- 25 Şubat 2016
- 26
- 24
- 3
- 44
iyiyim canım çok şükür arada kahve lekem geliyo ama bebegimi her gün görmek çok hoşuma gidiyo daha yatabilirim hastanede :) sizde çok sağolun dün net paketim bitti eşime bana kntr alır misin kadınlar kulübü ne giremiyorum dedim normalde kızıyodu psıkolojım bozuluyor diye dün hiçbir şey demedi aldı kntr :)canımmm yeni gördün yazdığını nasıl oldun iyi misin? merak ettik seni???
Seni çok iyi anlıyorum canım, sürekli tedirgin haldeyiz. İnşallah cumartesi günü çok iyi haberler alır, birbirimize de bu güzel haberleri veririzbenim de vardı canım. belki hala vardır bakıcaz cumartesi günü. iğne vermişti. geçen hafta bitti. bu hafta yok korkuyorum da. ağrım var bugün biraz doktor normal diyor ama tedirginim.
pantolonum lastikli ama sıkıyor demiştim ya :) artık sıkmıyorkestim hahahha
cnm bende 36 yaşındayım yaptırdım ikilimi temiz çıktı çok şükür kormana gerek yok zaten down sendromu genetik değil benim bildiğim korkacak bişey yok rahat ol bencemerhaba ben cuma günü ikili testimi yaptıracağım doktorum yapacak ancak benim halamın 2. çocuğu dpwn sendromlu ve 35 yaşında olduğum için ben amniyosentez yaptırmak istiyorum kafam çok karışık. sizler yaptırdınız mı 2 li testinizi?
Ayy çok güldum cnmpantolonum lastikli ama sıkıyor demiştim ya :) artık sıkmıyorkestim hahahha
canim ben doktorm baska ultasona gonderdi divarda goruntulu buyuk ultasona girdm belki ondandir boyu ceki kalp atisini dogum tarihini ense kalinligini filan orda yazdi kendi doktorm hic dimemsdi orda oyrendmCnm ben de 12+4 te gitmiştim doktora ama kilosundan bahsetmedi. Şimdi ben de işkillendim. Ben de kilo almadım çünkü.
bakalım 2 li test yapılsın doktorum ne diyecek ilk çocuğuma hamileyken gittiğim doktorum hep hamilelik bir kapalı kutudur içinden ne çıkacağını bilemezsin derdi..ben de gider biraz daha ağlardım...ufff bu süreci tekrar yaşamak zor hep tedirginlik..umarım bebeklerimiz sağlıklı olur onlar için gelecek pek parlak değil bari sağlık konusunda avantajsız olmasınlar...cnm bende 36 yaşındayım yaptırdım ikilimi temiz çıktı çok şükür kormana gerek yok zaten down sendromu genetik değil benim bildiğim korkacak bişey yok rahat ol bence
canim azacik sik disini lekede durucak bir az kesin durucak insallahiyiyim canım çok şükür arada kahve lekem geliyo ama bebegimi her gün görmek çok hoşuma gidiyo daha yatabilirim hastanede :) sizde çok sağolun dün net paketim bitti eşime bana kntr alır misin kadınlar kulübü ne giremiyorum dedim normalde kızıyodu psıkolojım bozuluyor diye dün hiçbir şey demedi aldı kntr :)
merhaba benim de pantolonlar sıkıyor ki hergün yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde , hamilelik öncesi hergün spor yapardım çünkü yemek yemeyi çok seviyorum, şimdi aynı yiyorum ama karnım kabardı 3 kilo falan da aldım..3 tane hamile pantolonu aldım kendime...Ayy çok güldum cnm
İnşallah 2li test sonuçları da temiz gelcek. Ilk hamileliğindeki doktor da tam köstek doktormuş lafa bak ya, herkes bilior bi anda hamileliğin seyri değişebiliyor en ufak şeyde. Bu böyle söylenir mi?? Umarım bu gebeliğinde aynı doktora gitmiyorsundur. Moralin yüksek olsun, olsun ki bebişte içerde huzurlu olsun.bakalım 2 li test yapılsın doktorum ne diyecek ilk çocuğuma hamileyken gittiğim doktorum hep hamilelik bir kapalı kutudur içinden ne çıkacağını bilemezsin derdi..ben de gider biraz daha ağlardım...ufff bu süreci tekrar yaşamak zor hep tedirginlik..umarım bebeklerimiz sağlıklı olur onlar için gelecek pek parlak değil bari sağlık konusunda avantajsız olmasınlar...
ay hahaha kopdum yaaaapantolonum lastikli ama sıkıyor demiştim ya :) artık sıkmıyorkestim hahahha
ay hahaha kopdum yaaaa
gule gule giy canim bakalim bende bugun alicam dun doktora gitdm beklerken arada bir seyler atisrdim bir de baktm pantalon kapanmad yaa rezil oldum ondan bugun kkesin aalcam )))))))))))merhaba benim de pantolonlar sıkıyor ki hergün yürüyüş yapıyorum öğle tatilinde , hamilelik öncesi hergün spor yapardım çünkü yemek yemeyi çok seviyorum, şimdi aynı yiyorum ama karnım kabardı 3 kilo falan da aldım..3 tane hamile pantolonu aldım kendime...
yok aynı doktoro gitmiyorum :))))İnşallah 2li test sonuçları da temiz gelcek. Ilk hamileliğindeki doktor da tam köstek doktormuş lafa bak ya, herkes bilior bi anda hamileliğin seyri değişebiliyor en ufak şeyde. Bu böyle söylenir mi?? Umarım bu gebeliğinde aynı doktora gitmiyorsundur. Moralin yüksek olsun, olsun ki bebişte içerde huzurlu olsun.
İsabetli karar olmuşyok aynı doktoro gitmiyorum :))))
Bizim oğlanın ensesine de aynı ultrasonla baktı. Keşke görüntülü gitseydim neyse kalbimi bozmayım. Ama kilosunu öğrenmek isterdim. Bir doktorla neden olmuyo böyle şeyler sinir bozucu :))canim ben doktorm baska ultasona gonderdi divarda goruntulu buyuk ultasona girdm belki ondandir boyu ceki kalp atisini dogum tarihini ense kalinligini filan orda yazdi kendi doktorm hic dimemsdi orda oyrendm
Canım kalbini temiz tut peşin hükümlerden her zaman korkmuşumdur. Üniversitede engelli çocuklarla ilgili herşeyi öğrendik insan korkuyo zorluğunu biliyo ama büyük konuşmamak lazım. Allahım hepimize Mutlu sağlıklı çocuklar nasip etsin.ikili test bir olasılık bildirir kesin değildir. amniyosentez kesin sonuç bildirir . ben ailemden öyle bir çocuğun ne zor koşullarda yaşadığını bildiğim için aldırırım ama herkesin kendi kararıdır. zaten başka türlü düşünsem hiç bir test yaptırmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?