2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
sekreterini aradım ama ulaşamadım. demekki bir yanlışlık var. sadece test vereceğim belki de. ya da bu dotor 2 li testte detaya da bakıyor anlamadım birazdan anlarız. ay sinir oldum ya gerçekten çok paralar yani

yok canim ben izmirdeyim ben 2 farkli kliniklerde oldum birinde 125 lira kan idrar ultason tahlinle vermsdm basda ama burda tek muayine 40 liradir tabi izmirdede pahali yerler var ama bu fiyati hic duymadim ondan sokdaym
ay pardon canım karıştırdım. ne güzel uygun fiyatı

iyiidir canim hetda arkadasm senin bulatn cok erken baslamis dedi o yuzden iyidir bebis ama dikat et yediyne mesela ben et tavuk balik yiyemiyorm onlar daha cok bulanti yapiyor ama sebze meyve yogurt guzelce yiyorm evde limon olsun hep oda iyi geliyor beni mahv eden buzdolabidi ya nasil kokuyor felalkettt))))))))))

medipolde yakın bana oraya da gidebilirim ama demek senin doktorsa 2 li de detaylı ultrason bakıyor.

ben gecen hafta nasil sevinmistim bulantim gecdi deye ya nasil da hemen geri dondu felaket kizlar ya ben cok az yemek yiyorm normal yediyimin yarisi kadar ama 1 bucuk kilo almisim nasil oldu anlamadim 12 ci haftadaym

ben gecen hafta nasil sevinmistim bulantim gecdi deye ya nasil da hemen geri dondu felaket kizlar ya ben cok az yemek yiyorm normal yediyimin yarisi kadar ama 1 bucuk kilo almisim nasil oldu anlamadim 12 ci haftadaym
benim de hiç iştahım yok ama midem kazınıyor yiyprum ufak tefek. mide bulantım yeni başladı beni istifra yok da herşeyden tiksiniyorum

yaa arkadaşlar bende bu hafta sonu dolabı boşaltıp sirkeli suyla sileceğim kokusundan gına geldi acaba bişey mi kokuttu diyorum ama sende de var hamilelikten mi koku geliyor acaba dolabı açmaktan nefret ediyorum artık ((

yaa arkadaşlar bende bu hafta sonu dolabı boşaltıp sirkeli suyla sileceğim kokusundan gına geldi acaba bişey mi kokuttu diyorum ama sende de var hamilelikten mi koku geliyor acaba dolabı açmaktan nefret ediyorum artık ((
ben 3 kere sildim biberleri posetle cope atdm vallah esime yazik o seviyor))))ama yine kokuyor her sey kokuyor zeytinde peynirde))))deterjan da artik kotu kokuyor

cnm ya senin cinsiyet belli oldu mu belirtilerimiz aynı benimki kız 11+5 de gitmiştim merak ettim seninki ne acaba
ben pazarertesi 2li teste gidicem yarin 12haftam oluyor ama doktorm 14cu haftadan erken cinsiyyeti bilmem imkansiz dedi benim tek derdm bu 2li test inan versem bir rahatlarm zaten zor bir gebelik lekelrm daha yeni durdu senin doktor erken soylemis .kiz olsa cok sevnirm benn )))))

Can'ım bi tabağın içine biraz süt koyup Sonra Buzdolabının orta rafına koy süt alıyo tüm kokuları ben öyle yapıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…