2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Acc birakimca midemi daha çok bulaniot hafif şeylerle doldurmaya calisiorum bende.. Kesinlikle et tavuk balik yiyemiorumm adini anmak bile midemi bulandiriot benimde... Ancak sebzec yeşillik peynir domates salatalik yiyebiliom .. Kuru fasulye nohut mecbur takviye olsun DİE yiyorumm es değer oldun yiyemdigime die

Kizlar MarV-el dan haber yok ne zamandir girmiyor acaba allah korusun kotu birseylermi var
Tatlım benim yeni açtım ve yazdığını gördüm elhamdulillah çok iyiyiz grip dışında :)2 haftaligina urfaya geldim annemlere sınavlar başlayacak da calisabiliyim diye :) ondan çok giremiyorum :) son 7 dersim kaldı onun için çok sık giremiyorum :) bitsin de bebisim doğduğunda onunla rahat ilgilenebileyim inşallah bu arada rabbim kanaması olan annelerimize ve bebişlere şifa versin inşallah ... Dualarım ve sevgilerim sizinle

Kızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz

Kızlar benim bebeğim inatla tutunuyo çok sukur ilkini tek damla kan görmeden kaybettim şimdi bu kadar kana rağmen alabilirim inşallah kucağıma. kanamam kahverengiye döndü iyi diyorlar inşallah iyidir bebeğim kalp atışı var burdayım anne diyo kalacak inşallah hastanedeyim hala yatıyorum hiçbir şey de yapmıyorlar bekliyoruz inşallah bişey olmaz

Baktırdım canım gebeliğin başında herşey normal dahiliyeye gideceğim yine de teşekkür ederim canımmmm

Maşallah canım sana bu zamanda en önemlisi moral motivasyon inşallah hiç birşey olmayacak sağ salim alacaksın kucağınaaaaa

Inşallah hiçbir şey olmayacak ve sağ sağlim bebeğine kavuşacaksın. Dualarımız seninle

@leyl-i efruz inş bisey olmayacak bebegin seninle kalacak inş...

Ayva yemeyi denesene iyi geliyor

Geçmiş olsun canım inşallah geçer kahverengiye döndüyse iyi ama 10 gün daha böyle kanamalar olabilir dikkatli ol bol bol dinlen

Arkadaşlar hani başta oy varya bebek cinsiyet kesin emin olanlar dışında arkadaşlar oyunuzu cekinde emin olanlatra bakalım ekim kız mi erkek mi ayı

Birde bazı arkadaşlar a ben geçen gece çok ağrım vardı acil e gittim orda bebişe steteskopla dinlediler bebek iyi idrar tahlili ve enfeksiyon dendi 1 gr lik ilac ve bool su demek istediğim eve steteskop mu alsamki merak ettikçe dinler konuşurum

Cnm dünyada rızkı varsa ne olursa olsun o gelir. İnş da öyle olacak kalbimiz ve dualarımız seninle. Çok opuyorum seni. Dikkat et kendine unutma moral çok önemli bebeğin için. Biliyorsan bol bol ayatel kursi oku.

Ypk OTE="tugbavebebik, post: 45800541, member: 732141"]Ayva yemeyi denesene iyi geliyor[/QUOTE]yok onu denemedim ama ben oldum olasi ayva pek yiyemem

Canimmmm Rabbim büyüktür lütfen umudunu tüketme Rabbim insallah acil şifalar versin bebegine zararı olmaz inşallah.rabbim bebeğini size bagislasin dua edicem senin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…