16. haftaya kadar beklmek istemiyorum ben ya, şu dr.ların 16. hfta takıntısını anlamş değilim.Benim randevum nisanın 6 sında 14. hafta olacak inş, daha cinsiyetle ilgili hiç konuşmadık ve haftada vermedi bakalım o randevumda tahimini de olsa birşey söyleyecek mi
kızlar birşey sorcam çok merak ediyorum. Rüyanızda bebeğinizi görüyor musunuz? Ben daha cinsiyetini öğrenmedim ama hamile kalmadan birkaç ay önce başladı hala da devam ediyor, her seferinde bir kız çocuğu görüyorum. Hani böyle kız görüpte erkek çıkan yada kız görüpte kız çıkan vs. arkadaşlar var mı?
Kızlar kimseden ses gelmedi ekim anneleri diye bi grup var mı diye sordum yok heralde içimde kalmasın diye grup kurdum sizleri de beklerim gelmezseniz de doğuma kadar grupta kendi kendime dertlesirim
2016 EKİM ANNELERİ grup adı hepinizi beklerim :)
cnm bisey sorucam iliskiden sonra falan olmus olabilir mi bazen olabiliyomus cunkuKızlar benimde genital bölgeme doğru bir ağrım var kaç gündür normal mi acaba haftaya doktor randevum var ama merak ettim aynı şeyi yaşayan var mı bazen yürürken bile ağrıyor
15000 mi biz 20bine araba aldik yok artik bu kadarinida duymamistimHastaneler ucretler konusulmus. Ben izmir tirede yim. Burdaki devlet hastanesi özel gibi. Memnunumm. para vermedim ikiliye.aslında sizler de testleri devlette yapabilirsiniz.. gittiginiz hastanede dogum fiyatlarini sorun. Son anda yollariniz ayrilmasin. Bir arkadasim tam 15.000 verdi sezeryana. Ben de ozelde dogum yaptim. Spinal sezeryan 400 tl verdim.
Benimde basinda olmustu.2hafta surdu canim.Ama daha da uzun surebilir demisti dr.Onemli olan icerde,kesenin etrafinda kanama var mi yok mu oymus.Sen ne zamandir lekeleniyorsun?Ne zaman bitecek bu tehlikemiz pazartesi kontrolum var bakalım ne diyecek ama raporumu uzatacagi kesin
15000 mi biz 20bine araba aldik yok artik bu kadarinida duymamistim
tabiki onlar herseye deger de o parayi cocuguna harcasan icin yanmaz ne bileyim odasi oyuncagi vs ama bu bildigin hirsizlik yani baska bisi degilŞaka sanmıştım ben de.. cok sacma degil mi? Ayni sezeryani ben 400 e o 15.000 e.. işte iki test icin de ucuk fiyatlar var. Ben hic vermezken 600 700 ucret isteyen var. . Tamam onlar icin herseye deger de bu paralar sokakta bulunmuyor yani..
ama neden ki gizlilik ayarlarına da baktım şu an telefondan giriyorum laptoptan girdiğimde link atayım telden beceremedimBulamadım
Benim pazartesi cikicak suan hic bilgim yok ama netten değerleri arastiricam bende...Drsorun yok ddemiş nie takildin onu anlamadim ben ?kızlar ikili test sonucunu aldık bugün. dr risk dişik çıkmış sonuç iyi dedi. ama aklıma şu free beta hcg 112 ve 2,45düzeltilmiş mom yazıyor karşısında. PAPP-A 5,68 ve 2,40 düzeltimiş mom yazıyor. sonuçları çıkan var mı bi arkadaşım biraz yüksek ama sorun değil dede free beta hcg nin düzeltilmiş mom olanına.
Gelirim benKızlar kimseden ses gelmedi ekim anneleri diye bi grup var mı diye sordum yok heralde içimde kalmasın diye grup kurdum sizleri de beklerim gelmezseniz de doğuma kadar grupta kendi kendime dertlesirim
2016 EKİM ANNELERİ grup adı hepinizi beklerim :)
Benim pazartesi cikicak suan hic bilgim yok ama netten değerleri arastiricam bende...Drsorun yok ddemiş nie takildin onu anlamadim ben ?
Anladim canim iki Dr bakmis başka bi doktora da göster istersen sakin ol ama önce.. Bende kkorkuyorum pazartesi cikicqk inş bisey yoktur..zeynepdamada sakin ol ost: 45777810 .!.:ya evet hata iki dr da sorun yok dedi. ama sağlıkçı arkaşdaşım hcg nin yüksek olduğunu söyledi. internetten bakıyorum ama bi şey anlamadım. içimi ferah tutmalıyım değil mi
Anladim canim iki Dr bakmis başka bi doktora da göster istersen sakin ol ama önce.. Bende kkorkuyorum pazartesi cikicqk inş bisey yoktur..
3 li tarama ne zaman yapilior
Ya iyiymis uç hafta sonra falan onu yaptircaz ozamanbi yerde 16-20 ya da 15-22. haftalarda yazıyor.
kızlar ikili test sonucunu aldık bugün. dr risk dişik çıkmış sonuç iyi dedi. ama aklıma şu free beta hcg 112 ve 2,45düzeltilmiş mom yazıyor karşısında. PAPP-A 5,68 ve 2,40 düzeltimiş mom yazıyor. sonuçları çıkan var mı bi arkadaşım biraz yüksek ama sorun değil dede free beta hcg nin düzeltilmiş mom olanına.
ya evet hata iki dr da sorun yok dedi. ama sağlıkçı arkaşdaşım hcg nin yüksek olduğunu söyledi. internetten bakıyorum ama bi şey anlamadım. içimi ferah tutmalıyım değil mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?