2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
cok guzel bir duygu her anne kucagina alinca agliyo o kadar agladim ki dogumda doktorda cnm dogumun kolay oldu niye agliyorsun dedi oglumu gordum ya ondan dedim esim ben odaya gidene kadar ne anneme nede kayinvalideme el surdurmemis yani diyoruz ya anlatilmaz yasanir o guzel anlar[/QUOTE]
benim eşimde o konuda çok hassas ve ben doğumda eşimin yanımda olmasını çok isterim ama o ben dayanamam oyle görmeye diyor en az benim kadar hassas benim brşeye canım sıkılsın benden daha çok düşünüyor hemen araştırıyor herşeyi bir dediğimi iki etmiyr çok şükür rabbime bana böyle güzel eş nasip ettiği için ona sağlıklı hayırlı evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki çünkü adım kadar eminim o çok iyi bir baba olucak.bizi asla mağdur etmez brşeylerden eksik bırakmaz. onun kucağında bebeğimizi göreyim dünyada benden mutlusu olamaz [/QUOTE]rabbim onlarinda yoklugunu gostermesin ramazanda bir ay yok umreye gidicek esim annesiyle hic istemiyorum gitmesini

ya bizim ofiste de 5 kişiyiz. 1 tanesi sürekli sigara içiyor odaya geliyor leş gibi kokuyor. bugün oda kokusu aldım şu kokuyu alanlardan işe yaradı biraz. bi de kızıyorum çok içiyorsun kokuyor diye, hiç oralı değil bir de söyleniyor. anlayışsız pis ya!
benim de ofiste sohbet edeceğim kimse yok, öyle güncelik 2-3 muhabbet...

canımmm yeni gördün yazdığını nasıl oldun iyi misin? merak ettik seni???

ahh ahh hala çok kararsızım ama risk alamayacağım, orda yaptırcam sanırım sen nerede yaptıracaksın?
Ben acıbademde yaptırcam benim doktor Murat Yaylaya yönlendirdi. Cumartesi gidicez bakalım. Bence de risk alma canım ya, sonuçta zaten oraya gidiyorsun, öyle de devam et. Senin doktor kim?

Aaaa oda kokusu mideni bulandırmıyor mu? Yahu ne öküz insanlar var, öküz müsün git iç tamam anladık da, sonra parfüm sık elini yıka ya da ıslak mendil.. Azıcık duyarlı ol ya ben döverim öyle insanı. Ben normalde tahammül edemem sigara kokusa, bir de hamilelikte çoook sinir bozucu.

Ben acıbademde yaptırcam benim doktor Murat Yaylaya yönlendirdi. Cumartesi gidicez bakalım. Bence de risk alma canım ya, sonuçta zaten oraya gidiyorsun, öyle de devam et. Senin doktor kim?
Gökmen İyigün. Evet ya içim rahat etmeyecek. Sana ne kadar ücret dediler, sordun mu?

çok hafif bi koku aldım. normalde benim alerjim var birçok kokuya. hamilelikte tavan yaptı. her kokudan tiksiniyorum.
bir de oda kokusu da kimyasal çok sıkmamak gerek.
anlayışsız işte az önce resmen kızdım, senin yüzünden soluyorum bu kokuyu dedim. elimi yıkıyorum falan filan diyor ama ne mümkün leş gibi kokuyor pis iyice midem bulandı!

Gökmen İyigün. Evet ya içim rahat etmeyecek. Sana ne kadar ücret dediler, sordun mu?
İsmini duydum iyi doktorlardan biri diye. Doktorla olan iletişim son derece önemli. Duyduğum kadarıyla Gökmen bey de o konuda son derece iyiymiş. Ben acıbadem sigortalıyım diye bana indirimli 590. Orda yaptıracağım ben de. Riske atamam hiçbir şekilde.

ikili tarama için mi bu tutarları ödüyorsunuz

İşte düşüncesiz insanın hali başka oluyor , senin hamile olduğunu biliyor mu???

aynen bea valla insanlar çok bencil zıkkım içsinler. bu site de olmasa çatlardım bir kaç arkadaşıma da gün içerisinde msj atıyorum yoksa valla konuşamamaktan patlarım. son 5 ay kaldı hadi nisan ayına da girdik sayılır son 4 ay :)) kendimizi biraz motive edelim.

benim eşimde o konuda çok hassas ve ben doğumda eşimin yanımda olmasını çok isterim ama o ben dayanamam oyle görmeye diyor en az benim kadar hassas benim brşeye canım sıkılsın benden daha çok düşünüyor hemen araştırıyor herşeyi bir dediğimi iki etmiyr çok şükür rabbime bana böyle güzel eş nasip ettiği için ona sağlıklı hayırlı evlat vermeyi o kadar çok istiyorum ki çünkü adım kadar eminim o çok iyi bir baba olucak.bizi asla mağdur etmez brşeylerden eksik bırakmaz. onun kucağında bebeğimizi göreyim dünyada benden mutlusu olamaz [/QUOTE]rabbim onlarinda yoklugunu gostermesin ramazanda bir ay yok umreye gidicek esim annesiyle hic istemiyorum gitmesini[/QUOTE]
ne mutluuuuuu inşallah rabbim bizlere de gitmeyi nasip eder. sıkma canını her işte hayır vardır belki gitmesi daha hayırlıdır o açıdan düşün. kötü düşünmemeye çalış.belki bakarsın bir engel çıkar gidemez.

ikili tarama için mi bu tutarları ödüyorsunuz
Obstetrik taramaya giricem ben, 2'li de olcak , özellikle bunu istedi dr. Belki de riskli grupta olduğum içindir. Tam olarak ne olduğunu bilmiyorum detaylı ultrason gibi bir şey sanırım. Cumartesi görcem artık ne olduğunu.

ben de hamile olmadan 1 ay önce acıbadem sigorta yaptıracaktık ama yakaladı bebeğimiz bizi, yaptıramadan :) sigorta indirimi olmadan sormuştum ben 1100 filandı. çok haklısın içim rahatladı. birçok kişinin doktoru sadece kan alıyor. benimki detaylı da bakıyormuş demekki bi bildiği var :) evet Gökmen bey çok iyi güvenilir ama azcık düz olduğu için ters olabiliyor :)

anladım canım ben de özele gidiyorum ama ikili taramaya para ödemedim sağlık sigortam oldugu için siz konusunca şasırdım biraz yüksel geldi

ay ben de burda deşarj oldum valla yazınca. gerçi ben kızıyorum burdakilere rahatlıyorum ama olsun :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…