Insallah tam vaktinde gelecek kuzun canimmbi şikayetin yoksa kalınabilir tek doktorla canım ama bi şikayetin var ve doktorun rahatlatamiyosa gıdılmelı bence :) benim hedefim var canım ilk hedef 28. Hafta sonra 32 sonra 36 ben 28 bile görsem nasıl rahatlarım kimbilir 32 den sonra laylaylom takılırım dikiş tutacağı için hep erken doğum riski olcak ekim annesiyim ama eylül ayini görsem dünyalar benim olur
amin insallahKızlar öyle böyle hepimiz minimum 10 haftayı devirdik hamilelikte.artık duruma daha alışmış daha adapte daha Mutlu hamileleriz.umarım bi on haftayı daha sorunsuz veya az sorunlarla atlatırız.herkesi tekrar tebrik ediyorum.göbekler yavaştan şişmeye başladı.basen kalçalar da genişlemeye başladı:))hafiften mide bulantıları geçmeye başladı.şikayetçi miyiz??hayır.çok da mutluyuz.nice on on be yirmilere
Ben daha 9.haftamdayim amaaaKızlar öyle böyle hepimiz minimum 10 haftayı devirdik hamilelikte.artık duruma daha alışmış daha adapte daha Mutlu hamileleriz.umarım bi on haftayı daha sorunsuz veya az sorunlarla atlatırız.herkesi tekrar tebrik ediyorum.göbekler yavaştan şişmeye başladı.basen kalçalar da genişlemeye başladı:))hafiften mide bulantıları geçmeye başladı.şikayetçi miyiz??hayır.çok da mutluyuz.nice on on be yirmilere
canim dinlen ben 2 hafta kipirdamadan uzandm bir tek yemek yapmak icin kalkdm 10 gundu azacik beyaz akitm var benimde baya 40gun lekelenmem oldu 3 kere 3 adet pedi kadar kan bile geldi o yuzden uzan sakin kalkma 2 hafta filan. ben progetsna hic kullanmadim doktorum bilmiyor gune 3 kere yazdi amma ben cok kotu oluyorm diye icmedimYa bilmiyorum canım ben ilçede oturuyorum belki yolculuk etkiledi doktor yatarak git bişey olmaz demişti bende anlamadım ama bu seferki kanamam kahverengi öncekiler kıpkırmızı olurdu şuan endişe etmiyorum doktoruda aramadim geçer insallah sen nasıl oldun canim
Ben daha 9.haftamdayim amaaa
doktorum bana dediyi 9cu hafta artik buyuk bir riski atlamsin dimektir canimBen daha 9.haftamdayim amaaa
inşallah canım hepimiz hayırlısıyla sağlıkla vakti geldiğinde alırız bebeklerimizi kucağımızaInsallah tam vaktinde gelecek kuzun canimm
İnş Cnm ya. O da bi aradan çıksa tadını çıkarmak istiyorum karnımın :)karnım burnumda tam süpriz olur eşime bakalım eğer iyi hissedersem ve bir aksilik olmaza rivada yapmayı planlıyorum süprizi arkadaşlarla falan kısmet :) sende halledebilirsin inşallah istediğin gibi :)
Ben dedim bulantim cok degil ama gerekirse iceyim diye bir ilac bulunsun dedim demeye kalmadi ertesi gun yogun bulantilar basladi. Vitamin takviyeli bir ilac verdi o da baya iyi geldi bulantiyi kesmiyor ama kusmayi engelliyor.ise yaramiyor diye bir gun icmedim kusmakdan helak oldum. O yuzden duzenli kullaniyorum vitaminmis zaten.umuttttt bana doktorlar ilaçta vermiyo canım kus istemedigin bişey yeme diyolar her sabah garanti ama akşam arada oluyo kusma.. mide bulantısı hep var sabır geçecek bitecek inşallah. hepimizin duası öyle kucağımıza alıp buyutebilmek inşallah nasip olur hepimize
Ay bende dusunuyorum perisan oldum ama cesaret edemedim. Haftaya doktor kontrolu var 12.hafta bitsin dedim. Insallah bu hafta bende yapicam ama korkuyorum yaKizlr söylemesi ayip epilasyon yaptim korka korka inş bi sikimti olmaz ...bu arada manyak acidi çok hassas oldu sanirim artik ya
Amin canimmm duygulara tercüman olmussun rabbim hayirliai ile kucagimzia almayi nasip etsin. Bulantilar tam gaz hic azalma yok.Kızlar öyle böyle hepimiz minimum 10 haftayı devirdik hamilelikte.artık duruma daha alışmış daha adapte daha Mutlu hamileleriz.umarım bi on haftayı daha sorunsuz veya az sorunlarla atlatırız.herkesi tekrar tebrik ediyorum.göbekler yavaştan şişmeye başladı.basen kalçalar da genişlemeye başladı:))hafiften mide bulantıları geçmeye başladı.şikayetçi miyiz??hayır.çok da mutluyuz.nice on on be yirmilere
Insallah canimmmdoktorum bana dediyi 9cu hafta artik buyuk bir riski atlamsin dimektir canim
doktorun garantici bi doktor değilse erkeğe ya da kıza benziyo diye yorum yapabilir ama garantici bi doktorsa daha çok küçük bidaha ki geldiğinde bakalım der canım zaten bişey dese bile yanilabiliyorlar 18. haftana kadar her an degisebilirmis gibi bekle çok var çünkü önce kız deyip erkek çıkan ya da erkek deyip kız çıkan kordon da bacak aralarında oluyo karistirabiliyorlarArkadaşlar pazartesi 2 li teste girecem inşallah 12+3 olacağım cinsiyeti belli olur mu acaba bebeğimin
Haklısın canım beklemekte yarar vardoktorun garantici bi doktor değilse erkeğe ya da kıza benziyo diye yorum yapabilir ama garantici bi doktorsa daha çok küçük bidaha ki geldiğinde bakalım der canım zaten bişey dese bile yanilabiliyorlar 18. haftana kadar her an degisebilirmis gibi bekle çok var çünkü önce kız deyip erkek çıkan ya da erkek deyip kız çıkan kordon da bacak aralarında oluyo karistirabiliyorlar
Aslında kızlar çok geç gösterirmiş canım senin bebişin değişme ihtimali olabilir yani erkek olabilir belki çünkü benim arkadaşın bebeği kızdı 19. Haftada zor gördülerBanada kiz dedi Dr ama niyeyse hic inanamiorum ben saglikli olsun da cinsiyet önemli değil ilk bebeğim olacakAllah nasip ederse...ama sşöyle bi ay geçse inanabilirim
Aynen canım ben merakta etmiyorum doğrusu cinsiyetini zaten bişey almicam diye söz verdim kendime doğumdan 2 gün önce söylese de olur doktor 2 takım hastane çıkışı alıp gitcem başka da biseyi olmucak bebegiminBanada kiz dedi Dr ama niyeyse hic inanamiorum ben saglikli olsun da cinsiyet önemli değil ilk bebeğim olacakAllah nasip ederse...ama sşöyle bi ay geçse inanabilirim
bebeğine hiçbir zararı yoktur belkide ama 6 kilo diyince çok düşündürüyor açıkçası.acaba tartıldığın baskül doğru muydu? bide o ihtimali düşünelim.benim tartım bozulduda hergün tartılmaktandoktorda 57 kilo evde 54 kiloyum huhuuuu
Bende mecnur yapicam canim rabbime emanet deyip boyle gezmek te cok rahatsiz ediyor.en azindan 12.haftaya girelim diye bekledim hep.umuttttt cidden korna korka yaptim çünkü risk var yatiorum şuan evde .. Ama bismillah dedim basladim.. Biara burada oyuzden sordum nazil hallediosunuz DİE ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?