2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
demez demez akıllı uslu bebeklerimiz :) evet demek ki tek doktorla kalmamak lazım aklımızda bulunsun.

Kizlr söylemesi ayip epilasyon yaptim korka korka inş bi sikimti olmaz ...bu arada manyak acidi çok hassas oldu sanirim artik ya

bu arada kilo almayayım diye tutuyorum kendimi ama cheesecake30 yüzünden akşam ince bir dilim cheesecake alacağım galiba
ayyyy canımmm dün aklıma geldi, nickim yüzünden canı isteyen olur mu diye, ben değiştireyim daha ilerde çok canımız ister ayrıca bi dilimcikten bişi olmaz ben kaçamaklar yapıyorum o kadar da hakkımız olsun aaaaa

aaaa benim de gece yatarken solda yatmşım sonra bi ağrı girdi sağa yattım. ayy acaba bebem miydiiiii
Tam tersi olmasi lazim benim bildigim.Bebek iyi beslensin diye sola yatin denir.Zaten bir sure sonra yatamayacaksin,yatsan da rahat ettirmicek saga dondugunde.Yuzustuyu zaten unut :)

Tam tersi olmasi lazim benim bildigim.Bebek iyi beslensin diye sola yatin denir.Zaten bir sure sonra yatamayacaksin,yatsan da rahat ettirmicek saga dondugunde.Yuzustuyu zaten unut :)
ben aslında sol ağırlıklı yüzüstü yattım bi ağrı girdi. az önce bi arkadaşa da olmuş, doktor hissedebilirsin bebeği demiş. ben de mi hissettim diye düşündüm ama sanmıyorum.

Saboli benim göğüsler de fena. kaşımakan öldüm yara oldu hep. nemlendirici sürüyorum ama bugün daha bi hararetli. sütyen eve gelince hemen fora :) annem kantoron yağı sür dedi onu denemeyi düşünüyorum.

zeran ben de devit-3 kullanıyorum. günde bir kere suya 6 dala şeklinde. sabah tok karnına da elevit. akşam yatarken de gyno ferro sanol.

cheesecake30 ben kilo verdim :) 12+2 deyim 4,5 kilo verdim. vermeye de devam ediyorum sanki. bugün sabah kendimi zorladım muzlu ballı süt yaptım tarçın bi de. midem agzımdaydı. akşamları hiç iştah yok zaten. peynirden bulanmadı bi midem. hatta istiyor canım. kilolu hamile kaldım dr da sorun değil yediklerin etkilemiyor bebeği deyince kafam rahatladı. 57,5 kiloyum şimdi. boy 1,5 :))) 9-10 kiloyla bitirsek iyi ama iştah açılınca alırım çok gibi geliyor. çünkü bünyem çok müsait benim.

ben yedim sayende cnm gecen hafta 3 dilim hatta dedim ki boyle nick mi olur ben normalde de cok severim cunku cheese cake hamileyken daha cok aklima geldi allahtan bulantilarim var :)

ben aslında sol ağırlıklı yüzüstü yattım bi ağrı girdi. az önce bi arkadaşa da olmuş, doktor hissedebilirsin bebeği demiş. ben de mi hissettim diye düşündüm ama sanmıyorum.
sola yatilicak cnm ben yanlis yönlendirmedim dimi yoksa yüzüstü yatinca rahatsiz ediyo sola yaticaz ki kan dolasimi artsin bebislere cok buyusunler

Canim yasadiklarimiz tam bir tramva.Rabbim bizlere tekrarini,yasamayanlara da hic yasatmasin Insallah.
Amin canım 40 gün deli gibi ağladım sonra lohusa lik bitti namaza başladım kurani kerim okudum rahatladım 40 gün boyunca tuvalete her girişimde o anı yaşadım aglaya aglaya çıkıyordum çok zordu ama geçti şükür sadece oğlumun acısı kaldı geriye kalan her şey unutuluyo. ilk hamileligimde çok daha fazla kusuyordum kafamı kaldiramiyodum bi alayım kucağıma bidaha çocuk falan yapamicam diyordum ama kaybedince daha çok istedim RABBİm bizi kavustursun bebeklerimize kucağımıza aldigimiz an unuturuz inşallah herseyi

demez demez akıllı uslu bebeklerimiz :) evet demek ki tek doktorla kalmamak lazım aklımızda bulunsun.
bi şikayetin yoksa kalınabilir tek doktorla canım ama bi şikayetin var ve doktorun rahatlatamiyosa gıdılmelı bence :) benim hedefim var canım ilk hedef 28. Hafta sonra 32 sonra 36 ben 28 bile görsem nasıl rahatlarım kimbilir 32 den sonra laylaylom takılırım dikiş tutacağı için hep erken doğum riski olcak ekim annesiyim ama eylül ayini görsem dünyalar benim olur

merhaba kızlar ben ikili tarama testi yaptırıcam bu ay ama ne zaman gitsem karar veremedim. şu an 11. haftamdayım. sizce ne yapmalıyım?
Ben de 11. Haftadayim canim. Bugun dr'a gittigimde 2 hafta sonra gel dedi bana. Bebegim daha 3.5 cm. 5 cm uzerinde olmasi gerekiyormus.

Kızlar öyle böyle hepimiz minimum 10 haftayı devirdik hamilelikte.artık duruma daha alışmış daha adapte daha Mutlu hamileleriz.umarım bi on haftayı daha sorunsuz veya az sorunlarla atlatırız.herkesi tekrar tebrik ediyorum.göbekler yavaştan şişmeye başladı.basen kalçalar da genişlemeye başladı:))hafiften mide bulantıları geçmeye başladı.şikayetçi miyiz??hayır.çok da mutluyuz.nice on on be yirmilere

benimki de öyle dedi. 3 ay sonra başlcaz dedi. bi bildikleri var demekki. bir de verdiğimiz testlerde belki değerler düşük olunca veriyolardır. beki bizimki fena değildir gerek görmemiştir bilmem ki tahmin sadece.
ola bilir canim sen ne zaman gidiceksin 2li teste insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…