2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Benimde basinda olmustu.2hafta surdu canim.Ama daha da uzun surebilir demisti dr.Onemli olan icerde,kesenin etrafinda kanama var mi yok mu oymus.Sen ne zamandir lekeleniyorsun?
İlk 9.haftamda kanama oldu sonra10. Hafta ve 13.haftada oldu bakalım artık bir daha olurmu

Ikili ucluye göre daha güvenilir. Ikiki iyiyse ucluye dortluye gerek yok. Bundan sonraki önemli kontrol 20. Hafta civari detaylı ultrason. Detayli usg renkli oluyor cok guzel pozlar çıkıyor. Bu arada usg görüntüleri gunes isiginda zamanla siliniyor. Guzel saklayin. En koyu renk buyuk zarfta sakladim kiziminkileri

Bende bugün ikili testi yaptırdım ense kalınlığı normal dedi bakalım inşallah güzel çıkar folik asit bitince bırak dedi bebiş kıpır kıpırdı cinsiyeti hakkında birşey söylemedi on gün sonra gideceğim

2016 EKİM ANNELERİ :)
arama motoruna tam bu şekilde yazınca çıkıyo kızlar ama hala bulunmazsa yarın halletcem :) kapak resminde bu foto var

Eklentiler

• 3706995387_70e5a95f59_o.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 44
İlk 9.haftamda kanama oldu sonra10. Hafta ve 13.haftada oldu bakalım artık bir daha olurmu
Olmaz inşallah canım.Ben gecen gebeliğimde hiç yaşamamıştım,tırstım o yuzden ama Dr rahatlattı beni.Senın de dr'un da sorun yok diyorsa sabırlı ol geçecektir canım.

cnm bisey sorucam iliskiden sonra falan olmus olabilir mi bazen olabiliyomus cunku

Yok canım hamileliğimi öğrendiğimizden beri doktorum yasakladı ilişkiyi. Gün içersinde uzanıp dinlendiğim halde ağrım oluyor anlam veremedim.

Merhaba, Kasim annelerinden cevap alamadim , sizler bir ay daha ondesiniz , sizin deneyimlerinize danismak istedim, ayni mesaji size de ileteyim:
6+6 da ilk muayenemi oldum, hersey yolunda denildi. ( Daha Turkiye ye gitmeme var , sonografi uzmani bakti zaten, burasi bir acayip ozelde midwife denenlere danisiliyor ya da sonogrofi uzmani rapor veriyor , gerekirse doktora gidiyorsun vs. ) Zaten Turkiye 'ye gider gitmez kendi doktoruma gorunmek istiyorum. Yalniz bu bayan beni Nisan'in 2'sinde tekrar cagirdi, onemli testler var yapilmasi gereken dedi.
8+2 de olacagimdan bu ikili testler icin vs. erken degil mi?
8. Haftada sizi cagiran doktorlar oldu mu her hangi bir test icin?
Bu bayan Down Sendromu icin test yapilacak dedi , ama 8 haftalikken, bu test icin erken degil mi ? Her yerde 11. haftadan sonra deniyor.
Ozel bir klinik oldugu icin acaba is guzarlik mi yapiyorlar ? Beni aydinlatirsaniz sevinirim.

Günaydın. Hayırlı olsun. 8. Haftada herhangi bir test yok. Eger kalp atışı duyulmamissa 8. Haftada tekrar cagirilabiliyor. Ikili test için 8. Hafta imkansız. Yurtdisinda ultrasona gebelik boyunca 2 3 kez giriliyor. Cevrenizdekilere de bir sorun bakalım

dogru haklisin

canim 11 haftadan erken test olmuyor sadece 9cu haftaua kadar ben hher hafta gitdm belki ondndr kalp atsi var dimi

Degerlerin gayet iyi.. orda bi oran var onemli olan o. Yuzde binde bilmwmkac şeklinde. Onemli olan o.. beta hcg 50 uzeri olunca kız oluyor diyorlar.. benim kizimda ve pek cok arkadasimda doguru cikmisti..

sağol canım. en önemlisi sağlıklı olması abi ama kız olursa çok sevinecem, inşallah onun göstergesidir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…