2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

14. Haftada belli olur. 16. Haftada takintili degiller aslında. 12. Haftada ikiliye gidiyoruz. Sonraki kontrol 16. Haftaya denk geliyir vogu doktor ayda bir cagirdigi icin.

Kizima hamileyken hep erkek bebek görüyordum

Hastaneler ucretler konusulmus. Ben izmir tirede yim. Burdaki devlet hastanesi özel gibi. Memnunumm. para vermedim ikiliye.aslında sizler de testleri devlette yapabilirsiniz.. gittiginiz hastanede dogum fiyatlarini sorun. Son anda yollariniz ayrilmasin. Bir arkadasim tam 15.000 verdi sezeryana. Ben de ozelde dogum yaptim. Spinal sezeryan 400 tl verdim.

Bulamadım

Kızlar benimde genital bölgeme doğru bir ağrım var kaç gündür normal mi acaba haftaya doktor randevum var ama merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı bazen yürürken bile ağrıyor
cnm bisey sorucam iliskiden sonra falan olmus olabilir mi bazen olabiliyomus cunku

15000 mi biz 20bine araba aldik yok artik bu kadarinida duymamistim

Ne zaman bitecek bu tehlikemiz pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek ama raporumu uzatacagi kesin
Benimde basinda olmustu.2hafta surdu canim.Ama daha da uzun surebilir demisti dr.Onemli olan icerde,kesenin etrafinda kanama var mi yok mu oymus.Sen ne zamandir lekeleniyorsun?

15000 mi biz 20bine araba aldik yok artik bu kadarinida duymamistim

Şaka sanmıştım ben de.. cok sacma degil mi? Ayni sezeryani ben 400 e o 15.000 e.. işte iki test icin de ucuk fiyatlar var. Ben hic vermezken 600 700 ucret isteyen var. . Tamam onlar icin herseye deger de bu paralar sokakta bulunmuyor yani..

tabiki onlar herseye deger de o parayi cocuguna harcasan icin yanmaz ne bileyim odasi oyuncagi vs ama bu bildigin hirsizlik yani baska bisi degil

Malesef bazı hastaneler bunu yapıyor. Anne babanin yumuşak karnı çocuk olduğu için resmen sömürüyorlar.

kızlar ikili test sonucunu aldık bugün. dr risk dişik çıkmış sonuç iyi dedi. ama aklıma şu free beta hcg 112 ve 2,45düzeltilmiş mom yazıyor karşısında. PAPP-A 5,68 ve 2,40 düzeltimiş mom yazıyor. sonuçları çıkan var mı bi arkadaşım biraz yüksek ama sorun değil dede free beta hcg nin düzeltilmiş mom olanına.

Benim pazartesi cikicak suan hic bilgim yok ama netten değerleri arastiricam bende...Drsorun yok ddemiş nie takildin onu anlamadim ben ?

Benim pazartesi cikicak suan hic bilgim yok ama netten değerleri arastiricam bende...Drsorun yok ddemiş nie takildin onu anlamadim ben ?

ya evet hata iki dr da sorun yok dedi. ama sağlıkçı arkaşdaşım hcg nin yüksek olduğunu söyledi. internetten bakıyorum ama bi şey anlamadım. içimi ferah tutmalıyım değil mi

zeynepdamada sakin ol ost: 45777810 .!.:
ya evet hata iki dr da sorun yok dedi. ama sağlıkçı arkaşdaşım hcg nin yüksek olduğunu söyledi. internetten bakıyorum ama bi şey anlamadım. içimi ferah tutmalıyım değil mi
Anladim canim iki Dr bakmis başka bi doktora da göster istersen sakin ol ama önce.. Bende kkorkuyorum pazartesi cikicqk inş bisey yoktur..

Degerlerin gayet iyi.. orda bi oran var onemli olan o. Yuzde binde bilmwmkac şeklinde. Onemli olan o.. beta hcg 50 uzeri olunca kız oluyor diyorlar.. benim kizimda ve pek cok arkadasimda doguru cikmisti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…