Magnezi kalsine verdi dr cok memnunumçok teşekkür ederim.önce kendi doktoruma danışmak istedim eğer kendisinin önerebileceği bir şey olmazsa genel cerrahiye gidicem.bende damar çatladı diye şüpheleniyorum ama gerçekten çok sıkıntı verici bir durumbirde sizlerden bilgi edinmek istedim.hamilelikte böyle problemlerle karşılaşan cok diye biliyorum.
çok normal için rahat olsun.evet dudaklarım da kuruyor sürekli su içmek istiyorum
yani bazen 2 bazen 3 lt içiyorumdur günde.
allah sağlıkla dünyaya gelip hayırlı evlat olmasını nasip etsin canım benim :)Oğlanlar atağa geçti :))) cinsiyetini öğrenen arkadaşlar hayırlı olsun. Eşim hemen lokumları dağıttı işyerinde :)))) ilk çocuk erkek olması iyiymiş peşinde gençken koştururmuşuz. Kız çocuk daha sakin dönemimize denk gelmeliymiş Hihihihi. Şaka maka sağlıklı olsunlar da hepimizin isteği bu :))
o bacak ağrıları için toz karışım değil mi?Magnezi kalsine verdi dr cok memnunum
geçmiş olsun tatlım ya dikkat et havalar riskli bu aralar hepimiz içinEvet canım demekki benim doktor biraz pimpirik baya ya da güvenmedi belki ölçü konusunda bana. Allahtan atlattım canım zencefil bal iyi geldi öksürüğüme. Ciğerden ciğerden öksürüyordum. Şimdi bitti şükür.
Doktora göründünmü ne dedi tehlike durumuna bana hemen hemen atlatmissin dedi ama yinede rapor verdi nazlı bir kızım olacakMagnezi kalsine verdi dr cok memnunum
evet dudaklarım da kuruyor sürekli su içmek istiyorum
yani bazen 2 bazen 3 lt içiyorumdur günde.
Sen antibiyotik mi kullandın? Zararlı değil mi antibiyorik? Nasıl kullandırdı ki dt.?Çok geçmiş olsun geçen hafta seninle aynı durumdaydım, 1 hafta yatakdan kalkamadım doktoruna danışmadan kesinlike vicks kullanma nette çok farklı yorumlar var vicks için boğazını yumuşatması için bol bol ballı süt, limonlu ıhlamur iç ama kesinlikle bir doktora görün derim , sonra benim gibi yataklara düşüp antibiyotik kullanmak zorunda kalma
canim durucak sabrli ol bende tam 10+5de durdu tam 40 gunluk leke kan devam etdi sabrli ol10+4 olmasi gerekiyordu 10+2 çıktı o önemli değil zaten kanamam azaldı kahverengi ve pıhtı şeklinde geliyo artık ama yinede korku devam ediyo . Hepinize teşekkür ederim tek tek cevaplayamadım canlar kusura bakmayın şimdi biraz uyumaya çalışcam sabaha her şey güzel olur inşallah
ay ben tam tersi hep bana sicak ya kac gun hava sogudu amma ben hic hiss etmedim amma bu bende 1 haftadir boyle bende 2 hafta once usuyordmArkadaslar bugün tam 11. Haftama girdim. Çok şükür bugüne kadar uzun süren ağrım ve hic kanamam olmadı. Bulantim da yok. O yüzden kilo aldım :)
Arkadaşlar aksamlari vücut isim yükseliyor. En fazla 36.9 oluyor. Okudum internetten hamileligin sonuna kadar böyle devam eder diyor. Sizin de böyle olanlar var mı. Vücut isim yüksek ama bazen çok uşüyorum.
ay masallah canim allah nazarlarndan korusun bende bugun baya gordm ya nasl haraketli yerim ben onuMerhaba Ekim anneleri :)) Cumartesi günü kontrole gittik ve ilk defa bebeğimin kolları ve bacaklarını gördüm :))
Eki Görüntüle 1804052
maşallah ya nasıl güzel yaratıyor rabbim inşallah sağlıkla kucağına alırsn :)Merhaba Ekim anneleri :)) Cumartesi günü kontrole gittik ve ilk defa bebeğimin kolları ve bacaklarını gördüm :))
Eki Görüntüle 1804052
Merhaba Ekim anneleri :)) Cumartesi günü kontrole gittik ve ilk defa bebeğimin kolları ve bacaklarını gördüm :))
Eki Görüntüle 1804052
Maşallah cnm bebeğine. Allahım Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin :))Merhaba Ekim anneleri :)) Cumartesi günü kontrole gittik ve ilk defa bebeğimin kolları ve bacaklarını gördüm :))
Eki Görüntüle 1804052
Amin canım umarım hepimizin ki sağlıkla sıhhatle gelir dünyayamaşallah ya nasıl güzel yaratıyor rabbim inşallah sağlıkla kucağına alırsn :)
16 Nisanda randevum var o zaman yapacaklarmış canım.seninle aynı süreçlerdeyiz, peki ikili tarama testi istedi mi doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?