2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bulantı lar bitti ve ben şu ortalık hastalığı varya onu kaptim ilaçta kullanmıyorum 3 gündür yatıyorum çok kötüyüm

Bebegine zarari olmaz canım. Aslinda hamilelikte iyi beslenin muhabbeti şundan kaynaklı bebek her halukarda buyuyor besleniyor. Bizim vitamin mineral ne varsa sömürüyor.. bizim kendimiz icin yerine koymamiz gerek bevegin bizden aldiklarini. Duyarsiniz mesela hamilelite saclari dökülmüş dişleri çürümüş kemik erimesi olmus vs gibi şeyler. . Zararı bize yani.. onun icin iyi beslenmeliyiz..

Bu arada kizkar cinsiyetler belli olsa da hemen alisverise girismeyin. Cunku aldikca almak isteyeceksiniz. Cocuklar bazilarini giymeye firsat olmadan küçülüyor. Bir de daha guzelini görüyorsunuz ornegin alt açma seti , bir tane daha alinacak birsey de degil.icinizde kaliyor. Size tavsiyem ,kendimden biliyorum,30.haftadan sonra başlayıp 36 37 de hazir olun. Cevreden de cok hediye geliyor zaten. 2 3 takım ilk etapta yetiyor bile.. tertemiz kuzucuklar.. haaaa cok kusan bebek olur duruma gore alirdiniz yine..

Burda onlardan konusmak da ne kadar zevkli olur fotolar eklenir

Bulantı lar bitti ve ben şu ortalık hastalığı varya onu kaptim ilaçta kullanmıyorum 3 gündür yatıyorum çok kötüyüm
Bulantılarım hafiflemişti dr kan ilacı ve devid 3 verdi vereli yine şiddetlendi be hiçbir şey yiyemiyorum fenayım;(

L
@umuttttt cidden korna korka yaptim çünkü risk var yatiorum şuan evde .. Ama bismillah dedim basladim.. Biara burada oyuzden sordum nazil hallediosunuz DİE ...
Cnm ben de yapamiyodum hem aciyacak diye hem kuaforlerin hijyenine guvenmedigimden fln.. birazcik fazla uzadi tabi 3ayi beklim acidan kasilmim derken.. makine benim cok canimi yakiyor ve kanatiyor o yuzden hic denemedim bile agdayi da beceremiyorum kanatiyorum.. az uzun oldugu icin lastik eldivenle hem acitmadan hem kanatmadan cozdum harika rahatladim keyfim geldi..

İyi bari bakalim 6 ay nasil hallddiceZ...

Kızlar merhaba size bi sorum olacak. Bu aksam otururken birden cok siddetli bir ağrı saplandı kasık bölgeme.ama saniyesinde geçti. Bende çok korktum .çünkü çok ağrıdı.
Sizce
Ne olabilir?

Kızlar merhaba size bi sorum olacak. Bu aksam otururken birden cok siddetli bir ağrı saplandı kasık bölgeme.ama saniyesinde geçti. Bende çok korktum .çünkü çok ağrıdı.
Sizce
Ne olabilir?
Canım ben 10 hafta 6 günlük oldum. Benim ne ağrım ne kanamam oldu çok şükür. Ama ilk defa bugün sol tarafimda sancılar oldu akşam. Şimdi geçti akşam. Acaba büyüyor diye mi.

Ba
Sizce
Ne olabilir?
Bana da genelde is yerinde oturdugum yerden kalkip yuruyunce oldu bikackere biraz bekledim gecti bence rahimden kaynakli kramp gibi hem buyuyo hem icerde gerilmeler oluyo gecmiyorsa agri kramp o zaman sorun olabilir sanirim

inşallahhh canım hepimiz görücez hiç endişemiz olmasın dicem ama oluyor işte

sola yatilicak cnm ben yanlis yönlendirmedim dimi yoksa yüzüstü yatinca rahatsiz ediyo sola yaticaz ki kan dolasimi artsin bebislere cok buyusunler
yok canım ben de biliyorum sola yattığımı, ben eksik aktardım. yüzüstü yatıp sola ağırlık veriyorum o zaman ağrı oldu

kızlar benim dünden beri çok başım ağrıyor migrenim yok normalde, nerden çıktı bu ağrı. Parol içebilirim ama aşırı zorlanırsam içeyim diyorum

ben yedim sayende cnm gecen hafta 3 dilim hatta dedim ki boyle nick mi olur ben normalde de cok severim cunku cheese cake hamileyken daha cok aklima geldi allahtan bulantilarim var :)
ay dünden beri değiştirmeye çalışıyorum nerden değişiyordu yaaa. bir de ne koysam acaba ki :S ohhh afiyet olsun :)

cheesecake30 yaa sakın değiştirme :)) böyle çok güzel :)
baş ağrısıyla ilgili olarak, lodostan etkilenir misin? gerçi bugün yok ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…