2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun
bugün ilk defa hamile pantalonunu giydim ay ne rahatlıkmış yaa :) çalışıyorum haftaiçi mecburen kumaş pantalon giyiyorum ama artık biraz sıkmaya başladılar, bugün hamile kotunu giydim çok rahatım valla tavsiye ederiim. haftasonu siyah kumaşlarınada bakıcam artık normali giymek bebişimi sıkıştırmak demek benim için

günaydın arkadaşlar,
dün akşam işteyken yanımda ayıptır söylemesi salatalık getirmiştim acıkınca atıştırmak amacıyla yedim. iş çıkışında servisteyken içim çok karıştı midem bulandı ilk defa böyle birşeyle karşılaşıyorum daha önce hiç midem bulanmamıştı.servisten indikten sonra da çok öğürdüm ama çıkartamadım.eve gittim evde de aynısekılde çok öğürdüm ama kusamadım salatalığın beni rahatsız ettiğini anladım.boğazıma kadar geldi.
benimde aklıma takılan benim bugüne kadar hiç bulantım yoktu ve dün 10+0 olduğumda ilk defa böyle birşeyle karşılaştım acaba bu normal mi benimle aynı durumu yaşayan arkadaşlar var mı??
sabah uyandığımda kabızlık problemim yoktu ve küçücük bir göbeğim kalmış pantolonumun düğmesini kapatamazken onca zaman sonra cok rahatlıkla kapatabildim.

cheesecake30 dünden beri çevremdekiler lodos nedeniyle baş ağrısından şikayetçi, diğer yandan hava değişip duruyor, o değişiklikler de bir miktar etkilemiş olabilir. devam ederse sor istersen bi doktoruna :)

aynen canim iyi yapmisin bende 12 haftami yarin dolduryorm artik eski pantalononlarimi giymek imkansiz bugun giydm baya sikdi

canim bu bulantilara kafani takma arkadasimda 12ci haftadan sonra basladi bulantilari bende 5 ci haftadan 1 hafta bir seyim yoktu bugun yine baya bulantm var yani bildiyn gerye dondu goyus agrm bir azalir bir da cok oluyor yani cok takma kafana

Hamileliğimi öğrendiğimden beri herhangi bir yorgunluk belirtisi yaşamıyordum, fakat dün işten geldim, bir şeyler yedim ve 21.30'da koltukta uyuyakaldım. Nasıl güzel geldi o uyku anlatamam :)
hhaha benim oyle uyumalarim cok oluyor birde 2saat uyuyorm bana 2 dakika gibi geliyor

hım o zamna doğrudur ben de tartıda farkettin ve şaşırdın sandım. olsun sağlık olsun da bebekler :)
nick bulunca değiştircem :) normalde hiç etkilenmem. istanbulda biraz rüzgar var ama acaba ondan mıdır :S

Kadınlar kulübünde nick değiştiremiyorsun canım ben kayıt okurken dikkatimi çekmişti nickden eminmisiniz artık değiştiremeyeceksiniz gibi bi uyarı çıkmıştı tam olarak bu olmayabilir ama yakındı , bence de nick çok şeker iştah açıcı :))

kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.

kızlar benim dünden beri çok başım ağrıyor migrenim yok normalde, nerden çıktı bu ağrı. Parol içebilirim ama aşırı zorlanırsam içeyim diyorum
canim sen doktora gitdiyinde sor benimde var oyle bas agrilam amma benimkisi tansiyonla ilgili normalde tansiyonum 10/6 ya ama hamile oldukdan sonra 12/6 ya kalkmis ondan boyle bas agrm var sen bir tansiyonunu olcdur

Gunaydin arkadaşlar, ben de okuldayım şimdi ben de 12+1 deyim bugün ama ve bazı pantolonlarım da 36 lar olurken bazı dar kumaşları mecburen bıraktım belim kalınlaşma resmen karnım çıktı sertleştı. Daha önceki gebeligimde geçiş zamanları hem hamilelik ilerlerken hem de doğumdan sonra kademeli olarak Kilo kayıplarında farklı bedenlerde pantolonlarım vardı, bir haftadır 38 beden giymeye başladım daha geçen ay düğmesini açmadan belinden indirdiğim pantolon bildiğiniz normal beden olarak oturdu üzerime ... Ben bu kadar hızlı Kilo alimi mi çok zayıf olmama bağlıyorum. Boyum 168 kilom 53.5 civarında idi. Şimdi 55-56 günlük duruma göre dışıdır. Çoğunluk yürüyüşümü düzgün yapıp tuvalete rahat çıktığım günlerde 55.1 civarı takılıyorum ama aksama doğru ağırlaşıyor resmen 57 leri görüyorum tartıda :)

ohaaaaaaa burda 100 liradan fazla fiyat duymadm aman 695 lira oha yani
Ben normalde özel gidiyorum ama ilk gebeligimde de bunda da bu testlerini devlette yaptırıyorum. Hem ücretsiz hem de daha güvenilir doğum hastaneleri. Mesela dün devlete dogum hastanesine gittimve testi marmara eğitim Araştırma Hastanesine gondereceklerini ve sonucun ondan dolayı bir haftaya çıkacağını söyledi içim rahat. Güvenilir hastaneler. Haftaya perşembe de kendi dokturumda randevum var bunun sonucu çıkmış olacak ona göstereceğim sonucu işte. Sadece ayrıntılı ultrasonu özelde yaptırıyorum çok sıra beklemek için. Ona da daha var zaten.

haftasonu gelsin, öğle uykusuna yatayım diye bekliyorum :)
cheesecake30 ben de kadıköy tarafındayım, fiyat alayım diyordum (gerçi daha var ama...), çokmuş şifa yaaa

Ben de Maltepe' deyim, cok ciddi bir RİSK durumu yoksa ki ben de yok umarım bu da diğeri gibi sıradan gider, özel devlet ortak götürüyorum, ilki normal doğumdu, 38+2 de doğdu, hastaneye bile kendim gittim arabayla :)

kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.
cnm bende ankarada özel hastaneye gidiyorum 100 liraya yaptırdım bir hafta sonra çıkar dediler yani o nasıl bir fiyat anlamadım bütün kanını mı çekecekler yani ne saçma yaa

bence de dogrdu yapiyorsun cok pahali ya nerdeyse 1700 dogum parasi ya onun yarisi kadar yani

inşallahhh canım hepimiz görücez hiç endişemiz olmasın dicem ama oluyor işte
öyle canım sürekli kendimizi dinliyoruz bende normalde yattigim gibi uyurdum gece karnım çok ağrıdı gaz ağrısı eminim aslında ama yinede bebeğime bişey oluyorsa diye kaç defa tuvalete gittim ve şunu anladım dün ayaklarım yandı çorapsız gezdim hatta bi ara duvara dayadim ayaklarimi nasıl iyi geldi ama gece gördüm duvarida corabida bidaha cıkarmıcam bugün uyandigim gibi en kalın çorabimi giydim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…