Güzel sonuçlar alırız hepimiz inşallah canımyarın sabah kontrolüm var, nolur dua edin bana. hem bebegım hemde ıkılı test ıyı cıksın. aksam olmadı bugun. sabaha kadar napcam bılmıyorum.
Katılıyorum sana evet çok zor engelli bir çocuğa bakmak ama kesin sonuç vermiyor ikili test o sonuca bakarak aldirsam ve bebek sağlıklıysa insan kahrolur allah eğer engelli bir çocuk vereceksede vardır bir hayır insanlar saglikliykende engelli duruma düşürür inşallah kötü bişey çıkmaz kimsenin yengemin engelli çıktı ve çocuk sağlıklı doğdu o 6 ay ama hiç gecmedi erken doğum yaptı korkudanCanım kalbini temiz tut peşin hükümlerden her zaman korkmuşumdur. Üniversitede engelli çocuklarla ilgili herşeyi öğrendik insan korkuyo zorluğunu biliyo ama büyük konuşmamak lazım. Allahım hepimize Mutlu sağlıklı çocuklar nasip etsin.
ama bak doktorm cok inatci yalniz 2 hafta sonra soylerm dedi cinsiyyetini vallah ben hic merak etmiyorm tek derdm saglikli olmasidi onlar saglikli olsun yeter /sen biliyorsn dimi cinsiyyetni boyu kac senin oglununBizim oğlanın ensesine de aynı ultrasonla baktı. Keşke görüntülü gitseydim neyse kalbimi bozmayım. Ama kilosunu öğrenmek isterdim. Bir doktorla neden olmuyo böyle şeyler sinir bozucu :))
Benim de oyle canım ya mide problemlerim oldugum icin siskinlik oluyorbakayım canım en fazla çeşit orda ve defacto da sanırım. aslında benim de karnım pek yok ama acaip gaz, şişkinlik var. bi gitse rahatlicam
canim seni anliyorm alla yardimcin olsun bende dun verdm testi 2 haftaya kadar cikicak cevap bakalim ense kalinligi iyi diye azacik arahatladm bakalm allah butun hamislerin yardimcisi olsun bizde dahilyarın sabah kontrolüm var, nolur dua edin bana. hem bebegım hemde ıkılı test ıyı cıksın. aksam olmadı bugun. sabaha kadar napcam bılmıyorum.
Belli olmaz cnm ben cok duydum cevremde kiz diyip sonra erkek denilen erkek diyip sonra kiz denilen cok arkadasim yasadi...benim 11, 8 tı dr kız dior dun dedi hatta ama benim içimden hep erkek geciyor..
Benimde içimden sana erkek geçiyorrrrbenim 11, 8 tı dr kız dior dun dedi hatta ama benim içimden hep erkek geciyor..
KIZLAR BİR SEYİ MERAK EDİYORUM İKİLİ TESTİ YAPTİRANLAR SONUCLAR KÖTÜ GELİRSE BEBEKLERİNİZİ ALDIRACAKMISINIZ
Katılıyorum sana evet çok zor engelli bir çocuğa bakmak ama kesin sonuç vermiyor ikili test o sonuca bakarak aldirsam ve bebek sağlıklıysa insan kahrolur allah eğer engelli bir çocuk vereceksede vardır bir hayır insanlar saglikliykende engelli duruma düşürür inşallah kötü bişey çıkmaz kimsenin yengemin engelli çıktı ve çocuk sağlıklı doğdu o 6 ay ama hiç gecmedi erken doğum yaptı korkudan
aynen canınm zaten tahmin ediyolAR SUANBelli olmaz cnm ben cok duydum cevremde kiz diyip sonra erkek denilen erkek diyip sonra kiz denilen cok arkadasim yasadi...
16.haftaya kadar guvenmemek lazim..
Ben de doktoruma diyecegim(allah nasip ederse) 16.hafta olmadan soyleme diye :))))
AY BAKALIM dr mu biz mi tutturucazBenimde içimden sana erkek geçiyorrrr
cinsiyet icin bugun yarin diyorum ama vazgeciyorum goremezse beklemek daha zor olucak o yuzden bekliyorum bende 16. Haftayi zorlaya zorlaya icime dogan kız ama bakalımaynen canınm zaten tahmin ediyolAR SUAN
Ben testi yaptirmadim eğer kötü çıkarsa bende aldırmayı düşünürdüm onun için yaptirmadim o günaha giremem allah hakkımda neyi hayırlı eylerse onu versin diye çünkü hiç bir şeyin garantisi yok sağlıklı derler doğumda bir sıkıntı çıkar yada doğduktan sonra diye düşündüm rabbim kaldiramayacagimiz yük yuklemesinValla canım bende bakımından çok benden sonra o çocuğun kendine nasıl bakacağını düşünüyordum korkuyordum aldırırım diyordum ama çok şükür sonuçlar iyi çıktı ben anne kanından prenatest yaptırdım %99 sonuç veriyor daha önce bahsetmiştim http://prenatest.com.tr/maternit21_nedir.asp 46kromoxomun hepsine baktılar birşey çıkmadı çok şükür cinsiyeti de%100 sonuçla öğrendim erkekmiş sağlıklı ya önemli olan o
Ama aldırmayı düşünmeyen testi yaptırıp içine kurt düşürmesin bence
Kızlar ikili test yaptıranlar free bhcg 50 nin altindaysa erkek 50 nin ustundeyse kiz oluyormus. Cinsiyet ogrenenler sizin degerleriniz nasil? Bizimki 131 cikti. Ama ultrasonda erken cinsiyet için dedi doktorumuz.. gerçeklik payı var mi ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?