2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Mide bulantisindan mı bilinmez surekli meyve yemek istiyorum. Tursu yiyorumve limonu tuzlayip tuzlayip yiyorum.sizce ye tatliyi dogur hakkiyi... lafi dogru mu?oglumda sevmememe ragmen cok tatli yemistim.

https://www.kadinlarkulubu.com/973755685993159/?fref=ts
kızlar linki kopyala yapıştır dedim yine olmadı sanırım ben linke tıklayınca cıkmıyo ama eşimin facenden grubu aradım buldum tek başıma kaldım grupta :) eşimi mi eklesem napsam bazen mide bulantısından konuşmak bile gelmiyo içimden grupta konuşuruz :) şaka bi yana da bu işlerden anlayan bi zat varsa kurabilir grubu ben beceremedim :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Mide bulantisindan mı bilinmez surekli meyve yemek istiyorum. Tursu yiyorumve limonu tuzlayip tuzlayip yiyorum.sizce ye tatliyi dogur hakkiyi... lafi dogru mu?oglumda sevmememe ragmen cok tatli yemistim.
Bol bol tursu,salgam ve limon tuketiyorum.tatli eksi olayina inanmiyorum malesef.normalde tatliyi cok severdim.hamileligimden itibaren eksi tursu veee oglusum geliyor

Bende önceden deli gibi sütlaç yedim güllaç yedim...simdi pek canim crkmior ...tursuda yemiorum ole aman aman ama bu ara salataliga ve başka biseye sarmis durumdayim..( caniniz ceker DİE söyledimcçok bulunan bisey değil )

besyo_86 canım benim de içimden erkek geçiyordu. Çok kız istememe rağmen dilim dönüyor oğlum diye seviyordum. Alışkanlık herhalde dedim. Bakalım tekrar değişecek mi?
Kızlar ben hala ikili test sonucunu alamadım dün sordum çıkmamış. İnternet ten baktığımda iki tane sonuç görünüyor. Galiba buna bağlı risk haritası verecekler. Oğlumda yaptırmamisim. Bir fikrim yok. Sonucu alan bilgisi olan yorum yapabilir mi?
fB-Hcg: 44.30
PAPP-A: 4.25
ense kalınlığını için normal demişti doktor.

ruza peki senin Dr kiz mi dedi erkek mi suan bisey dedi mi ?? Canim benimde cikmid az önce aradim ama pazartesi gidicem doktora sonucu bilmiyorum ayrıca. Çok merak ediorumda benimde hic bilgim yok bende arastiricam sonucu aldigimda

ruza doktora göstersin mi peki sonucu ?banada labaratuvardan alabiliosun dendi pazartesiye kaldi öğrenmem ama cikmis.

canim altinda yine yazi olmasi olmasi gerekiyor bunlar usltasonda cikyor diyerleri ise kanda ?

canim bu deyerlerin olmasi gerekiyor kagitda Trizomi 21 (Down sendromu) riski: .....
Trizomi 18 (Edwards sendromu) riski: .....
Yaş riski (Age risk): .....
NT (Nuchal translucency)....

kaç olması lazım o değerlerin
canim ben arastidrdigm budu Burada down sendromu riski sınırı genellikle 1/270 kabul edilir. Bu sınırın üzerindeki değerler yani 1/200, 1/100, 1/50 gibi yüksek riskli kabul edilir. Bu sınırın altındaki değerler yani 1/300, 1/1000 gibi düşük riskli kabul edilir. Trizomi 18 için bu sınır genellikle 1/100 olarak alınır. Aynı şekilde bunun üstündeki değerler yüksek riskli, altındaki değerler düşük riskli olarak belirlenir. Yaş riski ise annenin yaşındaki kaç kadından birinde down sendromu riski olabileceğini gösterir.NTİkili test için kan vermeden önce ultrasonda ölçülen değerdir, genellikle 3 mm üzerinde olması anormal kabul edilir, ikili test sonucundan bağımsız olark ayrıca değerlendirilir. İkili test sonucu normal dahi olsa NT kalınlığı fazla olan bebeklerde kalp anomalisi v.b olma riski vardır, bu nedenle fetal eko yapılmalıdır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…