Tatlım benim yeni açtım ve yazdığını gördüm elhamdulillah çok iyiyiz grip dışında :)2 haftaligina urfaya geldim annemlere sınavlar başlayacak da calisabiliyim diye :) ondan çok giremiyorum :) son 7 dersim kaldı onun için çok sık giremiyorum :) bitsin de bebisim doğduğunda onunla rahat ilgilenebileyim inşallahKizlarMarV-el dan haber yok ne zamandir girmiyor acaba allah korusun kotu birseylermi var
Baktırdım canım gebeliğin başında herşey normal dahiliyeye gideceğim yine de teşekkür ederim canımmmmCnm g3cmis olsun.. tiroit hormonlarinla alakali olabilir bi git hormon testleri yaptir bence... bulanti hepimizde var ben de yiyemiyorum ac geziyorum gunun cogunda ama seninki daha ciddi heralde, dedigim gibi bi hormonlarina baktirmani tabsiye ederim nacizhane
Maşallah canım sana bu zamanda en önemlisi moral motivasyon inşallah hiç birşey olmayacak sağ salim alacaksın kucağınaaaaaKızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz
Inşallah hiçbir şey olmayacak ve sağ sağlim bebeğine kavuşacaksın. Dualarımız seninleKızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz
@leyl-i efruz inş bisey olmayacak bebegin seninle kalacak inş...Kızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz
Ayva yemeyi denesene iyi geliyorAcc birakimca midemi daha çok bulaniot hafif şeylerle doldurmaya calisiorum bende.. Kesinlikle et tavuk balik yiyemiorumm adini anmak bile midemi bulandiriot benimde... Ancak sebzec yeşillik peynir domates salatalik yiyebiliom .. Kuru fasulye nohut mecbur takviye olsun DİE yiyorumm es değer oldun yiyemdigime die
Geçmiş olsun canım inşallah geçer kahverengiye döndüyse iyi ama 10 gün daha böyle kanamalar olabilir dikkatli ol bol bol dinlenKızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz
Ben grip oldum yat yat öksür öksür gittim herşey yolundaa steteskopla dinlediler hooppa eve bide boş serum2 nisanda gitcem canım. dün öksürürken ağrım oldu aslında yarın da gitsem mi diyorum ama boşuna mı vesvese yaptım acaba.
Cnm dünyada rızkı varsa ne olursa olsun o gelir. İnş da öyle olacak kalbimiz ve dualarımız seninle. Çok opuyorum seni. Dikkat et kendine unutma moral çok önemli bebeğin için. Biliyorsan bol bol ayatel kursi oku.Kızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz
Canimmmm Rabbim büyüktür lütfen umudunu tüketme Rabbim insallah acil şifalar versin bebegine zararı olmaz inşallah.rabbim bebeğini size bagislasin dua edicem senin için.Arkadaşlar doktor kontrolüm vardı bugün beni gataya sevkettiler pazartesi oraya gidicem bebeğim çok iyi hareketli gününden 2gün önce gidiyor yine kalbide çok iyi dedi ama ikiz eşi büyüdüğü için bebeğimin alanını daraltıyor görülen bişey değilmiş üniversitelerde tez Konusu ve ders olarak işlenecek dedi Prof. Kesin tanı pazartesi konulacak ama gebeliğin sonlandırılması söz konusu çok Üzgünüm mümkünse benim için dua edermisiniz çok ihtiyacım var gerçekten ayetel kürsü en azından birer tane okuyabilirseniz çok sevinirim bebeğimden ayrılmak istemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?