aynen ya ben de 100 liradan fazla duymadim burda ondan sok yasadmcnm bende ankarada özel hastaneye gidiyorum 100 liraya yaptırdım bir hafta sonra çıkar dediler yani o nasıl bir fiyat anlamadım bütün kanını mı çekecekler yani ne saçma yaa
onu da aradım 1.085 tl. maphre sigorta indirimiyle. benimki doğumu kapsamıyor ama indirim oluyor şifa da aynı şekildeikili test fiyatları başlığı vardı bi yerde, orada acıbadem'de sgk'lıya 45 tl diye okumuştum.
canim bu test fiyati bizim resmen sabah sabah soka saldi baska guvene bildiyin yer var mi belki oraya gitsen paraya yazik vallahkama karıştı, doktor 2 li test dedi. hastaneyi arayıp fiyatını detayını istediğimde 545 detaylı ultrason fiyatı, 150 tl de kan testi. doktor muayene ücreti almıyor zaten dedi. yok bi de alsaydı dicektim.
yani 2 li test sadece kan mı?
allahım allahım ikiliye böyle fiyat çıkardılarsa valla detaylı ultrasona kaç çıkartırlar tahmin bile edemiyorum burda 300 civarı ortalama kesin orda 1500 derler doğuma da herhalde 10 bin falan bence sen o hastaneyi direk bırakkama karıştı, doktor 2 li test dedi. hastaneyi arayıp fiyatını detayını istediğimde 545 detaylı ultrason fiyatı, 150 tl de kan testi. doktor muayene ücreti almıyor zaten dedi. yok bi de alsaydı dicektim.
yani 2 li test sadece kan mı?
canım birkaç hastane var ama nasıl güvencemcanim bu test fiyati bizim resmen sabah sabah soka saldi baska guvene bildiyin yer var mi belki oraya gitsen paraya yazik vallah
hıhhh anladım bak fark bu işte. 2 li test kan fiyatı 150. detaylı ultrason 545. bu doktor 2 sini bir yapıyorallahım allahım ikiliye böyle fiyat çıkardılarsa valla detaylı ultrasona kaç çıkartırlar tahmin bile edemiyorum burda 300 civarı ortalama kesin orda 1500 derler doğuma da herhalde 10 bin falan bence sen o hastaneyi direk bırak
allahım allahım ikiliye böyle fiyat çıkardılarsa valla detaylı ultrasona kaç çıkartırlar tahmin bile edemiyorum burda 300 civarı ortalama kesin orda 1500 derler doğuma da herhalde 10 bin falan bence sen o hastaneyi direk bırak
bence sen bir arastir acaba dogum parasi kac vallah merak etdim gercektencanım birkaç hastane var ama nasıl güvencemhiç bilmiyorum
6900 normal-7500 sezeryan :)bence sen bir arastir acaba dogum parasi kac vallah merak etdim gercekten
canim bir sey diycem ama detayli ulsrason 20ci haftadan sonra oluyor ya bizim haftalarda diylhıhhh anladım bak fark bu işte. 2 li test kan fiyatı 150. detaylı ultrason 545. bu doktor 2 sini bir yapıyor
yaaaaaaaa evet bir yasima daha girdm peki kontrol parasi na kadardir canim normalda na kadar veryorsun benim doktor normal dogum 2bin sezeryan 1600 lira soyledi muayine parasi 40 lira veryorm6900 normal-7500 sezeryan :)
yaa kuzum bak yanlışın var yada dr yanlışı var detaylı şimdi olmaz bizde gittik detaylı bir şekilde burun kemiği ense kalınlığı kafatası yapısı karın boşluklaı filan herşeyine bakıyor şimdi detaylı olmazzzz detaylı 22. hafta gibi yapılır neyin detayına bakıyor anlamadımyani aslında fark şu, benim doktor hem detaylı bakıyor hem de 2 li testi yapıyor.
detaylı ultrason 545, kan 150. acaba başka doktorlar önce kan istiyor bi anormallik varsa detaylı bakıyor öyle mi?
sende mi şifadasın? muayene parası 145 tl. maphre indirimiyle. ayyy seninki çok uygun muş.yaaaaaaaa evet bir yasima daha girdm peki kontrol parasi na kadardir canim normalda na kadar veryorsun benim doktor normal dogum 2bin sezeryan 1600 lira soyledi muayine parasi 40 lira veryorm
kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.
bende aynisini duydum ondan sasridmyaa kuzum bak yanlışın var yada dr yanlışı var detaylı şimdi olmaz bizde gittik detaylı bir şekilde burun kemiği ense kalınlığı kafatası yapısı karın boşluklaı filan herşeyine bakıyor şimdi detaylı olmazzzz detaylı 22. hafta gibi yapılır neyin detayına bakıyor anlamadım
yok canim ben izmirdeyim ben 2 farkli kliniklerde oldum birinde 125 lira kan idrar ultason tahlinle vermsdm basda ama burda tek muayine 40 liradir tabi izmirdede pahali yerler var ama bu fiyati hic duymadim ondan sokdaymsende mi şifadasın? muayene parası 145 tl. maphre indirimiyle. ayyy seninki çok uygun muş.
cevap verdiğin için teşekkür ederim. bulantı olsa bir sorun olmasa bir sorun valla kafayı sıyırıcazcanim bu bulantilara kafani takma arkadasimda 12ci haftadan sonra basladi bulantilari bende 5 ci haftadan 1 hafta bir seyim yoktu bugun yine baya bulantm var yani bildiyn gerye dondu goyus agrm bir azalir bir da cok oluyor yani cok takma kafana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?