2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

benim sonuçlarım

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 75
teşekkür ederim valla inan anlamadım ben araştırıp duruyorum doktor normal dedi gerçi :)) bu arada rahim de sizde de sızlama oluyor mu iğne batması gibi
aynen bende agryor hetda cok ozur dilerm rahim agznda agri bile oluyor kac gune cikti cevapin canim

ne guzel ya insallah benim de tez cikar yoksa vallah zaten pazarertesi gidicem doktora yureym agzmda

KORKMA CANIM BEN ÖZELDE YAPTIRDIM DEVLETTE N EKADAR SÜREDE ÇIKIYOR BİLMİYIRUM EĞER DEVLETTE YAPTIRDIYSAN İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSINNN

KORKMA CANIM BEN ÖZELDE YAPTIRDIM DEVLETTE N EKADAR SÜREDE ÇIKIYOR BİLMİYIRUM EĞER DEVLETTE YAPTIRDIYSAN İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSINNN
insallah yok canim ozelde yapdircam pazarertesi 12+2 GUNluk olcam doktor onda gel dedi na kadar odedin

Kizlar ekimin 15 ine kadar olanlar belki bizim doğumeeylülsonuna gelebilir...doktorum 15 günoöncedeolabilir ddedi bana doğumu...tabi ki Allah bilir

Kizlar ekimin 15 ine kadar olanlar belki bizim doğumeeylülsonuna gelebilir...doktorum 15 günoöncedeolabilir ddedi bana doğumu...tabi ki Allah bilir
gercektenmi aaa benim doktor bu konuda bir sey soylemedi

Canım 12+0 da ozeldeki doktorum kıza benziyor pipi oluşurdu şimdiye kadar demişti. Kesin olmamakla beraber. 12+3 de dun gittiğim devletteki doktor çok erken ama pipisi var erkek gibi dedi yine kesin olmamakla beraber. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.
canim bu deyerlerin olmasi gerekiyor kagitda Trizomi 21 (Down sendromu) riski: .....
Trizomi 18 (Edwards sendromu) riski: .....
Yaş riski (Age risk): .....
NT (Nuchal translucency)....
Canım int ten baktım sonuca kan değeri çıkmış sadece. Risk haritası henüz çıkmamış dün sordum. 15 gün demişlerdi zaten. Bu değerler birşey ifade ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum. Onun için sordum. Risk haritasında zaten açık açık yazıyor risk oranları. Teşekkür ederim cevabın için canım..

besyo_86 ben de erken bekliyorum canım. Oğlum 37 haftalık doğmuştu. Erken olur ama inşallah 21 eylülden sonra olur. Benimle aynı burç olsun istiyorum. :)

Babadadoktoru="ruza, post: 45786897, member: 256894"] besyo_86 ben de erken bekliyorum canım. Oğlum 37 haftalık doğmuştu. Erken olur ama inşallah 21 eylülden sonra olur. Benimle aynı burç olsun istiyorum. :)[/QUOTE]
Banada doktorun dediği bakalimxartik hayirlisiyla saglikli dogsunlarda... Silinti olmaz dimi o kadar erken

Cnm ben görmemisim 2016 Ekim Anneleri grubu var 800sayfayi coktan gecti ben orayi da takop ediyorum bilgilerinize

Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün beni gataya sevkettiler pazartesi oraya gidicem bebeğim çok iyi hareketli gününden 2gün önce gidiyor yine kalbide çok iyi dedi ama ikiz eşi büyüdüğü için bebeğimin alanını daraltıyor görülen bişey değilmiş üniversitelerde tez Konusu ve ders olarak işlenecek dedi Prof. Kesin tanı pazartesi konulacak ama gebeliğin sonlandırılması söz konusu çok Üzgünüm mümkünse benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var gerçekten ayetel kürsü en azından birer tane okuyabilirseniz çok sevinirim bebeğimden ayrılmak istemiyorum

canım rabbim korusun bebeklerini inşallah senin için okudum ben Allah kabul etsin dua edeceğim sana

Çok geçmiş olsun Canim Benim Allahim ayirmasin sizi. Ben okudum duayı. Daha da okurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…