- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
Canın bi arkdaşımın daha böyle oldu ve çok uzun sürdü dr iğne verdi takip etti filan derken doğumunu sapasağlam yaptı. Çok oluyomuş böyle şeyler. Bugün de devam ediyo mu kanama?Evet hiçbir şey yapmadıgım halde gidiyo bebeğimçok korkuyorum sadece kalp atışı var diye ağlamaya kestim kalır inşallah ama öyle kanama görmedim kesilmiş koyun gibi kanadım
Kızlar sabah uyandığımda yutkunurken Boğazım çok acıyordu , önlem amaçlı önereceğiniz birşeyler var mı, Boğaz Ağrısı için falan ?...
Cnm iyi olmana sevindim inşallah daha da iyi olacaksın10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur inşallah
Ihlamur ,zencefil kaynatıp iç canimKızlar sabah uyandığımda yutkunurken Boğazım çok acıyordu , önlem amaçlı önereceğiniz birşeyler var mı, Boğaz Ağrısı için falan ?...
Cnm cok cok gecmis olsun gece dua ettik hepimiz senin icin ve10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur inşallah
Ben bir aydir yatiotum canim maldef icerdeydi benim kanamam bebekte asadaydi dinelnicen biseyy aomicanbaska uoluMerhaba arkadaşlar kanamasıolan aarkadaşa ggeçmiş olsun öyolu yokikleiinşallah anlatır.benim de ddüşüktehdidi vvarmışbir hafta oldu kahverengi akintim var daha beyaza ddön Medineden sizce yyatıyorum sürekli bu durumu yaşayıp atlatan oldu mu lütfen cvp
Teşekkür ederim cnm benim de içerdekanama vvarmış tedirgin oldum doktora kontrol e ne zaman gitmeliyim bir ay sonra gel dedi çok fazla değilmiBen bir aydir yatiotum canim maldef icerdeydi benim kanamam bebekte asadaydi dinelnicen biseyy aomicanbaska uolu
Valla buradaki kızlar gibi deli gibi yiyorum falan diyeceğim günleri sabırsızlıkla bekliyorumeylemahu ne güzel canım ya clexane bana hamilelik boyunca devam dedi. devit 3, elevit ve gyno ferro sanol verdi bana da. benim bulantılarım azaldı hatta bitti gibi. iştahsızlık çok oluyor akşamları. ama sabah ve öğle artık yiyorum.
Cnm g3cmis olsun.. tiroit hormonlarinla alakali olabilir bi git hormon testleri yaptir bence... bulanti hepimizde var ben de yiyemiyorum ac geziyorum gunun cogunda ama seninki daha ciddi heralde, dedigim gibi bi hormonlarina baktirmani tabsiye ederim nacizhaneKızlar dualarım hepimizin bebeğini sağlıkla sıhhatla alması adına hepimize yardım etsin Rabbim benim bulantılarım 2 haftadır hat safhada sürekli aç gibiyim yeyince hemen midem bulanıyor kusuyorum midem kazınıyor yesemde açlık hissi geçmiyor var mı böyle olan doktoruma söyledim dahiliyeye görün dedi daha devam ederse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?