2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Okudum canım Allah yardımcın olsun inş güzel haberler alırsın pazartesi.

Canım ya inşallah güzel sonuç alırsın ve bebeğin seninle kalır.Allah kabul etsin ben de okudum.

Son düzenleme:
irosss cok üzüldüm ya inşbisey cikmayacak bende iokudumiinşdua edicez sana Allah sana bagislasin evladini ims canim

irosss canım Allah yardımcın olsun. Allahın izniyle bişey olmaz bebeğine. Dualarımız seninle her daim. Bu arada seninle aynı değil durumu ama bir yakinimin İkizlerden biri karnında öldü o şekilde gebeligi devam etti. Sağlıklı bir kız çocuk doğurdu. İnşallah daha fazla büyümez eş, hayırlısıyla kucağına alırsın. Moralini yüksek tutmaya çalış canım.

besyo_86 37 den sonra dogum, normal karşılanıyor canım. Allahın izniyle bir sıkıntı olmaz. Oğlum 3300 doğdu. Bir sıkıntı yaşamadık çok şükür.

ruza ins Allah yardim edecekhepimize inş anladim bakalim hayirkisi olsun hakkimizda... Tek ogunlere gelelimde

İnşallah saglikla kalır bebisin.. ben problem nedir tam anlayamadım

canım rabbim korusun bebeklerini inşallah senin için okudum ben Allah kabul etsin dua edeceğim sana
Okudum canım Allah yardımcın olsun inş güzel haberler alırsın pazartesi.

Canım ya inşallah güzel sonuç alırsın ve bebeğin seninle kalır.Allah kabul etsin ben de okudum.

irosss cok üzüldüm ya inşbisey cikmayacak bende iokudumiinşdua edicez sana Allah sana bagislasin evladini ims canim

irosss canim cok gecmis olsn..ben de okudum allah dualarimizi kabul etsin hakkimizda hayirlisini nasip etsin.

Teşekkürederim hepinize kızlar Allah razi sizden iyi ki böyle bi site var

Canım noldu ya??
İyi misin neden oldu acaba??
bilmiyorum canım uzaniyodum bişey aktı gibi geldi akıntım dedim lavobaya gittim alt sırf kan parça parça geliyo gitti bebegim dedim Ped koydum geldim hastaneye gelene kadar 2 havlu vardı altta hepsi kan muayenede içerisi kan dolu deyip içerdende kan çektiler çok 2 koca tüp benim gözde yaş kalmadı tabi sonra bebeğe baktı kalp atışı var dedi ben direk sırtımaya başladım ama düşük tehlikem çok fazla dua bekliyorum

@leyl-i efruz ah canim ya noldu birden ki sende çok bisey yapmiodun aslındaevdeydin??Haber ver ininşbi sıkıntı yoktur
Evet hiçbir şey yapmadıgım halde gidiyo bebeğim çok korkuyorum sadece kalp atışı var diye ağlamaya kestim kalır inşallah ama öyle kanama görmedim kesilmiş koyun gibi kanadım

@leyl-i efruz canım ne diyorsun yaa,ağlama bari bak kalp atışı varmış,üzüntü de çok etkiler.Rabbim yardımcımız olsun.Bebeğin seninle kalsın inşallah,dua edeceğim.

Kızlar çok aşırı kanamayla Hastaneye geldim yatırdılar duanizi bekliyorum
Canim benim eltimin adetten bile fazla kanamasi vardi ped yetmiyordu diyordu doktor kesin dusecek demis hatta ama simdi 1.5 yasinda dunya tatlisi bir kizi var rahat ol o yuzden kalbi atiyorsa guclu bir bebektir o direnir.

Allah Allah ya iste bende çok korkuorum un oyuzden kalkmiom ama olcaksada yapacak bisey yok demekki Alllah
Bebegiini sana bagislasin ins canimm çok CIK üzüldümama moralini bozma bak bebegin yasior

@leyl-i efruz canım ne diyorsun yaa,ağlama bari bak kalp atışı varmış,üzüntü de çok etkiler.Rabbim yardımcımız olsun.Bebeğin seninle kalsın inşallah,dua edeceğim.
sağol canım kalp atışını gördüğümdem beri sakinim dua ediyorum yattigim yerden sen verdin sen alacaksin Rabbim hayırlısini ver diyorum ama o kadar çok istiyorum ki kalmasını yapacak hiçbir şeyim yok bekliyorum sadece sizde nde dua istiyorum hayirliysa bizim için bağışlasın Rabbim değilse bana sabır versin

@leyl-i efruz aklım sende dualarımda seninle.Ama bak olabiliyormuş da ne hikayeler var,bu işler hiç belli olmuyor canım baksana,hamileliğin sıkıntısız geçse de garantisi yok ki...Kanaması olup devam eden kucağına alan da...Sen de öyle olacaksın sağlıkla kucağına alacaksın Allah'ın izniyle arkadaşım..

Canim benim eltimin adetten bile fazla kanamasi vardi ped yetmiyordu diyordu doktor kesin dusecek demis hatta ama simdi 1.5 yasinda dunya tatlisi bir kizi var rahat ol o yuzden kalbi atiyorsa guclu bir bebektir o direnir.
Aynen öyle canım kanamam adet kanamalarına bin basar tuvalete oturdugum an nasıl kan boşaliyo 1 paket Ped bitti 7 li olanlardan batirdigim yerlerde var tabi bebeğim direniyor bende kalp atışı var diye umutluyum ama hayırlısı olsun diyorum gönlüm kalsın dese de Rabbim verecek hayırlı olanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…