2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Evet evet en fazla 30-35 dakika yap sen. Fazlalaştırma süreyi. Teşekkür ederim canım.

Canım geçmiş olsun senin için dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun benimde 4 kere kanamam oldu eğer tutunacaksa tutunur olmayacaksa rabbim bilir bugünde az az kanamam oldu pazartesi kontrol var dikkat et kendine kanamanın olacağı varsa oluyor onumu yaptım bunumu yaptım diye düşünme sikmamaya çalış kendini

canim 11 haftadan erken test olmuyor sadece 9cu haftaua kadar ben hher hafta gitdm belki ondndr kalp atsi var dimi
Evet evet , duydum , her sey yolunda denildi. Ama verdigi tarih 8+1, diger ultrasonla yapilan testler icin erken geldi. Elime bir dosya tutusturdu. Bunlar yaplacak diye. O yuzden Turkiye'de durumlar nedir ogrenmek istemistim. Gittigim zaten sonograf uzmani , jinekolog degildi. Bi acayiplik var bu iste diye dusundum.Cok tesekkur ederim cevap icin.

Arkadaslar bugün tam 11. Haftama girdim. Çok şükür bugüne kadar uzun süren ağrım ve hic kanamam olmadı. Bulantim da yok. O yüzden kilo aldım :)
Arkadaşlar aksamlari vücut isim yükseliyor. En fazla 36.9 oluyor. Okudum internetten hamileligin sonuna kadar böyle devam eder diyor. Sizin de böyle olanlar var mı. Vücut isim yüksek ama bazen çok uşüyorum.

10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur inşallah

Cnm benmde vucut isim yuksek ole sik olcmuyorum ama yaniyorum ben usumuyorum

Cnm benmde vucut isim yuksek ole sik olcmuyorum ama yaniyorum ben usumuyorum

Çok çok geOTE="leyl-i efruz, post: 45791827, member: 635906"]10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur in
Cok çok geçmiş olsun canim inş iyi olacak hersey

İnşallah yarına güzel uyanacaksin, dualarımız seninle,

evet cok normal bi an yaniyon bir an dönüyorum ve aşırı bir terleme var hamilelik boyunca böyle devam edecek

Canım dualarımız seninle olsun. hiç bişey olmayacak sen içini ferah tut, bebek için yer daha da büyür belki. Tıp açıklaması ne bilmem ama bu kadar anneyiz bizim iyi dileklerimizle ikizi küçülecek inşallah. Sen iyi düşün iyi olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…