Bence ara sor yada başka marka al benimde ferrozinc kan ilacını biraktim iyiyim bu arada yan etkisi olan hepsi çıktı bende şimdi ürtriker Kurdeşen de var bıraktım geçiyo geccekte inşallahBulantılarım hafiflemişti dr kan ilacı ve devid 3 verdi vereli yine şiddetlendi be hiçbir şey yiyemiyorum fenayım;(
amin canimhee bak o da var bn de kısa sayılmam ama eşim epeyce uzundur o konuda da çekerse fena olmaz hani
ozaman ne diyoruz allah önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada gönlümüze göre evlat versin amin
benim oglan herkesten istedigim ozellikleri aldi babasinin esmerligi kafasi benim yanaklarim ve boyum teyzesinin gozleri ve babannesinin tombis bacaklari :) bakalim bu minik kime benziycek merak ediyorumkopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi
ay ne yakisikli o zaman masallah allah nazarlardan korusun ikincidir sende o zaman daha cok bir prenses istiyorsundurbenim oglan herkesten istedigim ozellikleri aldi babasinin esmerligi kafasi benim yanaklarim ve boyum teyzesinin gozleri ve babannesinin tombis bacaklari :) bakalim bu minik kime benziycek merak ediyorum
Enfeksiyonun zarari olur tabii.Ama Sana soylediklerimin hic biri ilac degil.Zaten omega,c vitamini gibi vitaminler almiyor muyuz?bunlari ihmal etme kararinda tuket mesela.Kizilcik suyu ile ilgili tibbi makaleler var netten bulup okuyabilirsin.C vitamini deposu.enfeksiyona sebep olan e-coli bakterisi ise mesane duvarina yapismamasini sagliyor,duvarini guclendiriyor.Canm Ben dr degilim,sikayetin vardi,ben de muzdarip biri olarak bunlari denedim faydasini gordugumden seninle paylasmak istedim.Hepsini dr'una sorup al istiyorsan,sonra mesul birakilmak istemem.Bir de dr'lar hamilelik boyunca koruyucu antibiyotik de verebiliyorlar istersen bunu da danis.Cok gecmis olsun,gercekten gecer insallah bir an once.Zor cunku o biliyorum.13 haftalık hamileyim bebişe zararı olurmu acaba biliyomusun?
benzemiyor rahat ol canım :) benim boy 155 oğlum 20 haftalık kaybettim dedim ya normalden 6 cm uzunmus yavrum benim cennette görcem inşallah onun güzelliğini simdiki nasıl olcak bilmiyorum ama boy konusunda bende çekmesini istemiyorum :)kopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi
Allah korusun canim ama aldırmak zaten cinayet Rabbim biliyo ondaki Hayri o şekilde gönderiyo herhangi bir engeli olsa dahi bizim ser bildiklerimizde de vardır mutlaka bir hayır.. nice sağlıklı evlatlar var Anne babasına işkence yapıp öldüren. Allah hem hayırlı evlat hem sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. ben ikiliyi doktor yaptırmak ister misin dese belki dusuneyim derdim direk bana ikili yapalım deyicnce kabul ettim sonuç ne çıkarsa çıksın benim canımdan bi parçaBenim bu pazartesi enseyi ölctu ben ikili test yaptırmak istemedim güvenirliği kesin değil ve allah korusun kötü bişey çıksa aldiramam
anliyorm seni insallah bu sefer her sey yolunda gidicek canimbenzemiyor rahat ol canım :) benim boy 155 oğlum 20 haftalık kaybettim dedim ya normalden 6 cm uzunmus yavrum benim cennette görcem inşallah onun güzelliğini simdiki nasıl olcak bilmiyorum ama boy konusunda bende çekmesini istemiyorum :)
yani tabiki gonlumden gecen bir tanede prenses cok da umit baglamiyorum uzulebilirim cunku ama belirtilerimin oglumdakilerle alakası yok sanki degisik gibi geliyor 2 hafta sonra gidicem bakalim hayirlisi :)ay ne yakisikli o zaman masallah allah nazarlardan korusun ikincidir sende o zaman daha cok bir prenses istiyorsundur
Aynen canim Ben de 1.70'im.53 kiloyla hamile kaldim.57-58 arasi gidiyorum 1 haftadir.Bizim acigimiz vardi bence anca onu kapatmaya calisiyor vucudumuzGunaydin arkadaşlar, ben de okuldayım şimdi ben de 12+1 deyim bugün ama ve bazı pantolonlarım da 36 lar olurken bazı dar kumaşları mecburen bıraktım belim kalınlaşma resmen karnım çıktı sertleştı. Daha önceki gebeligimde geçiş zamanları hem hamilelik ilerlerken hem de doğumdan sonra kademeli olarak Kilo kayıplarında farklı bedenlerde pantolonlarım vardı, bir haftadır 38 beden giymeye başladım daha geçen ay düğmesini açmadan belinden indirdiğim pantolon bildiğiniz normal beden olarak oturdu üzerime ... Ben bu kadar hızlı Kilo alimi mi çok zayıf olmama bağlıyorum. Boyum 168 kilom 53.5 civarında idi. Şimdi 55-56 günlük duruma göre dışıdır. Çoğunluk yürüyüşümü düzgün yapıp tuvalete rahat çıktığım günlerde 55.1 civarı takılıyorum ama aksama doğru ağırlaşıyor resmen 57 leri görüyorum tartıda :)
Evet canım benimki 1,5 çıktı burun kemiği de oluşmuş normal ne gerek var yengeme özürlü olacak dediler kadın sıkıntıdan erken doğum yaptı şuan çocuk 7 yaşında ve hiç bişey yok aksine çok zekicanim normal 3mm den az olmasi dimi?
İlk çocuğunda da yaptirmadim ikincisindede ya belki yaptirsam allah korusun aldırmayı dusunurum ve isyan etmiş olurum bilmemek en iyisi allah her şeyin en iyisini biliyor senin dediğin gibi kaldiramayacagimiz yük yuklemesin rabbimAllah korusun canim ama aldırmak zaten cinayet Rabbim biliyo ondaki Hayri o şekilde gönderiyo herhangi bir engeli olsa dahi bizim ser bildiklerimizde de vardır mutlaka bir hayır.. nice sağlıklı evlatlar var Anne babasına işkence yapıp öldüren. Allah hem hayırlı evlat hem sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. ben ikiliyi doktor yaptırmak ister misin dese belki dusuneyim derdim direk bana ikili yapalım deyicnce kabul ettim sonuç ne çıkarsa çıksın benim canımdan bi parça
Canim 2'li de sadece ensue kalinligina bakiliyor ultrasonla.Ayrintili usg 18.-22.haftalar arasinda yapiliyor.Organlar olusmus,gelismis oluyor cunku.2'li de bi de kan veriyor sun hepsi bu.Ya sana yanlis bilgi verilmis,ya da Sen yanlis anlamissin canim.Fiyat bana da 2'li test icin fazla geldi.medipolde yakın bana oraya da gidebilirim ama demek senin doktorsa 2 li de detaylı ultrason bakıyor.
Canim ben 8 haftalikken ozel bir hastaneye gittim kan tahlili kan gurubu idrar testi yapildi. Hani şu saglik ocagina da vermemiz gereken anne ile ilgilo testlerden. Ben arti ne kadar ucret odeyecegim diye dusunuodum ama benden para falan almadilar. Sadece muayene ucreti olan 80 tl yi verdim o kadarkızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.
Hayirli olsun saglikla gelsin kizin canimtşk ederim cnm valla dr kız gibi dedi :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?