alla alla çok ilginç cnm bence pek ilgisi yok iki arkadşım var 22 haftalık hamileler ikiside erkek bekliyor birinin 73 diğeri 88 betası yani o biraz yanlış gibi ama temiz çıksında cinsiyet önemil değil arsaydı dr bi rahatlıcambir söylentiye göre ikilide cikan beta hcg sonucu 50 üzerindeyse kiz 50 altındaysa erkek diyorlar. Bizim 2012 ekim annelerinde %95 tutmustu.
geçmiş olsun cnm denedin mi bilmiyorum ben işe gelirken üç kayısı ve içine ceviz koyuyorum yiyorum kahvaltı öncesi kahvaltıyı işte yapıyorum daha önce bende de olmuştu kabızlık ama seninki kadar değil ama dene istersen biraz rahatlatırkızlar günaydın,
bende epeydir kabızlık problemi vardı sizlerde de olduğunu okumuştum bi kaç kere.yediklerime çok dikkat etmeme rağmen bugün ayıptır söylemesi makatımdan kan geldi hani dışarı meme çıkıyor deniliyor ya o yok ama kanadıilk baş çok korktum.hala da korkuyorum.sadece o an kan geldi biraz.benim 6 nisan da doktrumda randevum var doktoruma bu sefer söylücem durumum bu kadar ciddi olacağını hiç ummazdım.hamilelikte benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?? siz neler yaptınız bu durumda? bana önerebileceğiniz birşeyler varmı?? kusura bakmayın yazarken çok utandım ama sağlık bu ve başına böyle bir şey gelmiş birinden neler yapabileceğim hakkında bilgi almak istiyorum.
çok teşekkür ederim.önce kendi doktoruma danışmak istedim eğer kendisinin önerebileceği bir şey olmazsa genel cerrahiye gidicem.bende damar çatladı diye şüpheleniyorum ama gerçekten çok sıkıntı verici bir durumGeçmiş olsun. Gercekten zor ve sikici durum. Hamilelikte bunu yasayan çok. Benim basima gelmedi şimdilik. Komşum dogumdan sonra anal fissur ameliyati oldu. Yani hemoroid yok ama makata catlak var. Insallah bir kerelik geçici durumdur. Genel cerrahiye Danış. Kremlerle geçiyor çoğunluk. Bir de kuvetiniz varsa ılık suda bir sure oturun. Aslinda sicak suda oturma veriyorlar fakat hamilelikte sicak su sakıncalı.
ya özellikle bir şey denemedim ama yediklerime hep dikkat ettim. onu denicem muhakkak sabah aç karnına.çok canım acıyor. otururken bir sıkıntım yok hani oturamıyorum acıyor derler ya öyle bir problemim yok çok şükür. inşallah tez zamanda geçergeçmiş olsun cnm denedin mi bilmiyorum ben işe gelirken üç kayısı ve içine ceviz koyuyorum yiyorum kahvaltı öncesi kahvaltıyı işte yapıyorum daha önce bende de olmuştu kabızlık ama seninki kadar değil ama dene istersen biraz rahatlatır
Bahsettiğin sıkıntıyı bende yaşadım doktor gebe olmasan direk ameliyata alırdım dedi gebesin çok zor bi gebelik geçireceksin belki normal bile yapamazsın dedi moralimi alt üst etti gönderdi bol su içiyorum yulaf ezmesi aldım hurma ve kayısı yemeye çalışıyorum şuan daha iyi gibi oturma bnyosu yaptım çok değil 5 dk sadece allah yardımcımız olsun zor çok zor çatlak olmasıkızlar günaydın,
bende epeydir kabızlık problemi vardı sizlerde de olduğunu okumuştum bi kaç kere.yediklerime çok dikkat etmeme rağmen bugün ayıptır söylemesi makatımdan kan geldi hani dışarı meme çıkıyor deniliyor ya o yok ama kanadıilk baş çok korktum.hala da korkuyorum.sadece o an kan geldi biraz.benim 6 nisan da doktrumda randevum var doktoruma bu sefer söylücem durumum bu kadar ciddi olacağını hiç ummazdım.hamilelikte benimle aynı sorunu yaşayan arkadaşlar var mı?? siz neler yaptınız bu durumda? bana önerebileceğiniz birşeyler varmı?? kusura bakmayın yazarken çok utandım ama sağlık bu ve başına böyle bir şey gelmiş birinden neler yapabileceğim hakkında bilgi almak istiyorum.
evet normal doğumu engellediğini bende duymuştum o yüzden de çok korktumBahsettiğin sıkıntıyı bende yaşadım doktor gebe olmasan direk ameliyata alırdım dedi gebesin çok zor bi gebelik geçireceksin belki normal bile yapamazsın dedi moralimi alt üst etti gönderdi bol su içiyorum yulaf ezmesi aldım hurma ve kayısı yemeye çalışıyorum şuan daha iyi gibi oturma bnyosu yaptım çok değil 5 dk sadece allah yardımcımız olsun zor çok zor çatlak olması
canım sen mutlaka kayısı ye sabki daha önce de konuştuk diye hatırlıyorum. yediklerine ne kadar dikkat etsen de bunlar olmadan olmaz. bir de hep beyaz ekmek ya da tahıl filan yiyorsan, değiştir bikaç günde bir. o da işe yarıyor bende. .ok su içmek zaten şart. durum bu kadar ciddiyse yulaf ve kayısı ye mutlaka. kesin iyi gelecektir.evet normal doğumu engellediğini bende duymuştum o yüzden de çok korktumpeki ya yulaf ezmesi hurma kayısı yediğinden beri tekrarladı mı hiç böyle bir durum??
kızlar günaydın benim ikili tarama sonucum çıkmış doktorum henüz aramadı çok korkuyorum bilen biri varsa yorumlar mı yaş 36
free beta HCG 27,9
PAPP-A (pregnant assaciated plasma proterin A) 4,55
bir söylentiye göre ikilide cikan beta hcg sonucu 50 üzerindeyse kiz 50 altındaysa erkek diyorlar. Bizim 2012 ekim annelerinde %95 tutmustu.
Kizlar şimdiden bir tek ateş ölçer almayi dusunuitumm... Gerçekten iyi kaliteli en önemlisi doğru sonuç veren ateş ölçer önerimiz varrmi deneyimli olanlar?? Hem kendim içindeevde bbulunsun istiotum bi arkdasim II demişti bi markaya onada sorucam hatta hangi markaydi DİE...kulaktan olcenleri pek tavsiye etmiorar sanirim... Alindan olan II DİE duymustun
kızlar ben oğlumda hep manuel kullandım hiç yanlış sonuçta almadım genelde kol altından ölçtüm bana dr tavsiye etmişti diğerlerinin güvenirliği açısından tam doğru sonuc vermiyor diyeBende arzum bebbe var. Memnundum. Ama birgun kizim ateslendi. 39 40 dersin ama termometre 38 gösteriyordu. Acile gittik. Acildeki dr olcuyor elindekiyle 39.5 cikiyor o birakiyor ben benimkiyle olcuyorum daha 3 sn geciyor 38 38.5 arası olcuyor. Ertesi gun cocuk doktorumuz da da ayni seyi yaşadım. Ondan sonra eczaneden kotuklatindan olcen digitallerden aldim ucuzlardan. Onu denedim sonra çocuk doktoruyla pespese. O aynı çıktı. Kizilotesi uzAktan olcer kullaniyorlar hastanede.. oyle birsey alabilirim belki. Bebekte koltukaltindan zor.
Asıl yuzdeli bi oran var.odur bakılan. Risk oranı kacta kaç? ? Pbir rivayete gore oğlunuz olacak
benim hamileliğimde tuvalet sıkıntım pek olmamıştı,ama doğumdan sonra bir süre hemoroid sorunu yaşadım,kan yoktu ama çok sancılıydı,sonra kendiliğinden içeri girmiş.Ama yatkınlık olduğunu düşünüyorum bende, her an çıkabilir.Benim anneme doğum hediyem olmuş hemeroid ve tembel bağırsak mesela.çok teşekkür ederim.önce kendi doktoruma danışmak istedim eğer kendisinin önerebileceği bir şey olmazsa genel cerrahiye gidicem.bende damar çatladı diye şüpheleniyorum ama gerçekten çok sıkıntı verici bir durumbirde sizlerden bilgi edinmek istedim.hamilelikte böyle problemlerle karşılaşan cok diye biliyorum.
canımm hayırlı olsun sağlıklı olsun yavruşunn4 gün önce bizimde cinsiyetimiz belli oldu kızlar bir oğluşum daha olacak %100 dedi dr
evet bağırsaak tembelliği of çok kötü bir şeybenim hamileliğimde tuvalet sıkıntım pek olmamıştı,ama doğumdan sonra bir süre hemoroid sorunu yaşadım,kan yoktu ama çok sancılıydı,sonra kendiliğinden içeri girmiş.Ama yatkınlık olduğunu düşünüyorum bende, her an çıkabilir.Benim anneme doğum hediyem olmuş hemeroid ve tembel bağırsak mesela.
yeşil elma çok yiyorum. benim midemi bozan en güzel sarı yumuşak armut oluyor.onuda yiyorum ama bu aralar pek faydası olmadı. bebeğime bir şey olmaz değil mi tuvalette zorlanmam ?bursa3394 benim hamilelikten önce olmuştu, diyet nedeniyle yağı tamamen kesince sorun yaşamıştım. yukarıda anlatılanların çoğunu yaptım tedavi sürecinde, ılık/sıcak su, kuru kayısı... düzelince suyu bıraktım ama kuru kayısıyı yıllardır yiyorum ve düzenli yedikçe faydasını çok gördüm. hamileliğimi öğrendiğimden beri de acaba tekrar yaşar mıyım korkusu var ama lifli yiyecekler ve kayısı sayesinde sorun olmaz diye umuyorum. ha bir de yeşil elma iyi geliyor bana. tabii sen yine en doğrusunu doktorundan öğrenirsin, çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?