2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Insallah tam vaktinde gelecek kuzun canimm

amin insallah

Ben daha 9.haftamdayim amaaa

canim dinlen ben 2 hafta kipirdamadan uzandm bir tek yemek yapmak icin kalkdm 10 gundu azacik beyaz akitm var benimde baya 40gun lekelenmem oldu 3 kere 3 adet pedi kadar kan bile geldi o yuzden uzan sakin kalkma 2 hafta filan. ben progetsna hic kullanmadim doktorum bilmiyor gune 3 kere yazdi amma ben cok kotu oluyorm diye icmedim

karnım burnumda tam süpriz olur eşime bakalım eğer iyi hissedersem ve bir aksilik olmaza rivada yapmayı planlıyorum süprizi arkadaşlarla falan kısmet :) sende halledebilirsin inşallah istediğin gibi :)
İnş Cnm ya. O da bi aradan çıksa tadını çıkarmak istiyorum karnımın :)

Sağ salim OTE="leyl-i efruz, post: 45757548, member: 635906"]Amin canım 40 gün deli gibi ağladım sonra lohusa lik bitti namaza başladım kurani kerim okudum rahatladım 40 gün boyunca tuvalete her girişimde o anı yaşadım aglaya aglaya çıkıyordum çok zordu ama geçti şükür sadece oğlumun acısı kaldı geriye kalan her şey unutuluyo. ilk hamileligimde çok daha fazla kusuyordum kafamı kaldiramiyodum bi alayım kucağıma bidaha çocuk falan yapamicam diyordum ama kaybedince daha çok istedim RABBİm bizi kavustursun bebeklerimize kucağımıza aldigimiz an unuturuz inşallah hers
Sag sal alicaz inş canim

Ben dedim bulantim cok degil ama gerekirse iceyim diye bir ilac bulunsun dedim demeye kalmadi ertesi gun yogun bulantilar basladi. Vitamin takviyeli bir ilac verdi o da baya iyi geldi bulantiyi kesmiyor ama kusmayi engelliyor.ise yaramiyor diye bir gun icmedim kusmakdan helak oldum. O yuzden duzenli kullaniyorum vitaminmis zaten.
Kizlr söylemesi ayip epilasyon yaptim korka korka inş bi sikimti olmaz ...bu arada manyak acidi çok hassas oldu sanirim artik ya
Ay bende dusunuyorum perisan oldum ama cesaret edemedim. Haftaya doktor kontrolu var 12.hafta bitsin dedim. Insallah bu hafta bende yapicam ama korkuyorum ya
Amin canimmm duygulara tercüman olmussun rabbim hayirliai ile kucagimzia almayi nasip etsin. Bulantilar tam gaz hic azalma yok.

umuttttt cidden korna korka yaptim çünkü risk var yatiorum şuan evde .. Ama bismillah dedim basladim.. Biara burada oyuzden sordum nazil hallediosunuz DİE ...

Arkadaşlar pazartesi 2 li teste girecem inşallah 12+3 olacağım cinsiyeti belli olur mu acaba bebeğimin

Arkadaşlar pazartesi 2 li teste girecem inşallah 12+3 olacağım cinsiyeti belli olur mu acaba bebeğimin
doktorun garantici bi doktor değilse erkeğe ya da kıza benziyo diye yorum yapabilir ama garantici bi doktorsa daha çok küçük bidaha ki geldiğinde bakalım der canım zaten bişey dese bile yanilabiliyorlar 18. haftana kadar her an degisebilirmis gibi bekle çok var çünkü önce kız deyip erkek çıkan ya da erkek deyip kız çıkan kordon da bacak aralarında oluyo karistirabiliyorlar

Haklısın canım beklemekte yarar var

Banada kiz dedi Dr ama niyeyse hic inanamiorum ben saglikli olsun da cinsiyet önemli değil ilk bebeğim olacakAllah nasip ederse...ama sşöyle bi ay geçse inanabilirim

Banada kiz dedi Dr ama niyeyse hic inanamiorum ben saglikli olsun da cinsiyet önemli değil ilk bebeğim olacakAllah nasip ederse...ama sşöyle bi ay geçse inanabilirim
Aslında kızlar çok geç gösterirmiş canım senin bebişin değişme ihtimali olabilir yani erkek olabilir belki çünkü benim arkadaşın bebeği kızdı 19. Haftada zor gördüler

Aynen canım ben merakta etmiyorum doğrusu cinsiyetini zaten bişey almicam diye söz verdim kendime doğumdan 2 gün önce söylese de olur doktor 2 takım hastane çıkışı alıp gitcem başka da biseyi olmucak bebegimin

evet dogru s.ocagında tartıldım dijital baskül degildi

umuttttt cidden korna korka yaptim çünkü risk var yatiorum şuan evde .. Ama bismillah dedim basladim.. Biara burada oyuzden sordum nazil hallediosunuz DİE ...
Bende mecnur yapicam canim rabbime emanet deyip boyle gezmek te cok rahatsiz ediyor.en azindan 12.haftaya girelim diye bekledim hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…