2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
bir söylentiye göre ikilide cikan beta hcg sonucu 50 üzerindeyse kiz 50 altındaysa erkek diyorlar. Bizim 2012 ekim annelerinde %95 tutmustu.
alla alla çok ilginç cnm bence pek ilgisi yok iki arkadşım var 22 haftalık hamileler ikiside erkek bekliyor birinin 73 diğeri 88 betası yani o biraz yanlış gibi ama temiz çıksında cinsiyet önemil değil arsaydı dr bi rahatlıcam

geçmiş olsun cnm denedin mi bilmiyorum ben işe gelirken üç kayısı ve içine ceviz koyuyorum yiyorum kahvaltı öncesi kahvaltıyı işte yapıyorum daha önce bende de olmuştu kabızlık ama seninki kadar değil ama dene istersen biraz rahatlatır

çok teşekkür ederim.önce kendi doktoruma danışmak istedim eğer kendisinin önerebileceği bir şey olmazsa genel cerrahiye gidicem.bende damar çatladı diye şüpheleniyorum ama gerçekten çok sıkıntı verici bir durum birde sizlerden bilgi edinmek istedim.hamilelikte böyle problemlerle karşılaşan cok diye biliyorum.

ya özellikle bir şey denemedim ama yediklerime hep dikkat ettim. onu denicem muhakkak sabah aç karnına.çok canım acıyor. otururken bir sıkıntım yok hani oturamıyorum acıyor derler ya öyle bir problemim yok çok şükür. inşallah tez zamanda geçer

Bahsettiğin sıkıntıyı bende yaşadım doktor gebe olmasan direk ameliyata alırdım dedi gebesin çok zor bi gebelik geçireceksin belki normal bile yapamazsın dedi moralimi alt üst etti gönderdi bol su içiyorum yulaf ezmesi aldım hurma ve kayısı yemeye çalışıyorum şuan daha iyi gibi oturma bnyosu yaptım çok değil 5 dk sadece allah yardımcımız olsun zor çok zor çatlak olması

evet normal doğumu engellediğini bende duymuştum o yüzden de çok korktum peki ya yulaf ezmesi hurma kayısı yediğinden beri tekrarladı mı hiç böyle bir durum??

evet normal doğumu engellediğini bende duymuştum o yüzden de çok korktum peki ya yulaf ezmesi hurma kayısı yediğinden beri tekrarladı mı hiç böyle bir durum??
canım sen mutlaka kayısı ye sabki daha önce de konuştuk diye hatırlıyorum. yediklerine ne kadar dikkat etsen de bunlar olmadan olmaz. bir de hep beyaz ekmek ya da tahıl filan yiyorsan, değiştir bikaç günde bir. o da işe yarıyor bende. .ok su içmek zaten şart. durum bu kadar ciddiyse yulaf ve kayısı ye mutlaka. kesin iyi gelecektir.

kızlar günaydın benim ikili tarama sonucum çıkmış doktorum henüz aramadı çok korkuyorum bilen biri varsa yorumlar mı yaş 36
free beta HCG 27,9
PAPP-A (pregnant assaciated plasma proterin A) 4,55

canım benlerın dışında risk değerleri var onlara bakıyorlar. ikili, kombine ve trizomi şeklinde. risk değerinin altında mı üstünde mi ona bakıyorlar. benim free beta hcg yüksek çıktıbiraz 112 telaşlandım o yüzden ama risk değerleriymiş önemli olan. üsttekiler anladığım kadarıyla iyi.

kızlar ben oğlumda hep manuel kullandım hiç yanlış sonuçta almadım genelde kol altından ölçtüm bana dr tavsiye etmişti diğerlerinin güvenirliği açısından tam doğru sonuc vermiyor diye

benim hamileliğimde tuvalet sıkıntım pek olmamıştı,ama doğumdan sonra bir süre hemoroid sorunu yaşadım,kan yoktu ama çok sancılıydı,sonra kendiliğinden içeri girmiş.Ama yatkınlık olduğunu düşünüyorum bende, her an çıkabilir.Benim anneme doğum hediyem olmuş hemeroid ve tembel bağırsak mesela.

bursa3394 benim hamilelikten önce olmuştu, diyet nedeniyle yağı tamamen kesince sorun yaşamıştım. yukarıda anlatılanların çoğunu yaptım tedavi sürecinde, ılık/sıcak su, kuru kayısı... düzelince suyu bıraktım ama kuru kayısıyı yıllardır yiyorum ve düzenli yedikçe faydasını çok gördüm. hamileliğimi öğrendiğimden beri de acaba tekrar yaşar mıyım korkusu var ama lifli yiyecekler ve kayısı sayesinde sorun olmaz diye umuyorum. ha bir de yeşil elma iyi geliyor bana. tabii sen yine en doğrusunu doktorundan öğrenirsin, çok geçmiş olsun.

benim sonuçların da bu kızlar doktor cinsiyet için henüz birşey söylemedi

Eklentiler

• Ekran Alıntısı.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 177
nasilsiniz kizlar.
herkes iyidir umarim.
ev taşiyorum istanbuldan manisaya.
cok sık giremiyorum...
bizde iyiyz ck dukur 14nisan da kontrolumuz var.
ikilitest icin bklm nasil olucak...
ates olcer icin de braun oneririm.cogu saglik ocagi braun kullanir.hic sasmaz..tain edersiniz ki gunde kaç 100 kez olcum yapiyorlar..
vede alindan ates olcer onermiyrum.
ilk oglumda kullandik.cok sapma oluyor.
kulaktan ates olcer tercih edin.ve kolaiti bulundurun muhakak..kontrol edrrsnz olcumunuzu ara ara.
cunku ates gelince panik oluyorsunuz...eliniz ayaginiza dolasiyr..kontrollu olcersenz raht edersinz

evet bağırsaak tembelliği of çok kötü bir şey bebeğime bir şey olmaz herhalde dimi?

yeşil elma çok yiyorum. benim midemi bozan en güzel sarı yumuşak armut oluyor.onuda yiyorum ama bu aralar pek faydası olmadı. bebeğime bir şey olmaz değil mi tuvalette zorlanmam ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…