2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
@leyl-i efruz canım çok geçmiş olsun.bugun hiç girip bakamadım şimdi musait oldum bakayım bi dedim gözlerime inanamadim irosss bi yandan sen bi yandan çok üzüldüm.rabbim inşallah tez zamanda acil şifalar verecek.hersey allahtan bolca allahı zikredin Rabbim sizinle olucaktir yavrularinizi size bagislayacaktir. Sizler için çok dua edicem iyi haberlerinizi bekleyeceğim.

Kizlar şimdiden bir tek ateş ölçer almayi dusunuitumm... Gerçekten iyi kaliteli en önemlisi doğru sonuç veren ateş ölçer önerimiz varrmi deneyimli olanlar?? Hem kendim içindeevde bbulunsun istiotum bi arkdasim II demişti bi markaya onada sorucam hatta hangi markaydi DİE...kulaktan olcenleri pek tavsiye etmiorar sanirim... Alindan olan II DİE duymustun

kızlar günaydın, iyi haftalar olsun. @leyl-i efruz canım çok üzüldüm ama şimdi iyi olmanıza çok sevindim, naıl bugün daha iyisiniz değil mi? konuş bebişinle güç ver ona annesi :) irosss sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınız bir an evvel @emelocco bana tüp bebek doktorum abartmadan sadece ıhlamur içebilirsin, içine bal limon atabilirsin demişti. portakal kivi en güzel c vitamini zaten, açık limonlu çay içebilirsin boğazlarını yumuşatsın diye istersen

Günaydınlar, 13. Haftanın verdiği ağırlık mi desem , hafiflik mi yine bir çalışma gününden merhaba :) umarım herkes iyidir, irosss senden de güzel haberler duymak istiyorum canım, sağlıkla giden bir gebelik varken hüküm iyi olması yönünde.

@leyl-i efruz senin adına da sevindim .inşallah en kisa surede atlatacaksiniz.

Ben arzum bebbe almıştım kizimda da onu kullanıyorum memnunum

Günaydın arkadaslar gece hic utuyamadim oglum 1.5 da uyudu beni deli bir bulanti tuttu mahvoldum sabaha kadar ogurmekten hala da yatiyorum

kızlar günaydın benim ikili tarama sonucum çıkmış doktorum henüz aramadı çok korkuyorum bilen biri varsa yorumlar mı yaş 36
free beta HCG 27,9
PAPP-A (pregnant assaciated plasma proterin A) 4,55

Ben arzum bebbe almıştım kizimda da onu kullanıyorum memnunum

Bende arzum bebbe var. Memnundum. Ama birgun kizim ateslendi. 39 40 dersin ama termometre 38 gösteriyordu. Acile gittik. Acildeki dr olcuyor elindekiyle 39.5 cikiyor o birakiyor ben benimkiyle olcuyorum daha 3 sn geciyor 38 38.5 arası olcuyor. Ertesi gun cocuk doktorumuz da da ayni seyi yaşadım. Ondan sonra eczaneden kotuklatindan olcen digitallerden aldim ucuzlardan. Onu denedim sonra çocuk doktoruyla pespese. O aynı çıktı. Kizilotesi uzAktan olcer kullaniyorlar hastanede.. oyle birsey alabilirim belki. Bebekte koltukaltindan zor.

kızlar günaydın benim ikili tarama sonucum çıkmış doktorum henüz aramadı çok korkuyorum bilen biri varsa yorumlar mı yaş 36
free beta HCG 27,9
PAPP-A (pregnant assaciated plasma proterin A) 4,55

Asıl yuzdeli bi oran var.odur bakılan. Risk oranı kacta kaç? ? Pbir rivayete gore oğlunuz olacak

cnm neten bakıyorum başka değerler yok dr da görünüyormuş oğlun olacak demişsin ama dr kız dedi sen neye göre oğlan dedin

kızlar günaydın,
bende epeydir kabızlık problemi vardı sizlerde de olduğunu okumuştum bi kaç kere.yediklerime çok dikkat etmeme rağmen bugün ayıptır söylemesi makatımdan kan geldi hani dışarı meme çıkıyor deniliyor ya o yok ama kanadı ilk baş çok korktum.hala da korkuyorum.sadece o an kan geldi biraz.benim 6 nisan da doktrumda randevum var doktoruma bu sefer söylücem durumum bu kadar ciddi olacağını hiç ummazdım.hamilelikte benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?? siz neler yaptınız bu durumda? bana önerebileceğiniz birşeyler varmı?? kusura bakmayın yazarken çok utandım ama sağlık bu ve başına böyle bir şey gelmiş birinden neler yapabileceğim hakkında bilgi almak istiyorum.

cnm neten bakıyorum başka değerler yok dr da görünüyormuş oğlun olacak demişsin ama dr kız dedi sen neye göre oğlan dedin
bir söylentiye göre ikilide cikan beta hcg sonucu 50 üzerindeyse kiz 50 altındaysa erkek diyorlar. Bizim 2012 ekim annelerinde %95 tutmustu.

Geçmiş olsun. Gercekten zor ve sikici durum. Hamilelikte bunu yasayan çok. Benim basima gelmedi şimdilik. Komşum dogumdan sonra anal fissur ameliyati oldu. Yani hemoroid yok ama makata catlak var. Insallah bir kerelik geçici durumdur. Genel cerrahiye Danış. Kremlerle geçiyor çoğunluk. Bir de kuvetiniz varsa ılık suda bir sure oturun. Aslinda sicak suda oturma veriyorlar fakat hamilelikte sicak su sakıncalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…