2016 Ekim Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• kızımız geliyor

OY: 135 43,5%
  • oğlumuz geliyor

OY: 155 50,0%
  • ikiz kızlarımız olacak

OY: 6 1,9%
  • ikiz oğullarımız olacak

OY: 3 1,0%
  • ikiz; bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 4 1,3%
  • üçüzlerimiz olacak

OY: 7 2,3%

• Ankete Katılan
    310
yarın doktor kontrolüm var. cok endişeliyim. 2 li test de yapılacak. ins bebegım iyidir ya. cok merak ediyorum bı yarın olsa da gorsem dıye. dua edın bana bol bol gusel haberler alayım. ins bir terslik yoktur.

Röntgen niye çekildi ki? Zararlı değil mi hamileyken canım?

C
Canim cok sukur allah nasip etsin insallah kucagina almayi.
Daha once
Lekelenmen va var miydi?

ay ne güzel, nerden aldın canım? tabi bi de işte giyilmeis uygun olması gerek haftasonu elbise aradım, hep baharlık var her yerde. hiçbişi alamadım
Cnm lcw var ya orda hem esofman hem dar kot hem bol kot hem kumas siyah dar bol vb. gibi her cesit var hamile pantolonu.. hem de uygun fiyat 30 tl hep..

Benim gobegim cikmadi hic anlamiyorum nasi bi hamileyim yoksa degil miyim

Gecmis olsun cnm mumkun oldugunca dinlenmene bak.. Allah sifa versin

T tugbavebebik babada rapor bitince bir ay daha vericek ... Sanirim okul bitinceye kadar gitmicem okula... Bende ole ev hanimi oldumm ohh diom bazen... Evinin hanimi cocuklarimin anasi olicim:)) sende mi ogretmendin ? Gerçi tehlike var DİE bebebgi riske atma Dior. EEvredeyaticam ggerçi

Kuzucum bisey olmucak merak etme ins hemen iyilesixen ins

ben evlenmeden önce çalıştığım işyerinde hamile olan ablalara çok yardımım dokunmuştu.ne ağır bir şey kaldırmalarına gönlüm el verirdi nede yediğimi sakınırdım hep ikram ederdim.burda bi tane kız var adı lazım değil inanın yemin ederim ki canım istiyor diye değil zaten maşallah hamileliğim çok iyi gidiyor erikten başka birşeye aşermiyorum öyle herşeyde gözüm kalmıyor ama bu kız hiç ikram nezaket nedir bilmez. burda her iş temizlik acısından olsun 3 müze bakıyor ayıptr söylemesi daha onlara muhtaç kalmadım yardım istemek için ama bi vileda kovasını bile aman taşıma dikkat et dedikleri bile yok o yüzden moralim cok bozuluyor koca gun ıcım ıcımı yıyorum. ben hamile insanlara kıyamıyorum gönlüm el vermiyoe bunlarınki nasıl bir şey anlamış değilim.

İşte takildigim kısım o zaten tahlil yapmadan onu verdi direk etrafımdaki tüm hamileler hap içiyor benim şişe şişe surup ve tahlil fln yapmadı

Bence kullan derim gebeliğin sonlarina yatırım yaparsın çok düşüyor kan değerleri dr bunu düşünerek vermistir.

Kıyamam ya :))) ben de hoşlanmadığım insanlara bakmıyorum yüzlerine :)) bebeğim benzicek diye :))) okulda yaramaz öğrencilerim var. Hep alttan alıyorum bebeğim de böyle olur diye görmezden geliyorum :)
ah canım zaten zamane çocukları öyle bir değişikler ki biz nasıl yetişicez onlara bilemiyorum

cnm eleviti sana dr verdi dimi bizim dr vermiyor decavit verdi elevitte domuz yağı bulunmuş öyle dedi bi araştır istersen hatta eğitimde de bahsettiler
Benim dr umda decavit verdi elevitte domuz yagi varmis bende duydum

ne biçim insanlar var yaa
kadının kadına böyle yapması daha fena.
şöyle aylık rapor alıp, şu insanlardan kurtulmayı isterdim ama... ne yapalım razı olacağız durumumuza :/

ara muhtaç kalmadım yardım istemek için ama bi vileda kovasını bile aman taşıma dikkat et dedikleri bile yok o yüzden moralim cok bozuluyor koca gun ıcım ıcımı yıyorum. ben hamile insanlara kıyamıyorum gönlüm el vermiyoe bunlarınki nasıl bir şey anlamış değilim.[/QUOTE]
Ay canim sikma canini onlar hamile olduğunda inş sende onlari gorurusun :)) ne diyryimm

Evet canım bende öğretmenim mayısta başlıyacam okula anca :) Eve alıştım bebegime bişeyler örmeye başladım :) uykumu iyi alıyorum bulantimda geçti rahatladim çok şükür

Ya umurlarında değildir ya da kıskanıyorlardır.Bilemiyorum ama yabancı bile olsa hamileyse yardımcı olunur,kaldı ki iş arkadaşısınız.Ama boşver,sıfır beklentiyle daha mutlu olırsun.Yavrunla kendini düşün sadece

Ay canim sikma canini onlar hamile olduğunda inş sende onlari gorurusun :)) ne diyryimm[/QUOTE]
ay tövbe de inşallah görmem zaten rabbim bebeğimi hayırlısıyla doğurmayı nasip etsin çalışmıcam ki o zaman kocam da çalışmamda razı olmaz.bebeğimi büyütmek istiyorum ilk olduğu için onu bırakamam kıyamam ben bebitoma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…