2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
evet evet konuşmuştuk benim hamilelikte en büyük sıkıntım bu oldu sadece.ama kayısıyı bu akşam eve gittiğim gibi alıcam sabahları aç karnına tüketmeye çalışıcam gün içerisinde de atıştırmalık kullanıcam

İyi haftalar güzel anneler...
@leyl-i efruz ve irosss nasılsınız? leyl-i efruz nasıl oldun canım? bebek nasıl? kanaman durdu mmu? iross gittin mi canım doktora? sonuç alınca hemen yaz bize. aklımda ve duamdasınız...
bursa3394 canım geçmiş olsun. lifli gıdalar iyi gelecektir. çok zorlamamaya çalış kendini.
3 gündür baş ağrısı çekiyorum. geçen haftasonu da ağrımıştı. boyundan geliyor. mahvetti beni. oğlumun hastalığının stresi ve uykusuzluktan oldu galiba. ne yapacağım bilmiyorum. dün hüngür hüngür ağladım çaresizlikten. parol bana mısın demiyor. Allah yardımcımız olsun.
Ateş ölçer weewell dijital temassız kullanıyorum. çok memnunum tavsiye ederim. çok hızlı ölçüyor ve doğru sonuç veriyor.

Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor (((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////

teşekkür ederim canım.sanada çok geçmiş olsun migrenin mi var? uyumak iyi gelmez mi? benim migrenim yok illet birşeymiş zaten ama baş ağrısı olduğunda hiç ilaç kullanmam ya hemen uyurdum yada acı bir kahve içip kendime gelirdim tabi hamileliğimi öğrendiğimden bu yana hiç içmiyorum.

Kızlarrr,, çok fena faranjitim azdı. Mahvoldum. Limon+bal+ılık su, ıhlamur+limon, tuzlu su gargara yapıyorum ama banamısın demiyor (((( yapabileceğim başka bir şeyler var mı? Önerisi olan :///////
ılık suyla duş alsan yatıp uyuyup terlesen :/ sırtını vikisle ayaklarını vikisle pamuklu corap giy.karabiberli çayın bebeğimize bi zararı yoksa karabiberli çay iç, ballı süt iç. hiç olmadı sağlık ocağına kontrol ettir kendini sana uygun ilaçlar versinler ama ilaç kullanmadan geçirebilirsen geçirmeye çalış. çok geçmiş olsun.

arkadaslar hafta olarak benden daha tecrübelisiniz

sizlere sorum olacak çok sık wc çıkıyorum.

böle 15-20 dk bir wc deyim. gece en az 4 defa kalkıyorum. uykumdan da bişi anlamıyorum.

iş yerindeyim. artık çekiniyorm sürekli wc gitmekten bir tane wc var dolu olunca wayy halime

birde böle geldiğinde hemen sıkıştırıyor. anında patlıcakmışım gibi hissediyorum.

afedersniz belirtiyim yaparken herhangi bir yanma vs olmuyor.

Çok teşekkürler, şuan zaten okuldayım, en olmadı çıkışta kbb doktoruna giderim. İlaç almamaya çalışıyorum ama iltihaplanan kısım giderek büyüyor. Her şeyi de içmekten korkuyorum, zaten düşün riskim devam ediyor.. Çaresiz kaldım

baş ağrısına naneli şeyler iyi geliyo canım. migreni olan biri olarak nane yağını öneririm, 1-2 damla şakaklara damlatıp masaj yapıyosun sonra tülbentle sıkmadan bağlıyosun hemen uçmasın diye. karanlıkta yatıp dinlen mümkünse, stres ve uykusuzlukta tetiklemiş olabilir, çok geçmiş olsun

çok su veya sıvı tüketiyor musun? ondan da kaynaklanabilir.yanma olmaması daha iyi yanma olmaması için sık sık sıvı tüketmemmiz lazım. bende ilk zamanlarda çok sık tuvalete gidiyordum tuvalete girmeye utanıyordum işyerinde az kişi olduğumuz için göze çarpıyormuşum gibi geliyordu :)

evet dudaklarım da kuruyor sürekli su içmek istiyorum

yani bazen 2 bazen 3 lt içiyorumdur günde.

Ben diğerini de kullanıyorum genelde aynı problem yasamadim
bende de hamilelik sonrası olmuştu ve öncesinde hafif meme vardı ve normal dogurdum dikkat edin bol şu lifli şeyler tüketim ve krem kullanmistim ben yanmasını alır geçmiş olsun

Yanlış kişiye yazmışım bu haftalarda şişlik oluyor bi de cok şu iciyorsaniz Ondandir

inşallah öyledir cnm tşk edirim inşallah sende de bişey çıkmaz

Evet canım demekki benim doktor biraz pimpirik baya ya da güvenmedi belki ölçü konusunda bana. Allahtan atlattım canım zencefil bal iyi geldi öksürüğüme. Ciğerden ciğerden öksürüyordum. Şimdi bitti şükür.

Çok geçmiş olsun geçen hafta seninle aynı durumdaydım, 1 hafta yatakdan kalkamadım doktoruna danışmadan kesinlike vicks kullanma nette çok farklı yorumlar var vicks için boğazını yumuşatması için bol bol ballı süt, limonlu ıhlamur iç ama kesinlikle bir doktora görün derim , sonra benim gibi yataklara düşüp antibiyotik kullanmak zorunda kalma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…