2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@leyl-i efruz canım şimdi okudum yazıları nasılsın doktor ne dedi? Kalkmasan mı acaba hiç yat filn dedi mi?
Kanama bitmiş bak ona şükür. Pıhtılar da geçecektir. İyi şeyler olacak içini ferah tut. Bebeğin seninle annesi...

Evet hiçbir şey yapmadıgım halde gidiyo bebeğim çok korkuyorum sadece kalp atışı var diye ağlamaya kestim kalır inşallah ama öyle kanama görmedim kesilmiş koyun gibi kanadım
Canın bi arkdaşımın daha böyle oldu ve çok uzun sürdü dr iğne verdi takip etti filan derken doğumunu sapasağlam yaptı. Çok oluyomuş böyle şeyler. Bugün de devam ediyo mu kanama?

Kızlar sabah uyandığımda yutkunurken Boğazım çok acıyordu , önlem amaçlı önereceğiniz birşeyler var mı, Boğaz Ağrısı için falan ?...

kızlar bu arada göğüslerim kaşınmaktan yara oldu. özelikle uç kısımlar. allahım o nasıl bi kasıntı ya gece gündüz. bu sabah kantaron yağı sürmeye başladım.

Cnm iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olacaksın

Kızlar sabahtan beri bulantılar hayatımı sıfırladı harekete başladığım an bulantılarda birlikte başlıyo sadece yatınca azalıyor pazartesi okula nasıl gideceğim hiç bilmiyorum
Ama iyi haberlerde var dün dr.a gittim ve ufaklığımı gördüm kıpır kıpırdı dr haftasına göre çok hareketli dedi ölçümleri normal çıktı eli kolu parmak sayısı tam gözüküyor dedi herşey yolundaymış çok şükür cinsiyet için bişi söyleyemedi çünkü sürekli totosunu döndü velet cleksan elindeki bitince alma bırak artık dedi progestan biraz daha devam dedi vitamin olarak elevit verdi demir ve corasprin devam

eylemahu ne güzel canım ya clexane bana hamilelik boyunca devam dedi. devit 3, elevit ve gyno ferro sanol verdi bana da. benim bulantılarım azaldı hatta bitti gibi. iştahsızlık çok oluyor akşamları. ama sabah ve öğle artık yiyorum.

Cnm cok cok gecmis olsun gece dua ettik hepimiz senin icin ve irosss icin...
Peki neden olmus cnm kanama rahimde pıhtı falan mı varmıs, neden kaynaklanmıs? Insallah iyisinizdir simdi...

Merhaba arkadaşlar kanamasıolan aarkadaşa ggeçmiş olsun öncelikleiinşallah anlatır.benim de ddüşüktehdidi vvarmışbir hafta oldu kahverengi akintim var daha beyaza ddön Medineden sizce yyatıyorum sürekli bu durumu yaşayıp atlatan oldu mu lütfen cvp

Ben bir aydir yatiotum canim maldef icerdeydi benim kanamam bebekte asadaydi dinelnicen biseyy aomicanbaska uolu

Ben bir aydir yatiotum canim maldef icerdeydi benim kanamam bebekte asadaydi dinelnicen biseyy aomicanbaska uolu
Teşekkür ederim cnm benim de içerdekanama vvarmış tedirgin oldum doktora kontrol e ne zaman gitmeliyim bir ay sonra gel dedi çok fazla değilmi

balbebekk
Cok fazla tabikide ben 5 gece yattim hastanede sörf bu yüzden ama benim baya yogunms bebekte asadaydi bilmiorum seninde o kadar yoğun mu fakat ne olursa olsun içerdeki kanama daha riskli dedi bana doktorum sonrasindada 10 gün sonra cagirdi banyo bile yapma dedi...sonrasindada yine bi 10 gün sonra gittim... Simdide yarin gidicemm bence ihmal etme

Kızlar dualarım hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatla alması adına hepimize yardım etsin Rabbim benim bulantılarım 2 haftadır hat safhada sürekli aç gibiyim yeyince hemen midem bulanıyor kusuyorum midem kazınıyor yesemde açlık hissi geçmiyor var mı böyle olan doktoruma söyledim dahiliyeye görün dedi daha devam ederse

Valla buradaki kızlar gibi deli gibi yiyorum falan diyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorum

Cnm g3cmis olsun.. tiroit hormonlarinla alakali olabilir bi git hormon testleri yaptir bence... bulanti hepimizde var ben de yiyemiyorum ac geziyorum gunun cogunda ama seninki daha ciddi heralde, dedigim gibi bi hormonlarina baktirmani tabsiye ederim nacizhane

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…