakmadım, kendi doktoruma da görüşelim onlara o zaman başlayacağım.
Canım allah yardımcın olsun. Hepimiz kötü tecrübeler yaşadık ne yazıkki, inş. bu sefer sağ salim alalım kucağımıza inş.inşallah canım duam hep oyle cennette annelik yapabilmek oğluma. 17. haftayı beklemeyecek sanırım 12+1 de gitcem ya haftaya atalım der 13+1 gibi ya da 14+1 daha fazla geciktirmez gibime geliyo çünkü konuşurken 13-14 haftalikken atcam dikişini demişti zaten tarih belli olsun buraya yazarım duanizi isterim :)
bebeğine hiçbir zararı yoktur belkide ama 6 kilo diyince çok düşündürüyor açıkçası.acaba tartıldığın baskül doğru muydu? bide o ihtimali düşünelim.benim tartım bozulduda hergün tartılmaktanBen her doktor kontrolünde bahsediyorum bişey yiyemiyorum diye oda bana önemli olmadığını bebeğin her şekilde beslendiği söyledi özellikle ilk aylar ama 6kilo çok fazla geldi haftaya cumartesi yani 2nisan doktor randevum ama ben bu cumartesi gitmeyi düşünüyorum bu durumu da kendisine danışmak istiyorum
Bittiğini de buradan haber ederiz hayırlısıyla inşallahben transferden 1 hafta önce iğne olarak başladım 10.haftaya kadar iğneye devam dedi. crinone jel olarakta transfer akşamı başladım günde 1 oda 10.haftada biticek inşallah. sadece coraspirin kalmış olucak onuda 16.haftada bitiricekmişim. iğnelerim tam 2 ay olucak bittiğine
Canim ayni deli sorular pek cogumuzda variyi bir şey demez aklımız karışır bebek iyiyken bide kötü der bizim dünya başımıza yıkılır ne yapacağımızı bilemeyiz.en güzeli işinin ehlini bilen birine devam etmek.ya benimde göğüslerim arada dokununca sızladığını hissediyorum arada kontrolediyorum damarlar hala koyu mu diye onun dışında anlayabileceğim hiçbirşey yok. çok şükür kanama yok kendimi anca bunlarla avutabiliyorum.eğer kötü bir şey olsaydı kanama gelirdi herhalde değilmi? kasık ağrım da yok acaba kese büyümüyor mu neden kasık ağrısı yapmıyor diyorum of kafa bir dünya yemin ederim ya.ama iyi düşünüyorum iyi olucak inşallahbi doğsun rabbim o günleri bi göstersin totosunu totosunu ısırıcam fındık faremin
Bittiğini de buradan haber ederiz hayırlısıyla inşallah
Ben daha önce doğum yapmadım öncelikle bunu düzelteyim :) bu ilk olucak inşallah rabbim nasip eder.Canim ayni deli sorular pek cogumuzda var
Senin de kaybin varmis oncelikle Allah hicbirimize tekrarini yasatmasin.Benim de gecen gebeligimde kasiklarimdaki zaman zaman sagli sollu olan o sizilar 3 . kadar devam etmisti,bunda 2 haftadir filan kesildi,zaten olurken de hafifti daha oncekne gore.Gecen hamileligimde hic midem bulanmadi ya da kusmamistim,bunda sabah Ve bazen aksam ustleri hafif bulandi ama burdaki arkadaslarin bahsettigi gibi hayatimi felc eden turden olmadi,Ve nadir oldu.Ama surekli midem kaziniyor ki bu da6 ya da 7.haftamda basladi.Goguslerimdeki belirti en net olani,ama o bile her zaman ayni siddette sizlamiyor.Kasiklardaki o hafif agri daha once dogum yapmislarda daha hafif olabilirmis,ki Ben yaptim Ve Sen de yaptin saniyorum.Ve son olarak burda Mide bulantisinin saglikli gebelik belirtsi oldugu soyleniyordu bir ara,Ben de dr'uma sordum benim neredyse hic bulanmiyor bu sagliksiz oldugu anlamina mi geliyor diye ama bana alakasi olmadigini soyledi.Herkes farkli yasarmis bu sureci,hatta ayni kisi diger gebeligini bile..Ama su var midemiz bulansaydi,bu bizi rahatlatabilirdi ohh orda endiselenme der sakinlesirdik.Bi de benim onceki gebeligimde ustune gormem olamamisti ama bunda oldu,hatta kahverengi akintim 2 hafta surdu azar azar.Insallah hepimiz bebeklerimizle saglikla atlatiriz bu sureci Ve saglikla aliriz kollarimza yavrularimizi
Elite'in dogal,katkisiz kizilcik suyu var,Ben internetten bulup siparis vermistim.Enfeksiyonu iyilestirmiyor ama onleyici olarak tavsiye ediliyor.Gunde 3 litre su.Bir de probiyotik alip yogurduna karistir istersen ilac degil,bagisrak Ve mesane florasi sagligi icin.Bol sebze,c vitamini Ve omega tabii.Bende hamile kalmadan once olmustum be illet bisey bilirim.Deli olmustum kurtulcam diye.Antibiyotik dongusune girdin mi zorlasiyor.Kızlar idrar yolu enfeksiyonum bi türlü geçmiyor ilaç kullanıyorum geçiyor ilaç bitince ertesi gün tekrar başlıyor
Ben ogrendigim g8bi basladim diyetisyene ve ilk 1ay fln verdiklerini yemekte zorlandim. Her seferinde mutlaka hepsi yenecek dedi simdi alistim.. 3kilo almis durumdayim toplam 13kilo alacaksin dedi.. bu verdiklerimi yemen cok onemli vitamin mineral acisindan diyor ve gebelik icin min kaloriyi veriyorum bunu almalisin diyor. Bendr insulin direnci oldugundan gebelik sekeri cikmasin diye basladim bu yuzden de tatlilar hep yasak.. cok zorlanmadim cikolata haric cunku ztn sevmem ama yazin cok zor olcak yaz meyvelerinin ve dondurmanin hastasiyim cok az yedirecek bana bunlariBen devam etmeyi düşünüyorum hamilelikte ve sonrasında bir haftadır çok rahatım ve kilo almadım şişlik yok tavsiye ederim
canım hamileliğin başından beri kullanıyorum progestan 2 kilo verdim belki başka ilacın yapıyordurGünaydın kızlarrr :)
İstanbulda'yım. Kozyatağı Acıbadem'e gidiyorum. Doktorum Cem bey, çok anlayışlı, çok tatlı ve kesinlikle çok rahatlatıcı bir doktor. Doktor-hasta iletişimi son derece önemli olduğundan, Cem beyi gözü kapalı tavsiye edebilirim.
Kilo alımına gelince ben fenalardayım, toplamda şuana kadar 6 kilo aldımAcaba diyorum bunda progestanın etkisi var mıdır kii??
kusmsktan iki kilo verdimSaglikli beslenmeme ragmen bende 3-4 kilo aldm malesef. Cok dikkat etmeme ragmen aliyrm doktrum normal oldugunu soyledi.sanirim kac kilo ile hamile kaldgnda onemli.siz kac kilo ile hamile kaldiniz ve kac kilo aldniz?
2 kilo vermiştim geri aldım. Sürekli progestan içiyorum hamile kalmadan başlamıştım bunun etkisi var bence kiloda. Bu gidişle çok kilo alıcam gibi..
Canim yasadiklarimiz tam bir tramva.Rabbim bizlere tekrarini,yasamayanlara da hic yasatmasin Insallah.yok canım zaten aklımdan çıkmıyor ki benim su kesem Afedersin büyük tuvaletimi yaparken gelmişti balon gibi ben geri ittim patlatmadan itebilmisim doktorlar şok oldu zaten ama onun su kesesi olduğunu bilsem dokunamazdım bile şu an her tuvalete gittiğimde ödüm patlıyor bişey gelecek diye sürekli aklımda yani kucağıma almadan da geçmeyecek o korku. Rabbim kimseye yasatmasin hepimizi önce insanlığı sonra mesleği gelen doktorlarla karşılaştırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?