canim ben arastidrdigm budu Burada down sendromu riski sınırı genellikle 1/270 kabul edilir. Bu sınırın üzerindeki değerler yani 1/200, 1/100, 1/50 gibi yüksek riskli kabul edilir. Bu sınırın altındaki değerler yani 1/300, 1/1000 gibi düşük riskli kabul edilir. Trizomi 18 için bu sınır genellikle 1/100 olarak alınır. Aynı şekilde bunun üstündeki değerler yüksek riskli, altındaki değerler düşük riskli olarak belirlenir. Yaş riski ise annenin yaşındaki kaç kadından birinde down sendromu riski olabileceğini gösterir.NTİkili test için kan vermeden önce ultrasonda ölçülen değerdir, genellikle 3 mm üzerinde olması anormal kabul edilir, ikili test sonucundan bağımsız olark ayrıca değerlendirilir. İkili test sonucu normal dahi olsa NT kalınlığı fazla olan bebeklerde kalp anomalisi v.b olma riski vardır, bu nedenle fetal eko yapılmalıdır
canim senin sonuclarin guzel cok sukurbenim sonuçlarım
canim senin sonuclarin guzel cok sukur
aynen bende agryor hetda cok ozur dilerm rahim agznda agri bile oluyor kac gune cikti cevapin canimteşekkür ederim valla inan anlamadım ben araştırıp duruyorum doktor normal dedi gerçi :)) bu arada rahim de sizde de sızlama oluyor mu iğne batması gibi
aynen bende agryor hetda cok ozur dilerm rahim agznda agri bile oluyor kac gune cikti cevapin canim
ne guzel ya insallah benim de tez cikar yoksa vallah zaten pazarertesi gidicem doktora yureym agzmdaAKŞAM SAAT 5 TE KAN VERDİM BEN ERTESİ GÜN ÖĞLEN ÇIKTI CANIM SONUCUM
ne guzel ya insallah benim de tez cikar yoksa vallah zaten pazarertesi gidicem doktora yureym agzmda
insallah yok canim ozelde yapdircam pazarertesi 12+2 GUNluk olcam doktor onda gel dedi na kadar odedinKORKMA CANIM BEN ÖZELDE YAPTIRDIM DEVLETTE N EKADAR SÜREDE ÇIKIYOR BİLMİYIRUM EĞER DEVLETTE YAPTIRDIYSAN İNŞALLAH GÜZEL HABER ALIRSINNN
insallah yok canim ozelde yapdircam pazarertesi 12+2 GUNluk olcam doktor onda gel dedi na kadar odedin
insallah canim na kadar para odedinSALI GÜNÜ ÖĞLENE ALIRSIN DİYE TAHMİN EDİYORUM CANIM O ZAMAN BENDE 12+1 YAPTIRMISTIM
insallah canim na kadar para odedin
gercektenmi aaa benim doktor bu konuda bir sey soylemediKizlar ekimin 15 ine kadar olanlar belki bizim doğumeeylülsonuna gelebilir...doktorum 15 günoöncedeolabilir ddedi bana doğumu...tabi ki Allah bilir
Canım 12+0 da ozeldeki doktorum kıza benziyor pipi oluşurdu şimdiye kadar demişti. Kesin olmamakla beraber. 12+3 de dun gittiğim devletteki doktor çok erken ama pipisi var erkek gibi dedi yine kesin olmamakla beraber. Hayırlı sağlıklı evlat olsun inşallah.ruza peki senin Dr kiz mi dedi erkek mi suan bisey dedi mi ?? Canim benimde cikmid az önce aradim ama pazartesi gidicem doktora sonucu bilmiyorum ayrıca. Çok merak ediorumda benimde hic bilgim yok bende arastiricam sonucu aldigimda
Canım int ten baktım sonuca kan değeri çıkmış sadece. Risk haritası henüz çıkmamış dün sordum. 15 gün demişlerdi zaten. Bu değerler birşey ifade ediyor mu etmiyor mu bilmiyorum. Onun için sordum. Risk haritasında zaten açık açık yazıyor risk oranları. Teşekkür ederim cevabın için canım..canim bu deyerlerin olmasi gerekiyor kagitda Trizomi 21 (Down sendromu) riski: .....
Trizomi 18 (Edwards sendromu) riski: .....
Yaş riski (Age risk): .....
NT (Nuchal translucency)....
Cnm ben görmemisim 2016 Ekim Anneleri grubu var 800sayfayi coktan gecti ben orayi da takop ediyorum bilgilerinizeKızlar kimseden ses gelmedi ekim anneleri diye bi grup var mı diye sordum yok heralde içimde kalmasın diye grup kurdum sizleri de beklerim gelmezseniz de doğuma kadar grupta kendi kendime dertlesirim
2016 EKİM ANNELERİ grup adı hepinizi beklerim :)
Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün beni gataya sevkettiler pazartesi oraya gidicem bebeğim çok iyi hareketli gününden 2gün önce gidiyor yine kalbide çok iyi dedi ama ikiz eşi büyüdüğü için bebeğimin alanını daraltıyor görülen bişey değilmiş üniversitelerde tez Konusu ve ders olarak işlenecek dedi Prof. Kesin tanı pazartesi konulacak ama gebeliğin sonlandırılması söz konusu çok Üzgünüm mümkünse benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var gerçekten ayetel kürsü en azından birer tane okuyabilirseniz çok sevinirim bebeğimden ayrılmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun Canim BenimArkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün beni gataya sevkettiler pazartesi oraya gidicem bebeğim çok iyi hareketli gününden 2gün önce gidiyor yine kalbide çok iyi dedi ama ikiz eşi büyüdüğü için bebeğimin alanını daraltıyor görülen bişey değilmiş üniversitelerde tez Konusu ve ders olarak işlenecek dedi Prof. Kesin tanı pazartesi konulacak ama gebeliğin sonlandırılması söz konusu çok Üzgünüm mümkünse benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var gerçekten ayetel kürsü en azından birer tane okuyabilirseniz çok sevinirim bebeğimden ayrılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?