2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ikili test fiyatları başlığı vardı bi yerde, orada acıbadem'de sgk'lıya 45 tl diye okumuştum.

cnm bende ankarada özel hastaneye gidiyorum 100 liraya yaptırdım bir hafta sonra çıkar dediler yani o nasıl bir fiyat anlamadım bütün kanını mı çekecekler yani ne saçma yaa
aynen ya ben de 100 liradan fazla duymadim burda ondan sok yasadm

kama karıştı, doktor 2 li test dedi. hastaneyi arayıp fiyatını detayını istediğimde 545 detaylı ultrason fiyatı, 150 tl de kan testi. doktor muayene ücreti almıyor zaten dedi. yok bi de alsaydı dicektim.
yani 2 li test sadece kan mı?

canim bu test fiyati bizim resmen sabah sabah soka saldi baska guvene bildiyin yer var mi belki oraya gitsen paraya yazik vallah

allahım allahım ikiliye böyle fiyat çıkardılarsa valla detaylı ultrasona kaç çıkartırlar tahmin bile edemiyorum burda 300 civarı ortalama kesin orda 1500 derler doğuma da herhalde 10 bin falan bence sen o hastaneyi direk bırak

hıhhh anladım bak fark bu işte. 2 li test kan fiyatı 150. detaylı ultrason 545. bu doktor 2 sini bir yapıyor

canım birkaç hastane var ama nasıl güvencem hiç bilmiyorum
bence sen bir arastir acaba dogum parasi kac vallah merak etdim gercekten

yani aslında fark şu, benim doktor hem detaylı bakıyor hem de 2 li testi yapıyor.
detaylı ultrason 545, kan 150. acaba başka doktorlar önce kan istiyor bi anormallik varsa detaylı bakıyor öyle mi?

6900 normal-7500 sezeryan :)
yaaaaaaaa evet bir yasima daha girdm peki kontrol parasi na kadardir canim normalda na kadar veryorsun benim doktor normal dogum 2bin sezeryan 1600 lira soyledi muayine parasi 40 lira veryorm

yani aslında fark şu, benim doktor hem detaylı bakıyor hem de 2 li testi yapıyor.
detaylı ultrason 545, kan 150. acaba başka doktorlar önce kan istiyor bi anormallik varsa detaylı bakıyor öyle mi?
yaa kuzum bak yanlışın var yada dr yanlışı var detaylı şimdi olmaz bizde gittik detaylı bir şekilde burun kemiği ense kalınlığı kafatası yapısı karın boşluklaı filan herşeyine bakıyor şimdi detaylı olmazzzz detaylı 22. hafta gibi yapılır neyin detayına bakıyor anlamadım

yaaaaaaaa evet bir yasima daha girdm peki kontrol parasi na kadardir canim normalda na kadar veryorsun benim doktor normal dogum 2bin sezeryan 1600 lira soyledi muayine parasi 40 lira veryorm
sende mi şifadasın? muayene parası 145 tl. maphre indirimiyle. ayyy seninki çok uygun muş.

kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.

canım daha yaptırmadım ama rendevuyu alırken sordum koşuyolu medipolde 325e yapılıyormış. kan ve ultrason ikisi bir arada. ultrasonu yapan doktor Hakan Apaydın, riskli gebeliklerde uzman bir doktor. tüp bebek doktorum ısrarla 2liyi ona yaptırmamı istemişti medipole gideceğimi biliyodu başka yerde yaptırma demişti bende zaten hiç düşünmedim başka yerde yaptırmayı

Son düzenleme:
bende aynisini duydum ondan sasridm

sende mi şifadasın? muayene parası 145 tl. maphre indirimiyle. ayyy seninki çok uygun muş.
yok canim ben izmirdeyim ben 2 farkli kliniklerde oldum birinde 125 lira kan idrar ultason tahlinle vermsdm basda ama burda tek muayine 40 liradir tabi izmirdede pahali yerler var ama bu fiyati hic duymadim ondan sokdaym

canim bu bulantilara kafani takma arkadasimda 12ci haftadan sonra basladi bulantilari bende 5 ci haftadan 1 hafta bir seyim yoktu bugun yine baya bulantm var yani bildiyn gerye dondu goyus agrm bir azalir bir da cok oluyor yani cok takma kafana
cevap verdiğin için teşekkür ederim. bulantı olsa bir sorun olmasa bir sorun valla kafayı sıyırıcaz işte hiç başıma gelmediği için bilemedim bide 10.haftaya gelmişken olması soru işareti yarattı.inşallah bebitom iyidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…