evet evet konuşmuştuk benim hamilelikte en büyük sıkıntım bu oldu sadece.ama kayısıyı bu akşam eve gittiğim gibi alıcam sabahları aç karnına tüketmeye çalışıcam gün içerisinde de atıştırmalık kullanıcamcanım sen mutlaka kayısı ye sabki daha önce de konuştuk diye hatırlıyorum. yediklerine ne kadar dikkat etsen de bunlar olmadan olmaz. bir de hep beyaz ekmek ya da tahıl filan yiyorsan, değiştir bikaç günde bir. o da işe yarıyor bende. .ok su içmek zaten şart. durum bu kadar ciddiyse yulaf ve kayısı ye mutlaka. kesin iyi gelecektir.
amin canım cümlemizin yavrularını korusun Allahcanımm hayırlı olsun sağlıklı olsun yavruşunn
teşekkür ederim canım.sanada çok geçmiş olsun migrenin mi var? uyumak iyi gelmez mi? benim migrenim yok illet birşeymiş zaten ama baş ağrısı olduğunda hiç ilaç kullanmam ya hemen uyurdum yada acı bir kahve içip kendime gelirdim tabi hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hiç içmiyorum.İyi haftalar güzel anneler...
@leyl-i efruz veirosss nasılsınız? leyl-i efruz nasıl oldun canım? bebek nasıl? kanaman durdu mmu? iross gittin mi canım doktora? sonuç alınca hemen yaz bize. aklımda ve duamdasınız...
bursa3394 canım geçmiş olsun. lifli gıdalar iyi gelecektir. çok zorlamamaya çalış kendini.
3 gündür baş ağrısı çekiyorum. geçen haftasonu da ağrımıştı. boyundan geliyor. mahvetti beni. oğlumun hastalığının stresi ve uykusuzluktan oldu galiba. ne yapacağım bilmiyorum. dün hüngür hüngür ağladım çaresizlikten. parol bana mısın demiyor.Allah yardımcımız olsun.
Ateş ölçer weewell dijital temassız kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim. çok hızlı ölçüyor ve doğru sonuç veriyor.
çok teşekkr ederim canım benim :* burdaki arkadaşların söylediği herşeyi uygulucam.bursa3394 zorlamanın bebeğe zararı var mı hiç bilmiyorum ama sana zararı olabilir Allah korusun. İstersen kayısıyı dene biraz, belki kendiliğinden düzelir :)
ılık suyla duş alsan yatıp uyuyup terlesen :/ sırtını vikisle ayaklarını vikisle pamuklu corap giy.karabiberli çayın bebeğimize bi zararı yoksa karabiberli çay iç, ballı süt iç. hiç olmadı sağlık ocağına kontrol ettir kendini sana uygun ilaçlar versinler ama ilaç kullanmadan geçirebilirsen geçirmeye çalış. çok geçmiş olsun.Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor(((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
Çok teşekkürler, şuan zaten okuldayım, en olmadı çıkışta kbb doktoruna giderim. İlaç almamaya çalışıyorum ama iltihaplanan kısım giderek büyüyor. Her şeyi de içmekten korkuyorum, zaten düşün riskim devam ediyor.. Çaresiz kaldımılık suyla duş alsan yatıp uyuyup terlesen :/ sırtını vikisle ayaklarını vikisle pamuklu corap giy.karabiberli çayın bebeğimize bi zararı yoksa karabiberli çay iç, ballı süt iç. hiç olmadı sağlık ocağına kontrol ettir kendini sana uygun ilaçlar versinler ama ilaç kullanmadan geçirebilirsen geçirmeye çalış. çok geçmiş olsun.
baş ağrısına naneli şeyler iyi geliyo canım. migreni olan biri olarak nane yağını öneririm, 1-2 damla şakaklara damlatıp masaj yapıyosun sonra tülbentle sıkmadan bağlıyosun hemen uçmasın diye. karanlıkta yatıp dinlen mümkünse, stres ve uykusuzlukta tetiklemiş olabilir, çok geçmiş olsunİyi haftalar güzel anneler...
@leyl-i efruz veirosss nasılsınız? leyl-i efruz nasıl oldun canım? bebek nasıl? kanaman durdu mmu? iross gittin mi canım doktora? sonuç alınca hemen yaz bize. aklımda ve duamdasınız...
bursa3394 canım geçmiş olsun. lifli gıdalar iyi gelecektir. çok zorlamamaya çalış kendini.
3 gündür baş ağrısı çekiyorum. geçen haftasonu da ağrımıştı. boyundan geliyor. mahvetti beni. oğlumun hastalığının stresi ve uykusuzluktan oldu galiba. ne yapacağım bilmiyorum. dün hüngür hüngür ağladım çaresizlikten. parol bana mısın demiyor.Allah yardımcımız olsun.
Ateş ölçer weewell dijital temassız kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim. çok hızlı ölçüyor ve doğru sonuç veriyor.
çok su veya sıvı tüketiyor musun? ondan da kaynaklanabilir.yanma olmaması daha iyi yanma olmaması için sık sık sıvı tüketmemmiz lazım. bende ilk zamanlarda çok sık tuvalete gidiyordum tuvalete girmeye utanıyordum işyerinde az kişi olduğumuz için göze çarpıyormuşum gibi geliyordu :)arkadaslar hafta olarak benden daha tecrübelisiniz
sizlere sorum olacak çok sık wc çıkıyorum.
böle 15-20 dk bir wc deyim. gece en az 4 defa kalkıyorum. uykumdan da bişi anlamıyorum.
iş yerindeyim. artık çekiniyorm sürekli wc gitmekten bir tane wc var dolu olunca wayy halime
birde böle geldiğinde hemen sıkıştırıyor. anında patlıcakmışım gibi hissediyorum.
afedersniz belirtiyim yaparken herhangi bir yanma vs olmuyor.
evet dudaklarım da kuruyor sürekli su içmek istiyorumçok su veya sıvı tüketiyor musun? ondan da kaynaklanabilir.yanma olmaması daha iyi yanma olmaması için sık sık sıvı tüketmemmiz lazım. bende ilk zamanlarda çok sık tuvalete gidiyordum tuvalete girmeye utanıyordum işyerinde az kişi olduğumuz için göze çarpıyormuşum gibi geliyordu :)
Ben diğerini de kullanıyorum genelde aynı problem yasamadimBende arzum bebbe var. Memnundum. Ama birgun kizim ateslendi. 39 40 dersin ama termometre 38 gösteriyordu. Acile gittik. Acildeki dr olcuyor elindekiyle 39.5 cikiyor o birakiyor ben benimkiyle olcuyorum daha 3 sn geciyor 38 38.5 arası olcuyor. Ertesi gun cocuk doktorumuz da da ayni seyi yaşadım. Ondan sonra eczaneden kotuklatindan olcen digitallerden aldim ucuzlardan. Onu denedim sonra çocuk doktoruyla pespese. O aynı çıktı. Kizilotesi uzAktan olcer kullaniyorlar hastanede.. oyle birsey alabilirim belki. Bebekte koltukaltindan zor.
Asıl yuzdeli bi oran var.odur bakılan. Risk oranı kacta kaç? ? Pbir rivayete gore oğlunuz olacak
bende de hamilelik sonrası olmuştu ve öncesinde hafif meme vardı ve normal dogurdum dikkat edin bol şu lifli şeyler tüketim ve krem kullanmistim ben yanmasını alır geçmiş olsunarkadaslar hafta olarak benden daha tecrübelisiniz
sizlere sorum olacak çok sık wc çıkıyorum.
böle 15-20 dk bir wc deyim. gece en az 4 defa kalkıyorum. uykumdan da bişi anlamıyorum.
iş yerindeyim. artık çekiniyorm sürekli wc gitmekten bir tane wc var dolu olunca wayy halime
birde böle geldiğinde hemen sıkıştırıyor. anında patlıcakmışım gibi hissediyorum.
afedersniz belirtiyim yaparken herhangi bir yanma vs olmuyor.
inşallah öyledir cnm tşk edirim inşallah sende de bişey çıkmazcanım benlerın dışında risk değerleri var onlara bakıyorlar. ikili, kombine ve trizomi şeklinde. risk değerinin altında mı üstünde mi ona bakıyorlar. benim free beta hcg yüksek çıktıbiraz 112 telaşlandım o yüzden ama risk değerleriymiş önemli olan. üsttekiler anladığım kadarıyla iyi.
Valla öyle dedi Cnm. Bende bir fincan adaçayı içmiştim suçlu hissettim kendimi o öyle deyince :/ sen de bi sor istersen doktoruna.Gunaydinlar,nasil ya ben ihlamur iciyorum sasirdim simdi? @leyl-i efruz iyi olmaniza cok sevindim.
Evet canım demekki benim doktor biraz pimpirik baya ya da güvenmedi belki ölçü konusunda bana. Allahtan atlattım canım zencefil bal iyi geldi öksürüğüme. Ciğerden ciğerden öksürüyordum. Şimdi bitti şükür.kızlar günaydın, iyi haftalar olsun. @leyl-i efruz canım çok üzüldüm ama şimdi iyi olmanıza çok sevindim, naıl bugün daha iyisiniz değil mi? konuş bebişinle güç ver ona annesi :)irosss sanada çok geçmiş olsun canım inşallah atlatırsınız bir an evvel @emelocco bana tüp bebek doktorum abartmadan sadece ıhlamur içebilirsin, içine bal limon atabilirsin demişti. portakal kivi en güzel c vitamini zaten, açık limonlu çay içebilirsin boğazlarını yumuşatsın diye istersen
Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor(((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?