2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
Yağı insanın midesi ceviz yedikten sonra da yanar mı.resmen mide bulantısına bahane oluyor yiyecekler.offf yüne fenalardayım.var mı benim gibi olan??

Magnezi kalsine verdi dr cok memnunum

Oğlanlar atağa geçti :))) cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. Eşim hemen lokumları dağıttı işyerinde :)))) ilk çocuk erkek olması iyiymiş peşinde gençken koştururmuşuz. Kız çocuk daha sakin dönemimize denk gelmeliymiş Hihihihi. Şaka maka sağlıklı olsunlar da hepimizin isteği bu :))

allah sağlıkla dünyaya gelip hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım benim :)

geçmiş olsun tatlım ya dikkat et havalar riskli bu aralar hepimiz için

evet dudaklarım da kuruyor sürekli su içmek istiyorum

yani bazen 2 bazen 3 lt içiyorumdur günde.

bende de var aynı problem. 2-2,5 lt su içmeme rağmen dudaklarım kupkuru. gece bi uyanıyorum boğazım ağzım kupkuru, 3 kere falan su-tuvalet için kalkıyorum. sağlıkçı bir arkadaşım şekerini ölçtür dedi. daha gidemedim ama onu ölçtürmeyi düşünüyorum ben de.

Sen antibiyotik mi kullandın? Zararlı değil mi antibiyorik? Nasıl kullandırdı ki dt.?
Off yaa bir de faranjit eksikti

canim durucak sabrli ol bende tam 10+5de durdu tam 40 gunluk leke kan devam etdi sabrli ol

ay ben tam tersi hep bana sicak ya kac gun hava sogudu amma ben hic hiss etmedim amma bu bende 1 haftadir boyle bende 2 hafta once usuyordm

kizlar bir sey sorcam esas da benim gbi 12+5 gunluk civarinda hamile olanlar bugun doktora gitdm sukur nt olculeri filan iyi kalp atisi filan fakat bir az kilo almsam birde doktor bir sey demedi amma internetde batkm kaliba bebisim bir az kilolu ya 60 gram ltf szinkiler bu haftada kac qram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…