- 30 Nisan 2010
- 1.000
- 822
- 123
eveeeett biliyooorr ama sıfır anlayış.İşte düşüncesiz insanın hali başka oluyor , senin hamile olduğunu biliyor mu???
ben de cumartesi gidiyorum :) çıkınca yazalım bakalım neymiş bu yaptıkları :)Obstetrik taramaya giricem ben, 2'li de olcak , özellikle bunu istedi dr. Belki de riskli grupta olduğum içindir. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum detaylı ultrason gibi bir şey sanırım. Cumartesi görcem artık ne olduğunu.
Bende doktorumu aradım şimdi eleviti sordum birde tetanozu. 20-24.haftalar arası dedi. Aklım iyice karıştıBen cuma günü vurulacağım asm deki ebe öyle dedi
ya bizim ofiste de 5 kişiyiz. 1 tanesi sürekli sigara içiyor odaya geliyor leş gibi kokuyor. bugün oda kokusu aldım şu kokuyu alanlardan işe yaradı biraz. bi de kızıyorum çok içiyorsun kokuyor diye, hiç oralı değil bir de söyleniyor. anlayışsız pis ya!
benim de ofiste sohbet edeceğim kimse yok, öyle güncelik 2-3 muhabbet...
çok hafif bi koku aldım. normalde benim alerjim var birçok kokuya. hamilelikte tavan yaptı. her kokudan tiksiniyorum.
bir de oda kokusu da kimyasal çok sıkmamak gerek.
anlayışsız işte az önce resmen kızdım, senin yüzünden soluyorum bu kokuyu dedim. elimi yıkıyorum falan filan diyor ama ne mümkün leş gibi kokuyor pis iyice midem bulandı!
direkt sorduğumda 330 istediler. doktorum daha düşük bir şey söylemişti, belki onun adıyla gidince indirim yapılıyordur bilemiyorum.benimki kendi baktığı için sadece lisanslı olanlara gidebilirsin onlarda buradakiyle aynı ücret dedi. seninki ne kadarmış canım?
Desene bebiş hızlı davranmış :))) Yani bildiğimiz yerlerden şaşmamak lazım diyorum. Sen ne zaman yaptıracaksın?ben de hamile olmadan 1 ay önce acıbadem sigorta yaptıracaktık ama yakaladı bebeğimiz bizi, yaptıramadan :) sigorta indirimi olmadan sormuştum ben 1100 filandı. çok haklısın içim rahatladı. birçok kişinin doktoru sadece kan alıyor. benimki detaylı da bakıyormuş demekki bi bildiği var :) evet Gökmen bey çok iyi güvenilir ama azcık düz olduğu için ters olabiliyor :)
Oha diyorum başka da bişi diyemiyorum! O ne yaaa öyle, pis bencil !!!!eveeeett biliyooorr ama sıfır anlayış.
Ben çok şükür iyiyim atlattım, inşallah en kısa zamanda sende sağlığına kavuşrsun :)Sen toparladın mı canım? Senin durumun nasıl? İnşallah dediğin gibi en kısa zamanda atlatırımTeşekkür ederim :*
Di mi , acaba bize ne yapacaklar?ben de cumartesi gidiyorum :) çıkınca yazalım bakalım neymiş bu yaptıkları :)
aynen.Oha diyorum başka da bişi diyemiyorum! O ne yaaa öyle, pis bencil !!!!
Di mi , acaba bize ne yapacaklar?
sanki az önce bir yerde riskli benimki yazmıştın aradım bulamadım. kanaman mı vardı canım senin öyle hatırlıyorum.Desene bebiş hızlı davranmış :))) Yani bildiğimiz yerlerden şaşmamak lazım diyorum. Sen ne zaman yaptıracaksın?
olabilir daha makul fiyatlar en azından. doktor da önerdiyse kesin iyidir.direkt sorduğumda 330 istediler. doktorum daha düşük bir şey söylemişti, belki onun adıyla gidince indirim yapılıyordur bilemiyorum.
üstüne dökecem zaten en son :)aslında 5 kişiden 3 kişi içiyor ama o kişi yakınımda oturduğu için geliyor buram buram koku!!!kolonyada işe yarıyo lavanta mandalina leylak falan :)
Evet , hala içerden kanama devam ediyor. Bitmedi gitti. İnşallah bitersanki az önce bir yerde riskli benimki yazmıştın aradım bulamadım. kanaman mı vardı canım senin öyle hatırlıyorum.
benim de vardı canım. belki hala vardır bakıcaz cumartesi günü. iğne vermişti. geçen hafta bitti. bu hafta yok korkuyorum da. ağrım var bugün biraz doktor normal diyor ama tedirginim.Evet , hala içerden kanama devam ediyor. Bitmedi gitti. İnşallah biter
şu anlık doktora güvenmekten başka çare yok, bildiğim başka yer de yok :) her şey bebelerin sağlığı için :)olabilir daha makul fiyatlar en azından. doktor da önerdiyse kesin iyidir.
aynen, riske atamıyor insan işte. zaten doktor tüm testleri dışarıda yaptırabilirsin ama bunu burada yaptır dediği için hayatta atamam riske.şu anlık doktora güvenmekten başka çare yok, bildiğim başka yer de yok :) her şey bebelerin sağlığı için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?