Bizim de öyle cnm hayırla geçeriz inş tüm testleri ))[/QUOTE
İnş canım iyi düşünelim herşey iyi olsun :)
demez demez akıllı uslu bebeklerimiz :) evet demek ki tek doktorla kalmamak lazım aklımızda bulunsun.tek doktora bağımlı kaldım canım ne derse inandım Kum dedi tamam Kum diyip geçtim keşke gitseydim başka doktora şimdi de tek doktora gidiyorum ama herhangi ters bişey de başka bi doktora da gitcem.. inşallah hepimizin bebeği tutunmustur bize ve 37. haftadan önce geleyim demez :)
hım o zamna doğrudur ben de tartıda farkettin ve şaşırdın sandım. olsun sağlık olsun da bebekler :)Yanlış olduğunu sanmıyorum çünkü gerçekten çok az yiyebiliyorum ve dediğin gibi de herkes söylüyor zaten çok kilo verdin diye
aaaa benim de gece yatarken solda yatmşım sonra bi ağrı girdi sağa yattım. ayy acaba bebem miydiiiiibiraz solumda benim kuzu aksam yuzustu yatmisim baktım yatamiyorum bir kıpırdama oldu dedim pardon rahatsız ettim :)
ayyyy canımmm dün aklıma geldibu arada kilo almayayım diye tutuyorum kendimi amacheesecake30 yüzünden akşam ince bir dilim cheesecake alacağım galiba
Tam tersi olmasi lazim benim bildigim.Bebek iyi beslensin diye sola yatin denir.Zaten bir sure sonra yatamayacaksin,yatsan da rahat ettirmicek saga dondugunde.Yuzustuyu zaten unut :)aaaa benim de gece yatarken solda yatmşım sonra bi ağrı girdi sağa yattım. ayy acaba bebem miydiiiii
ben aslında sol ağırlıklı yüzüstü yattım bi ağrı girdi. az önce bi arkadaşa da olmuş, doktor hissedebilirsin bebeği demiş. ben de mi hissettim diye düşündüm ama sanmıyorum.Tam tersi olmasi lazim benim bildigim.Bebek iyi beslensin diye sola yatin denir.Zaten bir sure sonra yatamayacaksin,yatsan da rahat ettirmicek saga dondugunde.Yuzustuyu zaten unut :)
ben yedim sayende cnm gecen hafta 3 dilim hatta dedim ki boyle nick mi olur ben normalde de cok severim cunku cheese cake hamileyken daha cok aklima geldi allahtan bulantilarim var :)ayyyy canımmm dün aklıma geldi, nickim yüzünden canı isteyen olur mu diye, ben değiştireyim daha ilerde çok canımız ister ayrıca bi dilimcikten bişi olmaz ben kaçamaklar yapıyorum o kadar da hakkımız olsun aaaa
Belki de dogrudurben aslında sol ağırlıklı yüzüstü yattım bi ağrı girdi. az önce bi arkadaşa da olmuş, doktor hissedebilirsin bebeği demiş. ben de mi hissettim diye düşündüm ama sanmıyorum.
sola yatilicak cnm ben yanlis yönlendirmedim dimi yoksa yüzüstü yatinca rahatsiz ediyo sola yaticaz ki kan dolasimi artsin bebislere cok buyusunlerben aslında sol ağırlıklı yüzüstü yattım bi ağrı girdi. az önce bi arkadaşa da olmuş, doktor hissedebilirsin bebeği demiş. ben de mi hissettim diye düşündüm ama sanmıyorum.
Amin canım 40 gün deli gibi ağladım sonra lohusa lik bitti namaza başladım kurani kerim okudum rahatladım 40 gün boyunca tuvalete her girişimde o anı yaşadım aglaya aglaya çıkıyordum çok zordu ama geçti şükür sadece oğlumun acısı kaldı geriye kalan her şey unutuluyo. ilk hamileligimde çok daha fazla kusuyordum kafamı kaldiramiyodum bi alayım kucağıma bidaha çocuk falan yapamicam diyordum ama kaybedince daha çok istedim RABBİm bizi kavustursun bebeklerimize kucağımıza aldigimiz an unuturuz inşallah herseyiCanim yasadiklarimiz tam bir tramva.Rabbim bizlere tekrarini,yasamayanlara da hic yasatmasin Insallah.
bi şikayetin yoksa kalınabilir tek doktorla canım ama bi şikayetin var ve doktorun rahatlatamiyosa gıdılmelı bence :) benim hedefim var canım ilk hedef 28. Hafta sonra 32 sonra 36 ben 28 bile görsem nasıl rahatlarım kimbilir 32 den sonra laylaylom takılırım dikiş tutacağı için hep erken doğum riski olcak ekim annesiyim ama eylül ayini görsem dünyalar benim olurdemez demez akıllı uslu bebeklerimiz :) evet demek ki tek doktorla kalmamak lazım aklımızda bulunsun.
Ben de 11. Haftadayim canim. Bugun dr'a gittigimde 2 hafta sonra gel dedi bana. Bebegim daha 3.5 cm. 5 cm uzerinde olmasi gerekiyormus.merhaba kızlar ben ikili tarama testi yaptırıcam bu ay ama ne zaman gitsem karar veremedim. şu an 11. haftamdayım. sizce ne yapmalıyım?
aynen bende cok yuksek fiyat;lar duymustum ondan sordmTeşekkür ederim canım. Özelde verdim. Ankarada...ücreti de 31 tl aldılar daha pahalı olacağını düşünmüştüm oysa
ola bilir canim sen ne zaman gidiceksin 2li teste insallahbenimki de öyle dedi. 3 ay sonra başlcaz dedi. bi bildikleri var demekki. bir de verdiğimiz testlerde belki değerler düşük olunca veriyolardır. beki bizimki fena değildir gerek görmemiştir bilmem ki tahmin sadece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?