Canım ne oluyor bugün hep kötü haberler alıyoruzKızlar çok aşırı kanamayla Hastaneye geldim yatırdılar duanizi bekliyorum
Evet evet en fazla 30-35 dakika yap sen. Fazlalaştırma süreyi. Teşekkür ederim canım.aslında tek seferde yürümedim 8000 adım. gün boyu toplamda olan bu. ama haklısın yine de ben en iyisi yarım saatle sınırlandırayım daha fazla olmasın. insan korkuyor her şeyden. geçmiş olsun canım sana. dinlen bol bol.
Canım geçmiş olsun senin için dua ediyorum hakkında hayırlısı olsun benimde 4 kere kanamam oldu eğer tutunacaksa tutunur olmayacaksa rabbim bilir bugünde az az kanamam oldu pazartesi kontrol var dikkat et kendine kanamanın olacağı varsa oluyor onumu yaptım bunumu yaptım diye düşünme sikmamaya çalış kendinibilmiyorum canım uzaniyodum bişey aktı gibi geldi akıntım dedim lavobaya gittim alt sırf kan parça parça geliyo gitti bebegim dedim Ped koydum geldim hastaneye gelene kadar 2 havlu vardı altta hepsi kan muayenede içerisi kan dolu deyip içerdende kan çektiler çok 2 koca tüp benim gözde yaş kalmadı tabi sonra bebeğe baktı kalp atışı var dedi ben direk sırtımaya başladım ama düşük tehlikem çok fazla dua bekliyorum
iyiyim cnm bulantilarda olmasaİdare ediyorum ben canim yatmaya devam sen nasilsin ??
Evet evet , duydumcanim 11 haftadan erken test olmuyor sadece 9cu haftaua kadar ben hher hafta gitdm belki ondndr kalp atsi var dimi
Cnm benmde vucut isim yuksek ole sik olcmuyorum ama yaniyorum ben usumuyorumArkadaslar bugün tam 11. Haftama girdim. Çok şükür bugüne kadar uzun süren ağrım ve hic kanamam olmadı. Bulantim da yok. O yüzden kilo aldım :)
Arkadaşlar aksamlari vücut isim yükseliyor. En fazla 36.9 oluyor. Okudum internetten hamileligin sonuna kadar böyle devam eder diyor. Sizin de böyle olanlar var mı. Vücut isim yüksek ama bazen çok uşüyorum.
Cnm benmde vucut isim yuksek ole sik olcmuyorum ama yaniyorum ben usumuyorumArkadaslar bugün tam 11. Haftama girdim. Çok şükür bugüne kadar uzun süren ağrım ve hic kanamam olmadı. Bulantim da yok. O yüzden kilo aldım :)
Arkadaşlar aksamlari vücut isim yükseliyor. En fazla 36.9 oluyor. Okudum internetten hamileligin sonuna kadar böyle devam eder diyor. Sizin de böyle olanlar var mı. Vücut isim yüksek ama bazen çok uşüyorum.
10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur inşallah
evet cok normal bi an yaniyon bir an dönüyorum ve aşırı bir terleme var hamilelik boyunca böyle devam edecekArkadaslar bugün tam 11. Haftama girdim. Çok şükür bugüne kadar uzun süren ağrım ve hic kanamam olmadı. Bulantim da yok. O yüzden kilo aldım :)
Canım dualarımız seninle olsun. hiç bişey olmayacak sen içini ferah tut, bebek için yer daha da büyür belki. Tıp açıklaması ne bilmem ama bu kadar anneyiz bizim iyi dileklerimizle ikizi küçülecek inşallah. Sen iyi düşün iyi olsun canım.Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün beni gataya sevkettiler pazartesi oraya gidicem bebeğim çok iyi hareketli gününden 2gün önce gidiyor yine kalbide çok iyi dedi ama ikiz eşi büyüdüğü için bebeğimin alanını daraltıyor görülen bişey değilmiş üniversitelerde tez Konusu ve ders olarak işlenecek dedi Prof. Kesin tanı pazartesi konulacak ama gebeliğin sonlandırılması söz konusu çok Üzgünüm mümkünse benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var gerçekten ayetel kürsü en azından birer tane okuyabilirseniz çok sevinirim bebeğimden ayrılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?