2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
ne biçim insanlar var yaa
kadının kadına böyle yapması daha fena.
şöyle aylık rapor alıp, şu insanlardan kurtulmayı isterdim ama... ne yapalım razı olacağız durumumuza :/
evet gerçekten bide kadının kadına böyle yapması dayanışma içinde olmamaları gerçekten can sıkıcı.hamile olduğum için duruyorum burda yoksa asla durmam durulacak gibi değil.allah büyüktür. gün geçsin diye 4 gözle bekliyorum.

Hamileligim ilk ayında elime poşeti aldım dagdan arkadaşlarla kayiyordum ve düştüm kuyruk kemigimi incittim röntgen çektiler ama hamile olduğumu bilmiyordum allah korur inşallah
Anladım canım,geçmiş olsun.Olsa başta olurdu sanırım,inşallah hiç bir şey olmayacaktır.Ne kadar dikkat edilse de olacağı varsa oluyor zaten.Allah'a emanet yavrularımız.

Kızlar elevitte domuz yağı demişsiniz ilkkez duydum tiksindim ilaçtan. Bugün asm den yazdırayım decaviti, devlet karşılıyor mu.

ya ona bakarsan onlarda benim umrumda değil ama ben onlar gibi olamıyorum onlar evli olmadıkları için şuan çok serbestler sorumluluk bilmezler afedersin kıçlarını kaldırmak zor geliyor daha şimdiden rahatlığa fazlasıyla alışmışlar ama ne bilim bu durum daha farklı bana acısınlar istemem tabikide ama hamile bi insan ne bilim ya vicdan olarak biraz düşünmeleri lazım yani bende vicdan olduğu için ben böyle düşünüyorum kıyamam asla hamile bi insana kendim için demiyorum ama bi başka hamileyi gördüğümde elimden gelen herşeyi yapmaya çalışırım bu benim kendi vicdanım hamile insanı seveyim yada sevmeyeyim ama onun karnındaki bebişe kıyamam.burda bile sizlerle muhabbet ederken hangi birimiz kimi tanıyor ki daha birbirimizi görmedik ama o bebitoları fındık kurtlarını görünce nasıl içimiz gidiyor bebeğin anasını babasını bilmeyiz ama o masumluğu o mucızeyi görüpte karşılıksız kalmamak elde değil.

Ay canim sikma canini onlar hamile olduğunda inş sende onlari gorurusun :)) ne diyryimm
ay tövbe de inşallah görmem zaten rabbim bebeğimi hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin çalışmıcam ki o zaman kocam da çalışmamda razı olmaz.bebeğimi büyütmek istiyorum ilk olduğu için onu bırakamam kıyamam ben bebitoma.[/QUOTE]ben okul bitti evlendim ise baslamadan bir tane bebegim olsun dedim 6 ay sonra oglusuma hamile kaldim dogunca birakamadim is için icm el vermedi sonra dedim bosver allaha sukur geciniyoruz bitane daha olsun 2sinide büyut hic pisman degilim oglum doguma kadar 3 yasinda olucak artik butun isim onlar olucak ve dunyanin en guZel işi annelik hatta oglum dun ananesine gitti agladim butun gece yarin gidip alicam

TE="tugbavebebik, post: 45823961, member: 732141"]Evet canım bende öğretmenim mayısta başlıyacam okula anca :) Eve alıştım bebegime bişeyler örmeye başladım :) uykumu iyi alıyorum bulantimda geçti rahatladim çok T tugbavebebik ii bari ya kendin kalkip isini yapiosun ozaman.. Bana is yapma dedi ..sanirim okul bitinceye kadar vericrk rapir.

ben okul bitti evlendim ise baslamadan bir tane bebegim olsun dedim 6 ay sonra oglusuma hamile kaldim dogunca birakamadim is için icm el vermedi sonra dedim bosver allaha sukur geciniyoruz bitane daha olsun 2sinide büyut hic pisman degilim oglum doguma kadar 3 yasinda olucak artik butun isim onlar olucak ve dunyanin en guZel işi annelik hatta oglum dun ananesine gitti agladim butun gece yarin gidip alicam[/QUOTE]
gerçekten ne annelere ne de evlatlara kıyılacak gibi değil. rabbim evlatlarının acısını göstermesin sana ve eşine bağışlasın ikisinide.rabbim inşallah bizlerede nasip etsin ben bebekleri cok severim dayanamam zaafım var babannem bebek bakıcılığı yapardı kucukluğumden babaannemden yetişmeyim o konuda kendi bebeğim için ne olurum artık bilemem.ama onu kendim büyütmek çok isterim her ilki onunla birlikte yaşamak çok isterim.rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :))

gerçekten ne annelere ne de evlatlara kıyılacak gibi değil. rabbim evlatlarının acısını göstermesin sana ve eşine bağışlasın ikisinide.rabbim inşallah bizlerede nasip etsin ben bebekleri cok severim dayanamam zaafım var babannem bebek bakıcılığı yapardı kucukluğumden babaannemden yetişmeyim o konuda kendi bebeğim için ne olurum artık bilemem.ama onu kendim büyütmek çok isterim her ilki onunla birlikte yaşamak çok isterim.rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah :))[/QUOTE] cok guzel bir duygu her anne kucagina alinca agliyo o kadar agladim ki dogumda doktorda cnm dogumun kolay oldu niye agliyorsun dedi oglumu gordum ya ondan dedim esim ben odaya gidene kadar ne anneme nede kayinvalideme el surdurmemis yani diyoruz ya anlatilmaz yasanir o guzel anlar

C

Canim cok sukur allah nasip etsin insallah kucagina almayi.
Daha once
Lekelenmen va var miydi?
Bende kist vardı canım doktorlar ondan Korun diyordu ben 8 ocakta adet oldum Korun Korun nereye kadar diyip kendim bıraktım adet olmam gereken zamanda adet oldum nasıl sevindim hapsiz da olabiliyorum adet diye ama yarım Ped geldi durdu 10 gün bekledim yok kistlerden diye doktora gittim hamilesin dedi şok oldum üstüne görmüşüm 2. adet olmam gereken tarihte de kahve lekem oldu 1 gün doktor önemli değil dedi bu sefer çok aşırı kanama oldu Ömrümden ömür gitti. ama sunu anladım ömrü yoksa Bebeğin tek damla kan gelmeden de gidiyo ömrü varsa sen kan kaybından gidiyorum desen tutunuyo

Evet canım zaten direkt rapor verdi. Evde yatıyorum. Alfoxil verdi antibiyotik olarak 1000 Mg. Kadın doğumcu da ok dedi. Ama inan vicdan azabı çekiyorum antibiyotiğe başlıyorum diye, anlatamam
Canım hiç vicdan azabı çekme sen iyi olmalısın ki bebekte iyi olmalı bol bol su iç , çevremde ki antibiyotik yorumlarından bende etkilenmiştim, ama önemli olan bebeklerimiz ve bebeklerimiz için sağlığımıza bir an önce kavuşmamız gerek, bebeklerimiz Allah'a emanet bol bol dua et ben çok hastalanan bir insan değilim geçen hafta o kadar hastaydım ki bebeğime bir şey oldu diye çok korkmuştum ama çok şükür iyi o yüzden moralini bozma , en kısa zamanda atlatırsın inşallah

Sedebu sedabk bursa3394 çok sağolun kızlar ancak cevap yazabildim. daha iyiyim şükür. nane yağını bir arkadaş daha önerdi. alıp deneyeceğim. inşallah ağrım olmaz tabi..
@leyl-i efruz canım çok sevindim iyi olmanıza.. çok şükür. Rabbim sağlık sıhhat versin.
ben dün saçımı boyattım ve kestirdim. daha iyi hissediyorum. psikoloji de vücut sağlığı kadar önemliymiş. rahatladım biraz.
şu ikili test hala çıkmadı doktoruma gösteremedim. 15 günde çıkar dediler de çok uzun değil mi ya... bir hafta bir sene gibi geçiyor bana..
sağlıcakla kalın...

Benimkide 10 gune cikti canim ankaraya gondermislrr

[/QUOTE] cok guzel bir duygu her anne kucagina alinca agliyo o kadar agladim ki dogumda doktorda cnm dogumun kolay oldu niye agliyorsun dedi oglumu gordum ya ondan dedim esim ben odaya gidene kadar ne anneme nede kayinvalideme el surdurmemis yani diyoruz ya anlatilmaz yasanir o guzel anlar[/QUOTE]
benim eşimde o konuda çok hassas ve ben doğumda eşimin yanımda olmasını çok isterim ama o ben dayanamam oyle görmeye diyor en az benim kadar hassas benim brşeye canım sıkılsın benden daha çok düşünüyor hemen araştırıyor herşeyi bir dediğimi iki etmiyr çok şükür rabbime bana böyle güzel eş nasip ettiği için ona sağlıklı hayırlı evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki çünkü adım kadar eminim o çok iyi bir baba olucak.bizi asla mağdur etmez brşeylerden eksik bırakmaz. onun kucağında bebeğimizi göreyim dünyada benden mutlusu olamaz

Cnm lcw var ya orda hem esofman hem dar kot hem bol kot hem kumas siyah dar bol vb. gibi her cesit var hamile pantolonu.. hem de uygun fiyat 30 tl hep..

Benim gobegim cikmadi hic anlamiyorum nasi bi hamileyim yoksa degil miyim
bakayım canım en fazla çeşit orda ve defacto da sanırım. aslında benim de karnım pek yok ama acaip gaz, şişkinlik var. bi gitse rahatlicam

Sen toparladın mı canım? Senin durumun nasıl? İnşallah dediğin gibi en kısa zamanda atlatırım Teşekkür ederim :*

hiç anlamıyorlar psikolojiden. iyi doktorun da onaylamış sorun yok o zaman iç annesi de iyileş bir an önce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…