2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Bulantılarım hafiflemişti dr kan ilacı ve devid 3 verdi vereli yine şiddetlendi be hiçbir şey yiyemiyorum fenayım;(
Bence ara sor yada başka marka al benimde ferrozinc kan ilacını biraktim iyiyim bu arada yan etkisi olan hepsi çıktı bende şimdi ürtriker Kurdeşen de var bıraktım geçiyo geccekte inşallah

hee bak o da var bn de kısa sayılmam ama eşim epeyce uzundur o konuda da çekerse fena olmaz hani
ozaman ne diyoruz allah önce sağlıklı sonra hayırlı sonrada gönlümüze göre evlat versin amin
amin canim

kopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi
benim oglan herkesten istedigim ozellikleri aldi babasinin esmerligi kafasi benim yanaklarim ve boyum teyzesinin gozleri ve babannesinin tombis bacaklari :) bakalim bu minik kime benziycek merak ediyorum

benim oglan herkesten istedigim ozellikleri aldi babasinin esmerligi kafasi benim yanaklarim ve boyum teyzesinin gozleri ve babannesinin tombis bacaklari :) bakalim bu minik kime benziycek merak ediyorum
ay ne yakisikli o zaman masallah allah nazarlardan korusun ikincidir sende o zaman daha cok bir prenses istiyorsundur

13 haftalık hamileyim bebişe zararı olurmu acaba biliyomusun?
Enfeksiyonun zarari olur tabii.Ama Sana soylediklerimin hic biri ilac degil.Zaten omega,c vitamini gibi vitaminler almiyor muyuz?bunlari ihmal etme kararinda tuket mesela.Kizilcik suyu ile ilgili tibbi makaleler var netten bulup okuyabilirsin.C vitamini deposu.enfeksiyona sebep olan e-coli bakterisi ise mesane duvarina yapismamasini sagliyor,duvarini guclendiriyor.Canm Ben dr degilim,sikayetin vardi,ben de muzdarip biri olarak bunlari denedim faydasini gordugumden seninle paylasmak istedim.Hepsini dr'una sorup al istiyorsan,sonra mesul birakilmak istemem.Bir de dr'lar hamilelik boyunca koruyucu antibiyotik de verebiliyorlar istersen bunu da danis.Cok gecmis olsun,gercekten gecer insallah bir an once.Zor cunku o biliyorum.

kopdum vallahiii insallah canim ya benim tek isteym boy konusunda bana sakin benzemesin esim kayinvalidem boydan iyi
benzemiyor rahat ol canım :) benim boy 155 oğlum 20 haftalık kaybettim dedim ya normalden 6 cm uzunmus yavrum benim cennette görcem inşallah onun güzelliğini simdiki nasıl olcak bilmiyorum ama boy konusunda bende çekmesini istemiyorum :)

Kızlar facede 2016 ekim anneleri diye bi grup yok dimi ben baktım hep 2016 ekim-Kasım anneleri ya da 2016 ekim-kasim-aralık anneleri diye var sadece bize özel bi grup bulan var mı ?

Benim bu pazartesi enseyi ölctu ben ikili test yaptırmak istemedim güvenirliği kesin değil ve allah korusun kötü bişey çıksa aldiramam
Allah korusun canim ama aldırmak zaten cinayet Rabbim biliyo ondaki Hayri o şekilde gönderiyo herhangi bir engeli olsa dahi bizim ser bildiklerimizde de vardır mutlaka bir hayır.. nice sağlıklı evlatlar var Anne babasına işkence yapıp öldüren. Allah hem hayırlı evlat hem sağlıklı evlat nasip etsin hepimize. ben ikiliyi doktor yaptırmak ister misin dese belki dusuneyim derdim direk bana ikili yapalım deyicnce kabul ettim sonuç ne çıkarsa çıksın benim canımdan bi parça

anliyorm seni insallah bu sefer her sey yolunda gidicek canim

ay ne yakisikli o zaman masallah allah nazarlardan korusun ikincidir sende o zaman daha cok bir prenses istiyorsundur
yani tabiki gonlumden gecen bir tanede prenses cok da umit baglamiyorum uzulebilirim cunku ama belirtilerimin oglumdakilerle alakası yok sanki degisik gibi geliyor 2 hafta sonra gidicem bakalim hayirlisi :)

Herkes için sağlıklı,mutlu,huzurlu gebelikler diliyorum.Sağlıklı,akli melekeleri tam,azadan noksansız vatana millete hayırlı olsun bebeklerimiz.Allah vaktinde sorunsuz sıkıntısız kucağımıza almayı nasip etsin. Çok yoğun çalışıyorum ve pek fazla giremiyorum nete ama hepinizin duacısıyım. Sizler de beni dualarınızdan eksik etmeyin.

Aynen canim Ben de 1.70'im.53 kiloyla hamile kaldim.57-58 arasi gidiyorum 1 haftadir.Bizim acigimiz vardi bence anca onu kapatmaya calisiyor vucudumuz

Kızlar benimde genital bölgeme doğru bir ağrım var kaç gündür normal mi acaba haftaya doktor randevum var ama merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı bazen yürürken bile ağrıyor

İlk çocuğunda da yaptirmadim ikincisindede ya belki yaptirsam allah korusun aldırmayı dusunurum ve isyan etmiş olurum bilmemek en iyisi allah her şeyin en iyisini biliyor senin dediğin gibi kaldiramayacagimiz yük yuklemesin rabbim

medipolde yakın bana oraya da gidebilirim ama demek senin doktorsa 2 li de detaylı ultrason bakıyor.
Canim 2'li de sadece ensue kalinligina bakiliyor ultrasonla.Ayrintili usg 18.-22.haftalar arasinda yapiliyor.Organlar olusmus,gelismis oluyor cunku.2'li de bi de kan veriyor sun hepsi bu.Ya sana yanlis bilgi verilmis,ya da Sen yanlis anlamissin canim.Fiyat bana da 2'li test icin fazla geldi.

Kızlar kimseden ses gelmedi ekim anneleri diye bi grup var mı diye sordum yok heralde içimde kalmasın diye grup kurdum sizleri de beklerim gelmezseniz de doğuma kadar grupta kendi kendime dertlesirim
2016 EKİM ANNELERİ grup adı hepinizi beklerim :)

kızlar 2' li testi ne kadar ücrete yaptıracaksınız? ya da yaptırdınız?
kadıköy şifaya gidiyorum 695 tl fiyat verdi.
Canim ben 8 haftalikken ozel bir hastaneye gittim kan tahlili kan gurubu idrar testi yapildi. Hani şu saglik ocagina da vermemiz gereken anne ile ilgilo testlerden. Ben arti ne kadar ucret odeyecegim diye dusunuodum ama benden para falan almadilar. Sadece muayene ucreti olan 80 tl yi verdim o kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…