2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310

Canım yaa çok gecmiş olsun , inşallah Rabbimin izniyle doktorlar durdururlar kanamayı, dua ediyorum Allah büyük inşallah Bebeğin seninle kalıcak..

Evet bu hafta cok fenaydim yemek de yiyemedim bulantilar hafiflesin keseceğim hemen

Dualarimiz seninle inş bebegin sana bagli kalacak bak kalbinde atior Sukuthicbisey olmucak sakin ol tamam mi

irosss canım yaa neler var neler duyuyoruz , Rabbimin imtihanı hepsi , Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah daha fazla büyümez eşi, Rabbim ol der ve olur hepimiz dua edelim inşallah iyi haberlerin gelir

Allah bebeklerimizle hepimizin yardımcısı olsun,sağlıkla alsaydık hepimiz evlatlarımızı kucaklarımıza

Canım kaç haftalık senin bebegin?
Allaha cok şükür bak tutunuyor sana .
Allah insallah sag salim sana tutunmayı nasip etsin!

Geçmiş olsun tatlım iyi düşün iyi olsun bebeğinin kalbi hala atıyor direniyor birde sen üzüntüyle zorlama bebeğini inşallah sağlıkla atlatırsınız

@leyl-i efruz geçmiş olsun. Allah hayırlısını versin. . İnşallah seninle kalır bebecik ve bugün kötü bir ani olarak hatirlanir sadece..

canım çok üzüldüm. ama daha kesin bir şey yok anladığım kadarıyla. bilemedikleri bir durum olduğu için seni en kötüsüne hazırlamak istemiş olabilirler. inşallah korktuğun şey olmayacak.

kızlar yarım saat önce geldim eve. adım sayar indirdim telefona yürüyüş yaptım. 8000 adım olmuş. onu yazmak için girdim siteye, sonra moralim bozuldu. her gün yürümeye çalışıyorum (2 gündür yürüyemiyordum) acaba zorluyor muyum yanlış mı yapıyorum. siz neler yapıyorsunuz?

Benim kanamam devam ettiği için ben yapmıyorum yürüyüş vs. Ama normal şartlarda bi gebelik olsaydı yürüyüş zaten tavsiye ediliyor. Spor gibi yapma ama ağır tempolu yap bir de 8000 adım çok geldi bana. Bence o kdr zorlama , Allah korusun.

aslında tek seferde yürümedim 8000 adım. gün boyu toplamda olan bu. ama haklısın yine de ben en iyisi yarım saatle sınırlandırayım daha fazla olmasın. insan korkuyor her şeyden. geçmiş olsun canım sana. dinlen bol bol.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…