2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
aminnn aminn cnm inşallah bidaha yaşatmaz yinede üzme kendini evham stres yapar daha çok gerilmene neden olur elde olan bişey değil ama dr la konuşmuşun uzmanlar daha iyi bilir sıkma canını iyi olacak inşallah bebiklerimizi alacağız kucağımıza bebeğinle mutlu olmaya bak :)

benim oglumda dayisina cekti nasil hareketli yaramaz ama cok akilli :) kardesimden cok cekmistim hastalanma sekli bile benziyor
Oğlan dayıya kız halaya demişler demekki doğru. Bizim de öyle çıkarsa dayımız hareketli. Baba da küçükken çok yaramazmış :))) alıştım ben de okuldan zaten :))

ya bu doktorları da anlamıyorum. hamileliğin zor geçecek ne demek! zor geçmez arkadaşım üzülme.

defacto'da da beğendim ben birkaç pantolon ama şu anlık sıkma durumu yok, beklemedeyim. yine şanslıyız, yazın bol bol elbise giyebileceğiz efil efil :))
ayyy evet bir an önce yaz gelse. mis gibi etekler elbiseler ooohhhhhh. o zaman hamile kıyafeti almak da şart olmayacak bol ve şık elbiseler var :)

defacto'da da beğendim ben birkaç pantolon ama şu anlık sıkma durumu yok, beklemedeyim. yine şanslıyız, yazın bol bol elbise giyebileceğiz efil efil :))
ya bendeki en büyük sıkıntıda aslında elbise giyememek, hemen pişik oluyorum tombik bacaklarımla :)

ya bu doktorları da anlamıyorum. hamileliğin zor geçecek ne demek! zor geçmez arkadaşım üzülme.
Sağ ol canımmm yaa :* gerzek herif dedim zaten , felaket tellalı adam. Okula yakın diye gitmek zorunda kaldım , bir kere daha ben buna bademcikten gitmiştim 2 sene önce, ayyy görme canlı canlı gömecekti beni o derece fena. Bugün az çok tahmin ettim de, hamile hamile bu kadar demez diyordum maşallah performans aynı. Kadın doğumcum antibiyotiği onayladı. Başla dedi.. Allah beterinden korusun diyorum

Çok geçmiş olsun canım antibiyotik ne verdiler, doktorum bana kendini her zaman hasta olarak gör ve ona göre hareket et dedi, en ufak baş ağrısında bile doktora gidilmeli bağışıklığım zayıfladığı için normal zamanda olduğu gibi tepki vermiyor vücudumuz ve hemen hastalanıyoruz, çok geçmiş olsun rapor al evde bol bol dinlen , başka türlü geçmiyor hastalık

Geçen ay bende sinüzit oldum antibiyotik parol ve burun sipreyi kullandım endişelenme canım bişey olmaz ben röntgen bile cektirdim iğneler progestonlar felan filan allah beterinden korusun çok şey yaşadım ben bile endiselenmiyorum sen hiç korkma

Evet canım zaten direkt rapor verdi. Evde yatıyorum. Alfoxil verdi antibiyotik olarak 1000 Mg. Kadın doğumcu da ok dedi. Ama inan vicdan azabı çekiyorum antibiyotiğe başlıyorum diye, anlatamam

Progestan benim baş ilacım 2 aydır kullanıyorum zaten canım. İğneyi 3 haftadan sonra bıraktırmıştı. Antibiyotik ne kullanmıştın canım sen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…